Зимата пак ни изненада !!!
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
по другите 100 хиляди града няма проблема на нашия град а именно през деня да е двойно по-населен, двойно повече селфиши да си изхвърлят боклуците където им падне и т.нM2PR написа:Абе днеска минах през 100 хиляди града и навсякъде, където имаше сняг то беше като количества горе-долу като в София и ми стана много странно как аджеба по дугите градове не бяха така изненадани....
Тука няква мърсотия, снега набутан м-у платната или отстрани.. е много жалка картинка...

- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
oo повярвай ми има го и другаде. Забелязъл съм тук снегорините в 2-3 през нощта са излизали и е много по добре ми се струва - няма коли които да се пречкат а и снегорина не пречи на коли и пешеходци. Донякъде и това е вариант ...porostorm написа:по другите 100 хиляди града няма проблема на нашия град а именно през деня да е двойно по-населен, двойно повече селфиши да си изхвърлят боклуците където им падне и т.нM2PR написа:Абе днеска минах през 100 хиляди града и навсякъде, където имаше сняг то беше като количества горе-долу като в София и ми стана много странно как аджеба по дугите градове не бяха така изненадани....
Тука няква мърсотия, снега набутан м-у платната или отстрани.. е много жалка картинка...
- pandev22
- младши ентусиаст
-
Stiks написа:oo повярвай ми има го и другаде. Забелязъл съм тук снегорините в 2-3 през нощта са излизали и е много по добре ми се струва - няма коли които да се пречкат а и снегорина не пречи на коли и пешеходци. Донякъде и това е вариант ...porostorm написа:по другите 100 хиляди града няма проблема на нашия град а именно през деня да е двойно по-населен, двойно повече селфиши да си изхвърлят боклуците където им падне и т.нM2PR написа:Абе днеска минах през 100 хиляди града и навсякъде, където имаше сняг то беше като количества горе-долу като в София и ми стана много странно как аджеба по дугите градове не бяха така изненадани....
а ти замислял ли си се ,4е тук в софия ако 4истят само нощем,половината коли ще са зарити.то тва по-добре де

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
най-добре като чистят да го извозват,не да го скупчват и да започват после премятания наляво-надясно 

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Колеги много вода ще истече докато пътищата ни се зистят така !!!!
Снимката е от Швейцария !
от темата на колегата Penchev
Снимката е от Швейцария !
от темата на колегата Penchev
///M

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Абе ебати държавата... Решихме с компанията да мръднем за уикенда до Банско и си е*а мамата...
В България никой не си върши работата...
Първо, около Перник и Драгичево буквално нямаше мърдане...
Не стига, че нямаше снегорини, а някви тирове се бяха завъртели, а пернишки тЕрикатчета, решили че Гоуфо снег не го лови, затрудняваха положението още повече...
По магистралата да съм видял макс два снегорина, всичко кара с 2-30 километра в час, особено като тръгнахме да се катерим към Предела...
И глей как София-Банско събота рано сутринта се зима за 5 часа и половина...
В България никой не си върши работата...
Първо, около Перник и Драгичево буквално нямаше мърдане...
Не стига, че нямаше снегорини, а някви тирове се бяха завъртели, а пернишки тЕрикатчета, решили че Гоуфо снег не го лови, затрудняваха положението още повече...
По магистралата да съм видял макс два снегорина, всичко кара с 2-30 километра в час, особено като тръгнахме да се катерим към Предела...
И глей как София-Банско събота рано сутринта се зима за 5 часа и половина...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
[quote="BMWPetar"][/quote]
То че няма да се оправим няма (поне не в нашия живот)
Дано поне нашите деца доживеят и нашите пътища да са като на снимката от Швейцария
София - Банско попринцип е 2ч. и 30мин.
но в зимни условия съм го минавал и за повече от 5 часа (брат ми живее в Банско и често ходя до там с нашите)
То че няма да се оправим няма (поне не в нашия живот)
Дано поне нашите деца доживеят и нашите пътища да са като на снимката от Швейцария

София - Банско попринцип е 2ч. и 30мин.
но в зимни условия съм го минавал и за повече от 5 часа (брат ми живее в Банско и често ходя до там с нашите)
///M

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
porostorm написа:по другите 100 хиляди града няма проблема на нашия град а именно през деня да е двойно по-населен, двойно повече селфиши да си изхвърлят боклуците където им падне и т.нM2PR написа:Абе днеска минах през 100 хиляди града и навсякъде, където имаше сняг то беше като количества горе-долу като в София и ми стана много странно как аджеба по дугите градове не бяха така изненадани....
м, изобщо тоя път работата не опира до това кой идва в София и кой не... иде реч за немърливото отношение 1во на общината и след това на фирмата, която би лседвало да се занимава с това..
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- mili4uk
- младши ентусиаст
-
- Кара: жена си да дрифти
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: харчи малко - върви на страх
Спокойно колеги...
Метеоролозите вече обявиха датите до края на година, на които снегът ще ни изненадва....
Метеоролозите вече обявиха датите до края на година, на които снегът ще ни изненадва....
Beat the Devil
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
mili4uk написа:Спокойно колеги...
То и за първия сняг бяха предупредили, ама.....никой не слуша

Падне ли сняг, всички губят ума и дума и никой нищо не може да свърши...се едно като падна на 1ви януари снега...някой нещо направи...едвам се движеха колите

Ама те да оправят пътя към Банско, че като ходя да не забия у некоя преспа...че не знам какво ще правя...най-много по-големия брат да дойде на помощ

41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3