Открадната Skoda Octavia в София ! ! !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Открадната Skoda Octavia в София ! ! !

Мнение от worldman » 02 Дек 2008, 0:07

Колеги, снощи към 18:30 е била открадната колата на колега от Шкода форума в София - зелена Skoda Octavia с ДКН "С 5267 ВХ". Снимки на колата има в долупосочения линк, както и телефон за връзка, в случай, че някой от вас я забележи някъде - 0887/ 601 759:

http://skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=11813

Предварително благодаря!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 02 Дек 2008, 0:13

напълно заслужено са му я откраднали и няма и да му платят по каско .... другия път да не я оставя запалена и да излиза

Дружба Дринк Тийм
Аватар
Кара: Само на БИРА !

Мнение от dizle » 02 Дек 2008, 0:22

Сбъркал си рейса пич... тая тема е за Извън Темата
ИзображениеИзображение

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса! Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от worldman » 02 Дек 2008, 0:25

dizle написа:Сбъркал си рейса пич... тая тема е за Извън Темата

окей, пич, извинявам се за което!

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 02 Дек 2008, 2:04

Alexi написа:напълно заслужено са му я откраднали
:help: , пич стегни се малко :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 02 Дек 2008, 2:12

Оп и тая 1.6... :idea: :idea: :idea:

Като на колегата Голф-а... :idea:

Има глад за ФВ 1.6... да знаете...

пазете си голфове аудита и шкоди... :idea: :idea: :idea:

Потребител
Аватар

Мнение от worldman » 02 Дек 2008, 10:29

Колеги, за наше голямо удовлетворение колата се намери! Да не повярва човек!

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: touring 318tds

Мнение от Shider » 02 Дек 2008, 10:44

worldman написа:Колеги, за наше голямо удовлетворение колата се намери! Да не повярва човек!

Е т'ва отдавна го чакам да го видя по такива теми... (в смисъл, че някои сигурно си намират колите, но не си правят труда да обявяват по форумите...)
Дано намаляват тези теми и все повече да свършват така! :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 02 Дек 2008, 11:49

worldman написа:Колеги, за наше голямо удовлетворение колата се намери! Да не повярва човек!

Добра новина..... :!:
... ако може да напишеш подробности как, смисъл не са много колите дето се намират...откуп ли, полицията ли, случайно ли :roll:
F**k them all!

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 02 Дек 2008, 11:50

:shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 02 Дек 2008, 12:14

от линка по-горе е описано намирането:

Само кафе успях да си направя. Още не съм се избръснал и оправил и бързам да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ ВСИЧКИ ВАС!!! Покрай тези неразбории не съм си платил нет-а и сега "крада" от някакъв рутер в махалата. (Белким и аз взема, че открадна нещо, пък било то и безжичен нет Mr. Green ) Мисля, че има интересни и важни подробности, които е важно да споделя с вас.
За разлика от Фреш-а аз все още не съм толково изоставил "ония" си връзки в квартала (с което не се гордея) и звъннах тук-там. Веднага се намери "услужлив" ПРИЯТЕЛ, който също започна да "звъни".
МА ТЕ И ДРУГИТЕ УСЛУЖЛИВИ БЕ!!! Веднага я "локализираха" в "офиса". Какво съм преживял и какви съм ги наслушал за два дни - няма такъв филм (пък и аз "главен герой" в него Embarassed ). Казаха само: "...не е взета за прасе, нема да я Колят, успокой се...", което идеше да рече - нема да я разкостваме, събери силици и се дръж мъжката - ние ще те потърсим.
Точните цифрови подробности по "събиране на сили" са твърде "лични", мъчителни и болезнени за мен и ще си ги запазя. Ще спомена само ДА СА МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАМА И ТАТЕ, че ако не бяха те с дългосрочния си кредит не знам какво щях да правя... Между другото и фирмата ми (в лицето на съдружника ми Калин) - под формата на служебни авоари) и негови лични средства беше в готовност да ми даде гръб. Отзоваха се и приятели и роднините на жена ми. Не е лесно да намериш хххх пари в неделя в 11:30 вечерта.
Между другото бях вдигнал на крак такситата си за обиколки из Люлин. Другият ми ортак Ради с личното си такси също обикаля за оглед до сутринта. Аз и Ани и още един приятел
ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ СТАНИСЛАВЕ - НЕ ЗНАМ КАК ДА ТИ СЕ ОТБЛАГОДАРЯ
също сновахме до 5 часа сутринта.
Абе - МНОГО КОЛИ ИМА В ТАЯ СОФИЯ ДА ЗНАЕТЕ!!!
Тактиката по обикаляне е била много правилна. За жалост ни е липсвала мааааа-а-а-а-алка доза късмет и лееее-е-е-еееко разширяване на периметъра, но - здраве да е...
Нищо де - на следващия ден (ако някой се е заглеждал в сериала "Бягство от затвора") почна процедурата по размяна на "сили" и "мъжественост" и игра на нерви и пазарлъци. Всичко протече в една хубава, мека, културна и галантна атмосфера... Думи нямам... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Пратиха ме на едно място и си намерих рожбата.
ЕЕЕ-Е-Е-Е-ЕХ АКО БЯХМЕ ПООБИКОЛИЛИ В ЗАДНИТЕ ПАРКИНГИ В БЛИЗОСТ ДО СТАМБОЛИЙСКИ........ Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Колата си седеше отзад в паркинга на бизнес-сграда, ЗАПУШИЛА ЕДИН ГАРАЖ!!! Между другото понеже се повъртях доста време до колата ме видяха и собствениците на гаража. Дойдоха да се разправят с мен, че цял ден съм ги бил запушил. Питах ги "Абе - извинявайте ама аз кога точно ви запуших?" Оказа се, че цял ден колата е била там Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Ама пусто - културни хорица - та не са извикали паяка да си ме прибере... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Както и да е - достатъчно писах по моята фиеста. Въпросът е, че колата е при мен. Пари се изкарват. Здраве да има и работа... Заделил съм една сума за "офиса" да вземе да ме запознае с "извършителя". Пък може и да отида с тая сумичка в некой друг "офис" да го помоля той да ПОМОЛИ първия "офис". Абе - няма да ми мине лесно.

Сега е ред на важната информация: поговорих си (неофициално) в полицията доста по моя въпрос. Има работещи и искащи да направят нещо хорица там, ама общо взето работата е умрел кон. Важно е какво разбрах (и полезно). Напоследък случки като моята бележат страхотен пик. Лошото е, че зачестяват случаите с насилствено сваляне от автомобила на светофар. Излишно е да казвам ХОРА НЕ ДОПУСКАЙТЕ МОЯТА ГЛУПОСТ ДА ВИ ПОПАРИ И ВАС. Лошото е, че разбрах, че последния месец има страхотен бум НА ШКОДИ!!!

Аз вече си имам обица на ушето. Не допускайте да Ви сложат и на вас.

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ПАК НА ВСИЧКИ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА

;)
bmw

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 02 Дек 2008, 13:12

Една такава тема с Хеппи Енд..да не повярва човек :D
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 02 Дек 2008, 13:26

Сега е ред на важната информация: поговорих си (неофициално) в полицията доста по моя въпрос. Има работещи и искащи да направят нещо хорица там, ама общо взето работата е умрел кон. Важно е какво разбрах (и полезно). Напоследък случки като моята бележат страхотен пик. Лошото е, че зачестяват случаите с насилствено сваляне от автомобила на светофар.

Е това ми направи впечатление на мен :)

Дали пък не се връщат ония веселите години 90-те...

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 02 Дек 2008, 20:35

ja написа:
Сега е ред на важната информация: поговорих си (неофициално) в полицията доста по моя въпрос. Има работещи и искащи да направят нещо хорица там, ама общо взето работата е умрел кон. Важно е какво разбрах (и полезно). Напоследък случки като моята бележат страхотен пик. Лошото е, че зачестяват случаите с насилствено сваляне от автомобила на светофар.

Е това ми направи впечатление на мен :)

Дали пък не се връщат ония веселите години 90-те...

Не просто игрите им идват в повече ... :shock:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boby29 » 03 Дек 2008, 22:24

Честито!
Супер, че нещата са се оправили... 8)
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!

Назад към Извън Темата