ВАНДАЛИ-за сега в кв.Емил Марков и в раиона около него

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

ВАНДАЛИ-за сега в кв.Емил Марков и в раиона около него

Мнение от ma6in » 26 Ное 2008, 13:45

Снощи стоя си и пуша в тъмното на бълкона и гледам две момчета около колите,точно си помислих,че са крадци и какво да видя-единия с шпреи в ръка пръска на ред колите,а другия с нещо остро на дере боята и от време на време пука гуми.
Полудях обух се и тихчко след тях да се доближа по близко и да ги хвана за съжаление ме видяха какво гонене падна,но имаха голяма преднина и за жалост ми се изпъзнаха.В последствие разбрах,че доста коли са пострадали в квартала.
Потресен съм.Кажете ми колеги на какво прилича това какво са им направили хората какъв смисъла на тези деиствия?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 26 Ное 2008, 13:59

Излишно е да се коментира. За съжаление действителността в България е такава. Има стотици мръсни копеленца, които се кефят да правят лошо на хората. Нито полиция те оправя, нито нищо. Само каско. Такъв да го хванеш и бой, бой, бой, ама до насиране!
Аз и баща ми така сме гонили три пишлегарчета на по 14-15, които с ключ минаха по цялата дясна страна на колата ми, но като в твоя случай - имаха голяма преднина.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 26 Ное 2008, 14:12

Не са ми попаднали... до няколко километра поддържам равномерно темпо после усилвам... поне т'ва се научих за 10г. в леката атлетика :mhihi: На вилата гоних с една брадва едни пишлегарчета (хваляха ми пиратки между 0 и 2 часа и плашеха кучето ми и събуждаха и сина ми), от почти края на селото на центара зеха да изпокапват кат гнили круши и после малко ритане (на другия му ги запалих в маратонките 4 пиратки) и се прибрах пак с тичане :mhihi:

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 26 Ное 2008, 15:16

Е, ти си професионалист :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 26 Ное 2008, 15:18

ми на такива да им ебе. маиките :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 26 Ное 2008, 16:54

за това прякора ми е КОНЧЕТО нема отарване от мене по 6 километра сека сутрин сам тичал просто немат шанс :mhihi: :mhihi: лова ги вразжам ги за едно дравце :twisted: :twisted: :twisted: после сас тва каде праскат по колите на хората ще го изпраскам по тях и после ще извикам саседите да ги правят каквото искат :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 26 Ное 2008, 17:07

Бате дирекно шутове в главата. На мен не са опитвали да правят такива работи само ми срязаха вентилите една вечер, и на другия ден го хванах много случаино с брат ми и лапна малко демич. Ако ги хванеш бои докато започнат да пикаят през гъза.......
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paparazzo » 26 Ное 2008, 17:50

Kregec написа:Бате дирекно шутове в главата........

-чакай сега-бързаш...
-това си е чиста самодейност...
-за това предлагам следното:
-каквото напише Дзверу по-долу това да е...
:lol: :lol:

-внимателно защото напоследък всичките станаха ножари и си е доста опасно.....

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 26 Ное 2008, 22:24

В Емил Марков има един пич дето си държе е60-ката пред блока и като ходя там колата му е жива и здрава.
Ама то това с кражбите си го има във всеки един квартал, така че единствения начин е да се молиш...твоята кола да не е потърпевша :confused:

Назад към Извън Темата