Благодаря на колегите от Боровец покрай 8-ми декември!!!
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Благодаря на колегите от Боровец покрай 8-ми декември!!!
... и по специално на колегата,който беше така любезен да ми задигне левия (страничен) мигач на калника.
Колега така и така ще купувам нови,щото единичен немога да намеря,поне ми се обади да ти дам и другия,нема смисал само да ми се мота из нас.Ще ти го подаря,и бира ще черпа,щото на мен не ми е за 25лв да си взема нови,ама ти явно си беден щото "караш БМВ и ти е скъпо" та затова е по-лесно да вземеш "назаем" от друг колега.Кво ли ти дреме че е 8-ми и всички се веселим...
Пиши ми ЛС,веднага свалям и другия и ти го носим!!!
Колега така и така ще купувам нови,щото единичен немога да намеря,поне ми се обади да ти дам и другия,нема смисал само да ми се мота из нас.Ще ти го подаря,и бира ще черпа,щото на мен не ми е за 25лв да си взема нови,ама ти явно си беден щото "караш БМВ и ти е скъпо" та затова е по-лесно да вземеш "назаем" от друг колега.Кво ли ти дреме че е 8-ми и всички се веселим...
Пиши ми ЛС,веднага свалям и другия и ти го носим!!!
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Изглежда колегата е издребнял много за тоя мигач. А може и да не влиза във форума и няма как да разбере за примоцията... 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Аз затуй като ходя някъде колата или я гледам постоянно или я прибирам на сигурно място...редовно имам скандали с каката по тоя повод,ма такъв съм си..дори 16-ката ми се свиди 

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Re: Благодаря на колегите от Боровец покрай 8-ми декември!!!
TiGoNiSh написа:... и по специално на колегата,който беше така любезен да ми задигне левия (страничен) мигач на калника.
!!
Т'ва е първата кражба на част от първото ми БМВ. Мите сори много, знаеш с колко любов и грижа е пазена тази кола винаги. Следващият път си носи пейджъра и вероятно няма да успеят.
А на колегата (вероятно е колега щом ти е дръпнал само единия мигач) дано да си го тури на кенефа и да се забие в първия стълб...
Re: Благодаря на колегите от Боровец покрай 8-ми декември!!!
Burningparis написа:TiGoNiSh написа:... и по специално на колегата,който беше така любезен да ми задигне левия (страничен) мигач на калника.
!!
Т'ва е първата кражба на част от първото ми БМВ. Мите сори много, знаеш с колко любов и грижа е пазена тази кола винаги. Следващият път си носи пейджъра и вероятно няма да успеят.
А на колегата (вероятно е колега щом ти е дръпнал само единия мигач) дано да си го тури на кенефа и да се забие в първия стълб...
То пейджъра не се знае дали щеше да го засече,но ще го имам в предвид.
- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Някой от местните колеги ще да е . То сега с тия кризи ни туристи ни property купувачи .. и в боровец са я закъсали яко
А си провери и капачките на гумите .. моите ги прибраха щото алтернативата беше да си ги натягам с клещи
.. направо да им капна по една заварка ...

А си провери и капачките на гумите .. моите ги прибраха щото алтернативата беше да си ги натягам с клещи

Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията
Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!

Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Спокойно бе колега...за 1 мигач...на мен за 10 дена 2 пъти ми откраднаха чистачките и не се оплаквам
Просто повече от 10 лв. за чистачки няма да дам и т'ва е 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Явор написа:а сигурен ли си че не е изпаднал
е тия страничните са хем с винт хем с ламарина стегнати ...трудно, пък и аз съм ги слагал така, че да не изпаднат ...за 2 години си седяха баш там ...само някой боклук са му трябвали и дето колата е била откъм гората ..айдее лява ръка десен джоб...
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Ебахти и държавата!!! Разбирам да ти вдигнат цялата кола, ама някакви такива кокошкарски изпълнения - един мигач, ляво огледало, бъбрек...направо не знам какво да кажа! Но и моят съвет е - ходите ли някъде извън София, та да не кажа извън квартала ви - на паркинг. Няма значение каката ли мрънка, кво става. Тя какта да си мрънка, че като я спра някъде заради нея и сутринта като слезна и видя, че е надрана, бяз мигач и т.н. направо ще й се разкаже играта на тая кака
Верно пердах няма да яде, че съм женатълман, ама пък ще й надуя главата за 1 седмица напред! Просто това е положението! Вижте Гърция сега - ебати протестите заради един пич, който полоцията го е свитнала. Тук какво стана с тоя нашия студент - НИЩО! Така че държавата и манталитета ни е такъв - решението - пазете си колите!

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
15 мнения
• Страница 1 от 1