Благодаря на колегите от Боровец покрай 8-ми декември!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Благодаря на колегите от Боровец покрай 8-ми декември!!!

Мнение от TiGoNiSh » 10 Дек 2008, 14:05

... и по специално на колегата,който беше така любезен да ми задигне левия (страничен) мигач на калника.

Колега така и така ще купувам нови,щото единичен немога да намеря,поне ми се обади да ти дам и другия,нема смисал само да ми се мота из нас.Ще ти го подаря,и бира ще черпа,щото на мен не ми е за 25лв да си взема нови,ама ти явно си беден щото "караш БМВ и ти е скъпо" та затова е по-лесно да вземеш "назаем" от друг колега.Кво ли ти дреме че е 8-ми и всички се веселим...

Пиши ми ЛС,веднага свалям и другия и ти го носим!!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 10 Дек 2008, 14:23

да пише и на мен лс и аз ще му дам 2 даже и ще му направя безплатен монтаж- мигачи в задника :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 10 Дек 2008, 14:58

Изглежда колегата е издребнял много за тоя мигач. А може и да не влиза във форума и няма как да разбере за примоцията... :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kobrata_3 » 10 Дек 2008, 15:08

е такъв да го видиш как ти бара по беб4ето и да му го върнеш за вси4ко каде са ти правили мизерии мамкаим :bang:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 10 Дек 2008, 19:58

Аз затуй като ходя някъде колата или я гледам постоянно или я прибирам на сигурно място...редовно имам скандали с каката по тоя повод,ма такъв съм си..дори 16-ката ми се свиди :lol:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Re: Благодаря на колегите от Боровец покрай 8-ми декември!!!

Мнение от Burningparis » 10 Дек 2008, 22:38

TiGoNiSh написа:... и по специално на колегата,който беше така любезен да ми задигне левия (страничен) мигач на калника.
!!

Т'ва е първата кражба на част от първото ми БМВ. Мите сори много, знаеш с колко любов и грижа е пазена тази кола винаги. Следващият път си носи пейджъра и вероятно няма да успеят.

А на колегата (вероятно е колега щом ти е дръпнал само единия мигач) дано да си го тури на кенефа и да се забие в първия стълб...

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Благодаря на колегите от Боровец покрай 8-ми декември!!!

Мнение от TiGoNiSh » 11 Дек 2008, 2:31

Burningparis написа:
TiGoNiSh написа:... и по специално на колегата,който беше така любезен да ми задигне левия (страничен) мигач на калника.
!!

Т'ва е първата кражба на част от първото ми БМВ. Мите сори много, знаеш с колко любов и грижа е пазена тази кола винаги. Следващият път си носи пейджъра и вероятно няма да успеят.

А на колегата (вероятно е колега щом ти е дръпнал само единия мигач) дано да си го тури на кенефа и да се забие в първия стълб...

То пейджъра не се знае дали щеше да го засече,но ще го имам в предвид.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от radosi » 11 Дек 2008, 3:47

Някой от местните колеги ще да е . То сега с тия кризи ни туристи ни property купувачи .. и в боровец са я закъсали яко :)
А си провери и капачките на гумите .. моите ги прибраха щото алтернативата беше да си ги натягам с клещи ;) .. направо да им капна по една заварка ...
Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията ;)
Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 11 Дек 2008, 10:40

Спокойно бе колега...за 1 мигач...на мен за 10 дена 2 пъти ми откраднаха чистачките и не се оплаквам :mhihi: Просто повече от 10 лв. за чистачки няма да дам и т'ва е :mhihi:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 11 Дек 2008, 10:48

а сигурен ли си че не е изпаднал :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 11 Дек 2008, 11:36

Явор написа:а сигурен ли си че не е изпаднал :roll:

е тия страничните са хем с винт хем с ламарина стегнати ...трудно, пък и аз съм ги слагал така, че да не изпаднат ...за 2 години си седяха баш там ...само някой боклук са му трябвали и дето колата е била откъм гората ..айдее лява ръка десен джоб...

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 11 Дек 2008, 15:48

Ебахти и държавата!!! Разбирам да ти вдигнат цялата кола, ама някакви такива кокошкарски изпълнения - един мигач, ляво огледало, бъбрек...направо не знам какво да кажа! Но и моят съвет е - ходите ли някъде извън София, та да не кажа извън квартала ви - на паркинг. Няма значение каката ли мрънка, кво става. Тя какта да си мрънка, че като я спра някъде заради нея и сутринта като слезна и видя, че е надрана, бяз мигач и т.н. направо ще й се разкаже играта на тая кака :mhihi: Верно пердах няма да яде, че съм женатълман, ама пък ще й надуя главата за 1 седмица напред! Просто това е положението! Вижте Гърция сега - ебати протестите заради един пич, който полоцията го е свитнала. Тук какво стана с тоя нашия студент - НИЩО! Така че държавата и манталитета ни е такъв - решението - пазете си колите!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 11 Дек 2008, 16:58

и аз отпреди няколко години имам неприятен спомен с емблемите ми на Бузлуджа при -28 градуса ;) ги свалиха
че дори и бяха недоволни че били неоригинални :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 11 Дек 2008, 17:36

Незнам защо изобщо се занимават с такива кокошкарски истории някои "колеги" като за 20 лв. ще си купи комплект ляв и десен чисто нови
Beautiful Mechanical Wonder

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 11 Дек 2008, 18:58

k1k0 написа:Незнам защо изобщо се занимават с такива кокошкарски истории някои "колеги" като за 20 лв. ще си купи комплект ляв и десен чисто нови

Защото са мишкииии :lol:
да го хванеш и да му удариш една пишка на калника та да те помни цял живот :lol:
Изображение

Назад към Извън Темата