Да помогнем на Ангел с Clio-то
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Да помогнем на Ангел с Clio-то
Ангел не е от бмв общноста, но е помагал не един път по състезания на хора от нас било то с крик, съвет, добра идея или отстраняване на проблем ... Повечето, които сте идвали по аматьорските състезания и дрифт дейовете го познавате.
Който иска да помогне, но не му се ходи до банка или няма време през деня може да ми ги дава на мен на сбирките в дружба във вотрник или в четвъртък на ОМВ Бояна ...
цитат от темата в www.drifting-bg.com
моля някой да направи темата важана
Който иска да помогне, но не му се ходи до банка или няма време през деня може да ми ги дава на мен на сбирките в дружба във вотрник или в четвъртък на ОМВ Бояна ...

цитат от темата в www.drifting-bg.com
1net написа:Момчета и момичета, Ангел е в болница.
Нуждае се от операция на окото... всъщност операциите са поне 2.
Първата за да се извади метално парче което му се е забило доста на дълбоко в ретината и втората - да се направи всичко възможно, да може
Ангел да вижда с това око.
Положението е зле и операциите не са евтини. По първоначална информация, първата е 5000лв а втората около $3000.
Максимално бързо ще пусна сметка на която можем да му пращаме пари и да му помогнем за набиране на средствата.
Моля Ви, който може, да помогне.
Ако не друго, то поне стискайте палци операциите да са успешни
п.с. задръжте спама моля, поне не в тази тема
Сметка ще пусна в момента в който я знам.
1net написа:Ето и банковата информация:
"Юробанк И Еф Джи България" АД
IBAN: BG35BPBI79401057420901
BIC: BPBIBGSF
Ангел Григорчев
моля някой да направи темата важана
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Нека БМВ общността покаже за пореден път, че е най-силната, когато става дума за жизнено важна помощ, вярно е, че пак се опира до пари и то преди празници, но нека да помогнем на този ПРИЯТЕЛ да види коледната елха и коледния дух с ДВЕТЕ СИ ОЧИ. Тези от нас който са в калта с коли, демек са в монтьорския бизнес, знаят как стоят нещата с инцидентите, но за съжаление този е по-неприятен и не е да се е порязал, става дума за зрение. Нека помогнем за пореден път и да се молим, че този ще е последнич лош инцидент, в който да пострада добър човек.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
V-max написа:брех , познавам го от малък тоз младеж , какво му се случило ?
Докато е работил с чук, от чука се е откъснало парче и се е забило окото му, утре е едната операция за да му извадят парчето от окото, а след това ще има втора за да се сложи искуствена леща и да може да вижда с това око. Лошото е, че двете операции са си 10000лв и треа да му помогнем, както материално така и морално. Стискаме палци всичко да е наред утре, който пръв има информация за операцията ще пише веднага по теемите из форумите.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
лошите неща все преди празници стават(преди година пак)
и друг наш приятел се оттърва от слепота през лятото, заради такъв инцидент
тази сума е смешна за масата хора,която присъства на такива състезания

тази сума е смешна за масата хора,която присъства на такива състезания
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Следете темата колеги, ако има нужда от още средства да се включим !!
http://drifting-bg.com/forum/viewtopic. ... c&start=30
http://drifting-bg.com/forum/viewtopic. ... c&start=30
stay tuned

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Azidaha написа:Имам желание да помогна, но не съм много на ти с банките...Някаква опция посредством СМСи?
Преписваш данните в началото на темата старателно без грешки и отиваш с някаква сума в първата банка, която ти видят очите.
Аз преведох вече. Нека който има възможност да направи един коледен подарък за колегата.
Първата операция е минала Успешно, сега Ангел няма да вижда с това окоо 3 месеца, след 3 месеца ще се направи повторна операция, за да се сложи изкусвена леща и да може да вижда отново. Все още е необходимо да събираме пари, защото има втора операция а и момчето няма да може да работи известно време, а са ножни пари за лекарства и медикаменти.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Който иска и няма време до ходи до банката през деня, довечера ще съм на омв-то след 9:00

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
12 мнения
• Страница 1 от 1