ВАНДАЛИ-за сега в кв.Емил Марков и в раиона около него
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
ВАНДАЛИ-за сега в кв.Емил Марков и в раиона около него
Снощи стоя си и пуша в тъмното на бълкона и гледам две момчета около колите,точно си помислих,че са крадци и какво да видя-единия с шпреи в ръка пръска на ред колите,а другия с нещо остро на дере боята и от време на време пука гуми.
Полудях обух се и тихчко след тях да се доближа по близко и да ги хвана за съжаление ме видяха какво гонене падна,но имаха голяма преднина и за жалост ми се изпъзнаха.В последствие разбрах,че доста коли са пострадали в квартала.
Потресен съм.Кажете ми колеги на какво прилича това какво са им направили хората какъв смисъла на тези деиствия?
Полудях обух се и тихчко след тях да се доближа по близко и да ги хвана за съжаление ме видяха какво гонене падна,но имаха голяма преднина и за жалост ми се изпъзнаха.В последствие разбрах,че доста коли са пострадали в квартала.
Потресен съм.Кажете ми колеги на какво прилича това какво са им направили хората какъв смисъла на тези деиствия?
Излишно е да се коментира. За съжаление действителността в България е такава. Има стотици мръсни копеленца, които се кефят да правят лошо на хората. Нито полиция те оправя, нито нищо. Само каско. Такъв да го хванеш и бой, бой, бой, ама до насиране!
Аз и баща ми така сме гонили три пишлегарчета на по 14-15, които с ключ минаха по цялата дясна страна на колата ми, но като в твоя случай - имаха голяма преднина.
Аз и баща ми така сме гонили три пишлегарчета на по 14-15, които с ключ минаха по цялата дясна страна на колата ми, но като в твоя случай - имаха голяма преднина.
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Не са ми попаднали... до няколко километра поддържам равномерно темпо после усилвам... поне т'ва се научих за 10г. в леката атлетика
На вилата гоних с една брадва едни пишлегарчета (хваляха ми пиратки между 0 и 2 часа и плашеха кучето ми и събуждаха и сина ми), от почти края на селото на центара зеха да изпокапват кат гнили круши и после малко ритане (на другия му ги запалих в маратонките 4 пиратки) и се прибрах пак с тичане 

- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
за това прякора ми е КОНЧЕТО нема отарване от мене по 6 километра сека сутрин сам тичал просто немат шанс
лова ги вразжам ги за едно дравце
после сас тва каде праскат по колите на хората ще го изпраскам по тях и после ще извикам саседите да ги правят каквото искат

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Бате дирекно шутове в главата. На мен не са опитвали да правят такива работи само ми срязаха вентилите една вечер, и на другия ден го хванах много случаино с брат ми и лапна малко демич. Ако ги хванеш бои докато започнат да пикаят през гъза.......
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
Kregec написа:Бате дирекно шутове в главата........
-чакай сега-бързаш...
-това си е чиста самодейност...
-за това предлагам следното:
-каквото напише Дзверу по-долу това да е...

-внимателно защото напоследък всичките станаха ножари и си е доста опасно.....
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
В Емил Марков има един пич дето си държе е60-ката пред блока и като ходя там колата му е жива и здрава.
Ама то това с кражбите си го има във всеки един квартал, така че единствения начин е да се молиш...твоята кола да не е потърпевша
Ама то това с кражбите си го има във всеки един квартал, така че единствения начин е да се молиш...твоята кола да не е потърпевша

9 мнения
• Страница 1 от 1