Открадната Skoda Octavia в София ! ! !
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Открадната Skoda Octavia в София ! ! !
Колеги, снощи към 18:30 е била открадната колата на колега от Шкода форума в София - зелена Skoda Octavia с ДКН "С 5267 ВХ". Снимки на колата има в долупосочения линк, както и телефон за връзка, в случай, че някой от вас я забележи някъде - 0887/ 601 759:
http://skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=11813
Предварително благодаря!
http://skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=11813
Предварително благодаря!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
напълно заслужено са му я откраднали и няма и да му платят по каско .... другия път да не я оставя запалена и да излиза
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
Сбъркал си рейса пич... тая тема е за Извън Темата

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Alexi написа:напълно заслужено са му я откраднали

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Оп и тая 1.6...
Като на колегата Голф-а...
Има глад за ФВ 1.6... да знаете...
пазете си голфове аудита и шкоди...

Като на колегата Голф-а...

Има глад за ФВ 1.6... да знаете...
пазете си голфове аудита и шкоди...

- Shider
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: touring 318tds
worldman написа:Колеги, за наше голямо удовлетворение колата се намери! Да не повярва човек!
Е т'ва отдавна го чакам да го видя по такива теми... (в смисъл, че някои сигурно си намират колите, но не си правят труда да обявяват по форумите...)
Дано намаляват тези теми и все повече да свършват така!

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
worldman написа:Колеги, за наше голямо удовлетворение колата се намери! Да не повярва човек!
Добра новина.....

... ако може да напишеш подробности как, смисъл не са много колите дето се намират...откуп ли, полицията ли, случайно ли

F**k them all!
от линка по-горе е описано намирането:

Само кафе успях да си направя. Още не съм се избръснал и оправил и бързам да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ ВСИЧКИ ВАС!!! Покрай тези неразбории не съм си платил нет-а и сега "крада" от някакъв рутер в махалата. (Белким и аз взема, че открадна нещо, пък било то и безжичен нет Mr. Green ) Мисля, че има интересни и важни подробности, които е важно да споделя с вас.
За разлика от Фреш-а аз все още не съм толково изоставил "ония" си връзки в квартала (с което не се гордея) и звъннах тук-там. Веднага се намери "услужлив" ПРИЯТЕЛ, който също започна да "звъни".
МА ТЕ И ДРУГИТЕ УСЛУЖЛИВИ БЕ!!! Веднага я "локализираха" в "офиса". Какво съм преживял и какви съм ги наслушал за два дни - няма такъв филм (пък и аз "главен герой" в него Embarassed ). Казаха само: "...не е взета за прасе, нема да я Колят, успокой се...", което идеше да рече - нема да я разкостваме, събери силици и се дръж мъжката - ние ще те потърсим.
Точните цифрови подробности по "събиране на сили" са твърде "лични", мъчителни и болезнени за мен и ще си ги запазя. Ще спомена само ДА СА МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАМА И ТАТЕ, че ако не бяха те с дългосрочния си кредит не знам какво щях да правя... Между другото и фирмата ми (в лицето на съдружника ми Калин) - под формата на служебни авоари) и негови лични средства беше в готовност да ми даде гръб. Отзоваха се и приятели и роднините на жена ми. Не е лесно да намериш хххх пари в неделя в 11:30 вечерта.
Между другото бях вдигнал на крак такситата си за обиколки из Люлин. Другият ми ортак Ради с личното си такси също обикаля за оглед до сутринта. Аз и Ани и още един приятел
ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ СТАНИСЛАВЕ - НЕ ЗНАМ КАК ДА ТИ СЕ ОТБЛАГОДАРЯ
също сновахме до 5 часа сутринта.
Абе - МНОГО КОЛИ ИМА В ТАЯ СОФИЯ ДА ЗНАЕТЕ!!!
Тактиката по обикаляне е била много правилна. За жалост ни е липсвала мааааа-а-а-а-алка доза късмет и лееее-е-е-еееко разширяване на периметъра, но - здраве да е...
Нищо де - на следващия ден (ако някой се е заглеждал в сериала "Бягство от затвора") почна процедурата по размяна на "сили" и "мъжественост" и игра на нерви и пазарлъци. Всичко протече в една хубава, мека, културна и галантна атмосфера... Думи нямам... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Пратиха ме на едно място и си намерих рожбата.
ЕЕЕ-Е-Е-Е-ЕХ АКО БЯХМЕ ПООБИКОЛИЛИ В ЗАДНИТЕ ПАРКИНГИ В БЛИЗОСТ ДО СТАМБОЛИЙСКИ........ Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Колата си седеше отзад в паркинга на бизнес-сграда, ЗАПУШИЛА ЕДИН ГАРАЖ!!! Между другото понеже се повъртях доста време до колата ме видяха и собствениците на гаража. Дойдоха да се разправят с мен, че цял ден съм ги бил запушил. Питах ги "Абе - извинявайте ама аз кога точно ви запуших?" Оказа се, че цял ден колата е била там Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Ама пусто - културни хорица - та не са извикали паяка да си ме прибере... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Както и да е - достатъчно писах по моята фиеста. Въпросът е, че колата е при мен. Пари се изкарват. Здраве да има и работа... Заделил съм една сума за "офиса" да вземе да ме запознае с "извършителя". Пък може и да отида с тая сумичка в некой друг "офис" да го помоля той да ПОМОЛИ първия "офис". Абе - няма да ми мине лесно.
Сега е ред на важната информация: поговорих си (неофициално) в полицията доста по моя въпрос. Има работещи и искащи да направят нещо хорица там, ама общо взето работата е умрел кон. Важно е какво разбрах (и полезно). Напоследък случки като моята бележат страхотен пик. Лошото е, че зачестяват случаите с насилствено сваляне от автомобила на светофар. Излишно е да казвам ХОРА НЕ ДОПУСКАЙТЕ МОЯТА ГЛУПОСТ ДА ВИ ПОПАРИ И ВАС. Лошото е, че разбрах, че последния месец има страхотен бум НА ШКОДИ!!!
Аз вече си имам обица на ушето. Не допускайте да Ви сложат и на вас.
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ПАК НА ВСИЧКИ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА

bmw
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Сега е ред на важната информация: поговорих си (неофициално) в полицията доста по моя въпрос. Има работещи и искащи да направят нещо хорица там, ама общо взето работата е умрел кон. Важно е какво разбрах (и полезно). Напоследък случки като моята бележат страхотен пик. Лошото е, че зачестяват случаите с насилствено сваляне от автомобила на светофар.
Е това ми направи впечатление на мен

Дали пък не се връщат ония веселите години 90-те...
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
ja написа:Сега е ред на важната информация: поговорих си (неофициално) в полицията доста по моя въпрос. Има работещи и искащи да направят нещо хорица там, ама общо взето работата е умрел кон. Важно е какво разбрах (и полезно). Напоследък случки като моята бележат страхотен пик. Лошото е, че зачестяват случаите с насилствено сваляне от автомобила на светофар.
Е това ми направи впечатление на мен![]()
Дали пък не се връщат ония веселите години 90-те...
Не просто игрите им идват в повече ...

M - The most powerful letter in the world
15 мнения
• Страница 1 от 1