Как спестих един дебитомер.......
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
liloff написа:Вие сте били много скромни бре. Аз имам към 100х.км. на Форда на газчица и към 10 на БМВ-то с ГИ.Пък нека да сме балъци. Така ми е кеф на душата като си погледна разхода в подписа
Успех бате и следващия път напиши тема "Как спестих едни свещи"
liloff сам написа газов инжекцион нали аз все пак сам против обикновенните газови сещаш ли се къде е разликата при бмв-тата???и аз иначе си карах голфетката на газ ама там ядове няма .........
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
kabalo написа:Transportera написа:Газ му е майката 1лв ко му плащаш
Пука,треска какво му плащаш направо то не е чувство като за един лев то е безценно да гърмиш по светофарите
Ами като си със скапана газова, ще пука и ще треска! Слагаш ГИ и работата заспива.
ACCELERATOR написа:kabalo написа:Transportera написа:Газ му е майката 1лв ко му плащаш
Пука,треска какво му плащаш направо то не е чувство като за един лев то е безценно да гърмиш по светофарите
Ами като си със скапана газова, ще пука и ще треска! Слагаш ГИ и работата заспива.
добре де всякаш и на те трябва да ти повторя че не сам против газта а обикновенните газови да се монтират на бмв
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Аз съм направил на мойта 60к километра на газ.... Доволно съм избил май май... А и не пука и не треска... Май повече си е до майстора който го прави ...
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
ceco-stz написа:Бе карайте си на ГАЗ аз на бензин като карам не съм обеднял много
И Аз не съм толкова богат,че да си позволя да карам на LPG

много ли ви кефи някое хубаво БМВ с хубава джанта,хубава стойка,М пакети-техници..........-а отзад

-тва да си сложа бомба в колата,да си надупча колекторите с шест блоуоффа-да се моля по светофарите и кафетата да не тресне-да не ми отвори предния капак и всички маркучи и карантии да ми изпаднат на асвалта............ай thank you от такива икономии

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
kabalo написа:Айде бе хора който иска да се вози за "без пари" продавам газовата и да ходи при на SaSo майстора да му я постави и няма да има ядовее
А за дизелов мотор дали ше стане

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2