Зимата пак ни изненада !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 23 Ное 2008, 2:06

M2PR написа:Абе днеска минах през 100 хиляди града и навсякъде, където имаше сняг то беше като количества горе-долу като в София и ми стана много странно как аджеба по дугите градове не бяха така изненадани....
Тука няква мърсотия, снега набутан м-у платната или отстрани.. е много жалка картинка... :help:
по другите 100 хиляди града няма проблема на нашия град а именно през деня да е двойно по-населен, двойно повече селфиши да си изхвърлят боклуците където им падне и т.н
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 М50Б25
Мечтае да кара: икономично

Мнение от Stiks » 23 Ное 2008, 3:35

porostorm написа:
M2PR написа:Абе днеска минах през 100 хиляди града и навсякъде, където имаше сняг то беше като количества горе-долу като в София и ми стана много странно как аджеба по дугите градове не бяха така изненадани....
Тука няква мърсотия, снега набутан м-у платната или отстрани.. е много жалка картинка... :help:
по другите 100 хиляди града няма проблема на нашия град а именно през деня да е двойно по-населен, двойно повече селфиши да си изхвърлят боклуците където им падне и т.н
oo повярвай ми има го и другаде. Забелязъл съм тук снегорините в 2-3 през нощта са излизали и е много по добре ми се струва - няма коли които да се пречкат а и снегорина не пречи на коли и пешеходци. Донякъде и това е вариант ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 23 Ное 2008, 11:34

Stiks написа:
porostorm написа:
oo повярвай ми има го и другаде. Забелязъл съм тук снегорините в 2-3 през нощта са излизали и е много по добре ми се струва - няма коли които да се пречкат а и снегорина не пречи на коли и пешеходци. Донякъде и това е вариант ...

а ти замислял ли си се ,4е тук в софия ако 4истят само нощем,половината коли ще са зарити.то тва по-добре де :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 23 Ное 2008, 12:51

най-добре като чистят да го извозват,не да го скупчват и да започват после премятания наляво-надясно :idea:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 23 Ное 2008, 13:34

Stiks написа:oo повярвай ми има го и другаде.
колега, няма какво да ти повярвам :) това е главния проблем на нашата община, всички кметове на други общини се хвалят, как те нямали проблем с боклуците, нямали проблем с колите, нямали проблем с нищо...

не, че защитавам общинари ама
:yes:

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 23 Ное 2008, 14:21

Колеги много вода ще истече докато пътищата ни се зистят така !!!!
Снимката е от Швейцария !
Изображение

от темата на колегата Penchev
///M
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 23 Ное 2008, 21:12

Абе ебати държавата... Решихме с компанията да мръднем за уикенда до Банско и си е*а мамата...
В България никой не си върши работата...
Първо, около Перник и Драгичево буквално нямаше мърдане...
Не стига, че нямаше снегорини, а някви тирове се бяха завъртели, а пернишки тЕрикатчета, решили че Гоуфо снег не го лови, затрудняваха положението още повече...
По магистралата да съм видял макс два снегорина, всичко кара с 2-30 километра в час, особено като тръгнахме да се катерим към Предела...

И глей как София-Банско събота рано сутринта се зима за 5 часа и половина...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 24 Ное 2008, 1:01

[quote="BMWPetar"][/quote]
То че няма да се оправим няма (поне не в нашия живот)
Дано поне нашите деца доживеят и нашите пътища да са като на снимката от Швейцария :roll: :roll: :roll:
София - Банско попринцип е 2ч. и 30мин.
но в зимни условия съм го минавал и за повече от 5 часа (брат ми живее в Банско и често ходя до там с нашите)
///M
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 24 Ное 2008, 1:28

porostorm написа:

м, изобщо тоя път работата не опира до това кой идва в София и кой не... иде реч за немърливото отношение 1во на общината и след това на фирмата, която би лседвало да се занимава с това..
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: жена си да дрифти
Мечтае да кара: безаварийно
Детайли за колата: харчи малко - върви на страх

Мнение от mili4uk » 26 Ное 2008, 17:48

Спокойно колеги...
Метеоролозите вече обявиха датите до края на година, на които снегът ще ни изненадва....

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 26 Ное 2008, 22:58

mili4uk написа:Спокойно колеги...
Метеоролозите вече обявиха датите до края на година, на които снегът ще ни изненадва....

То и за първия сняг бяха предупредили, ама.....никой не слуша :roll:
Падне ли сняг, всички губят ума и дума и никой нищо не може да свърши...се едно като падна на 1ви януари снега...някой нещо направи...едвам се движеха колите :help:
Ама те да оправят пътя към Банско, че като ходя да не забия у некоя преспа...че не знам какво ще правя...най-много по-големия брат да дойде на помощ :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата