Закона за младите шофьори-приет

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 оригинал
Мечтае да кара: недокосната Е30

Мнение от x-ekutor » 09 Дек 2008, 17:49

SLav_Bs написа:А колеги ако смятам се трепя някаде дори с трабант ще се пречукам някаде стига да им желанието :mhihi: според мен това за кубатурата е малко глупост донякъде.А дали на депутатите синчетата ше карат 1.6 кола а? :mhihi: съмнявам се...Аз така разсъждавам за момента.

Колега,ти можеш да се претрепеш и с колело,но смисъла е какви поразии ще направиш на околните,които си ударил.Никой ли от вас младите не схваща смисъла на проекто-закона - това е по-голямата безопаснот.И докато никой от вас,за които се отнася той не го разбира-няма да почнем да се оправяме.А и не пишете глупости,че няма разлика м/у двигатели 1.6 и 6.0 кубика.Като няма разлика - карайте си 1.6.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RAZVRATNIKA » 10 Дек 2008, 15:17

x-ekutor написа:
SLav_Bs написа:А колеги ако смятам се трепя някаде дори с трабант ще се пречукам някаде стига да им желанието :mhihi: според мен това за кубатурата е малко глупост донякъде.А дали на депутатите синчетата ше карат 1.6 кола а? :mhihi: съмнявам се...Аз така разсъждавам за момента.

Колега,ти можеш да се претрепеш и с колело,но смисъла е какви поразии ще направиш на околните,които си ударил.Никой ли от вас младите не схваща смисъла на проекто-закона - това е по-голямата безопаснот.И докато никой от вас,за които се отнася той не го разбира-няма да почнем да се оправяме.А и не пишете глупости,че няма разлика м/у двигатели 1.6 и 6.0 кубика.Като няма разлика - карайте си 1.6.

Не съм казал че няма разлика!!!!!!!!Казах че можеш да се удариш и със 1,6 и 6,0!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DencheSso » 10 Дек 2008, 18:54

В крайна сметка приет ли е този закон или не
И каква е глобата ако карам 320-ка
"The Beast" (звяра).

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 10 Дек 2008, 19:31

И какъв точно е смисъла да този закон ??? Какво сравнявате 3.0, 4.0 мотори ?? Вие си мислите, че някой 18 год. примерно ще кара М-ка или Х5 да речем, ще го спрат и ще му напишат акт, по-този закон ли ? Айде моля ви се, върнете се в България, не сте в Германия. :)
Този закон ще лови само хората с 1.8 и 2.0 или някой по-голям мотор до 160к.с. (тоест без акциз), всички останали в горната граница този закон ги прескача.
Страшен "закон"... :evil: Аз съм сигурен, че ако извадят статистика от МВР, ще се види черно на бяло че непълнолетни загинали при ПТП са от шофьори с повече от 1 год стаж!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DencheSso » 10 Дек 2008, 20:11

В крайна сметка приет ли е???
"The Beast" (звяра).

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 10 Дек 2008, 20:14

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 оригинал
Мечтае да кара: недокосната Е30

Мнение от x-ekutor » 10 Дек 2008, 20:37

Абе какво само пискате само тука,при това само младите колеги.Щом са го измислили да карате 1.6-ще карате 1.6.И на мен да ми кажат да карам 1.6 и аз ще карам,какво да правя,няма да ходя пеш я :mhihi: Този проекто закон не е нищо,пък вие го изкарахте вече дискриминация.Ние малко по-старите колеги сме преживели законите на комунизма,нещо което по-младите изобщо не знаят какво е.Тогава даже нямаше къде да се оплачеш,а вие какво се оплаквате само.Просто ако сега сте взели книжка ще почакате 1 година и после ще карате каквото поискате,толкова ли е сложно.Аз 10 месеца събирах пари за кола,но не съм пускал тема никъде колко ми е било тежко и т.н.Я се вземете малко в ръце и помислете и се дръжте като истински мъже,а не като синчета с девствени мустачки.
"Качило се всяко на кола и писка"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M44 на газ
Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition

Мнение от TouringInternational » 10 Дек 2008, 21:03

Е да де, ама в моя случай колата ми дойде баш преди да заговорят за тъпия закон... 318ти е. И какво да я продавам тогава или да се занимавам да й слагам 1.6 матор, е поне ще е с по-добри спирачки и окачване... :mhihi:

ПП: Некой търси ли си Компакт ? :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 11 Дек 2008, 0:23

Предлагам да го приемат след Нова година...че мойта както ще е 2.5 малко трудно ще е да се излъже в талона 1.6 :mhihi: :mhihi:
Прекалено много личи :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 11 Дек 2008, 0:32

Apassionata написа: Ясно е, че със всичко можеш да се претрепеш, но със мощна кола можеш доста повече бели да направиш. Особено ако си млад, неопитен и самонадеян... да не кажа "топ гъзар" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Мацка, според мен не опира до "гъзария" честно казано. Щото ако Иванчо има е90 318 той пак ще се мисли за турбо гъзара....без дори да разбира разликата между 318 или 330 /все пак БМВ...ала бала...нова....уаааааллл/. Това е ако говорим за гъзария....т.е да се покажеш пред другите...пак ще дъни педала на газта до долу...ама онова няма да се изтрелва като М3....ама сред стадото с овце Иванчо пак ще се мисли за велик.
Просто не опира до гъзарията.

Високата скорост всеки я владее...ама доколко??! Щото и мене не ме слуша главата на магистралата....ама нито имам за цел да се трепам, нито да застрашавам останалите /лелеле новата отсечка до Бургас :mhihi: /
Ама в града....където трябва да се кара бавно, да имаш по-големи рефлекси..и т.н

Шофирането не е само да въртиш волана....с едната ръка, а пък с другата да си се хванал за ... :help:

Ясно е, че този закон е с цел безопастност, хубаво, ама.....не се решават такава проблемите. :(

Предишна

Назад към Извън Темата