Да помогнем на Ангел с Clio-то

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Да помогнем на Ангел с Clio-то

Мнение от Sharo » 09 Дек 2008, 13:30

Ангел не е от бмв общноста, но е помагал не един път по състезания на хора от нас било то с крик, съвет, добра идея или отстраняване на проблем ... Повечето, които сте идвали по аматьорските състезания и дрифт дейовете го познавате.

Който иска да помогне, но не му се ходи до банка или няма време през деня може да ми ги дава на мен на сбирките в дружба във вотрник или в четвъртък на ОМВ Бояна ...

Изображение

цитат от темата в www.drifting-bg.com

1net написа:Момчета и момичета, Ангел е в болница.
Нуждае се от операция на окото... всъщност операциите са поне 2.
Първата за да се извади метално парче което му се е забило доста на дълбоко в ретината и втората - да се направи всичко възможно, да може
Ангел да вижда с това око.
Положението е зле и операциите не са евтини. По първоначална информация, първата е 5000лв а втората около $3000.
Максимално бързо ще пусна сметка на която можем да му пращаме пари и да му помогнем за набиране на средствата.

Моля Ви, който може, да помогне.
Ако не друго, то поне стискайте палци операциите да са успешни

п.с. задръжте спама моля, поне не в тази тема

Сметка ще пусна в момента в който я знам.
:cry:

1net написа:Ето и банковата информация:
"Юробанк И Еф Джи България" АД

IBAN: BG35BPBI79401057420901
BIC: BPBIBGSF

Ангел Григорчев

моля някой да направи темата важана
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 10 Дек 2008, 2:14

Нека БМВ общността покаже за пореден път, че е най-силната, когато става дума за жизнено важна помощ, вярно е, че пак се опира до пари и то преди празници, но нека да помогнем на този ПРИЯТЕЛ да види коледната елха и коледния дух с ДВЕТЕ СИ ОЧИ. Тези от нас който са в калта с коли, демек са в монтьорския бизнес, знаят как стоят нещата с инцидентите, но за съжаление този е по-неприятен и не е да се е порязал, става дума за зрение. Нека помогнем за пореден път и да се молим, че този ще е последнич лош инцидент, в който да пострада добър човек.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 10 Дек 2008, 2:40

Мога да помогна с много добри специалисти в областа. Който има връзка с момчето да драсне едно ЛС ще направя каквото мога.

За парите, че ще внесем това е ясно.

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 10 Дек 2008, 22:30

брех , познавам го от малък тоз младеж , какво му се случило ?

Аватар

Мнение от sonny » 10 Дек 2008, 23:28

V-max написа:брех , познавам го от малък тоз младеж , какво му се случило ?

Докато е работил с чук, от чука се е откъснало парче и се е забило окото му, утре е едната операция за да му извадят парчето от окото, а след това ще има втора за да се сложи искуствена леща и да може да вижда с това око. Лошото е, че двете операции са си 10000лв и треа да му помогнем, както материално така и морално. Стискаме палци всичко да е наред утре, който пръв има информация за операцията ще пише веднага по теемите из форумите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 11 Дек 2008, 0:27

лошите неща все преди празници стават(преди година пак) :twisted: и друг наш приятел се оттърва от слепота през лятото, заради такъв инцидент
тази сума е смешна за масата хора,която присъства на такива състезания

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 11 Дек 2008, 1:08

Имам желание да помогна, но не съм много на ти с банките...Някаква опция посредством СМСи? :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 11 Дек 2008, 15:16

Следете темата колеги, ако има нужда от още средства да се включим !!

http://drifting-bg.com/forum/viewtopic. ... c&start=30
stay tuned
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 E39 M52B20

Мнение от Gemar » 11 Дек 2008, 15:18

Azidaha написа:Имам желание да помогна, но не съм много на ти с банките...Някаква опция посредством СМСи? :(

Преписваш данните в началото на темата старателно без грешки и отиваш с някаква сума в първата банка, която ти видят очите.

Аз преведох вече. Нека който има възможност да направи един коледен подарък за колегата.
Изображение

Аватар

Мнение от sonny » 11 Дек 2008, 16:22

Първата операция е минала Успешно, сега Ангел няма да вижда с това окоо 3 месеца, след 3 месеца ще се направи повторна операция, за да се сложи изкусвена леща и да може да вижда отново. Все още е необходимо да събираме пари, защото има втора операция а и момчето няма да може да работи известно време, а са ножни пари за лекарства и медикаменти.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 11 Дек 2008, 16:26

С каквото можем сони :bowdown: още днес отивам да приведа сума по банковата сметка ... Не го познавам момчето .. ама дано се оправи по скоро и да прогледне нормално :) :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 11 Дек 2008, 18:04

Който иска и няма време до ходи до банката през деня, довечера ще съм на омв-то след 9:00
;)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Назад към Извън Темата