Винетки за центъра?!
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Само, че парите от паяците и синята зона отиват главно в един друг човек, а не в Бойко. Ама щом ти се хранят мутри и нарко трафиканти гласувай пак, няма грижа.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Не храни ми се Софиянски пак или оная мекащата дето е от село и ми става кмет на софия ,а неможе Български да говори ! Първия кво да го коментирам за 8 години нито 1 улица
Бойко поне оправи главните булеварди ходи се повози по Сливница ,ама по велик ден или коледа когато ги няма селяците да видиш къв кеф е просто ! Иначе няма как да не краде то е нормално ... Върпоса е че от 5 лева краде 3 ,а не от 5 да краде 6 

I'm slowly drifting

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
От 5 лева краде 9 и нагоре, само че след изборите.
Ще си пишем тогава приятел.
Дотогава... просто се сещай за думичките ми за да не кажеш накрая, че не съм казал такова нещо.
Явно си нямаш и на идея какви ги мътят във ГЕРБ...
Всички сделки с общинско имущество, всички "приватизции" на апартаменти и земи са задържани.
Но... това не значи че няма да станат.
Ще си пишем тогава приятел.
Дотогава... просто се сещай за думичките ми за да не кажеш накрая, че не съм казал такова нещо.
Явно си нямаш и на идея какви ги мътят във ГЕРБ...
Всички сделки с общинско имущество, всички "приватизции" на апартаменти и земи са задържани.
Но... това не значи че няма да станат.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
DirtySouth написа:...ама по велик ден или коледа когато ги няма селяците да видиш къв кеф е просто...
Сори, нема ме тогава

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:DirtySouth написа:...ама по велик ден или коледа когато ги няма селяците да видиш къв кеф е просто...
Сори, нема ме тогаваИ аз съм селяк и почивните дни си ходим на Ливуново да копам.
Тъпа ирония която не съм чакал точно от човек като теб !
Гласувайте си за

И чакайте нещо да се случи ! Както с царя както с софиянски !
Жалко само че млади и умни хора като вас вярват на манипулираните медии станали жертва преди години на приватизацията от мощните финансови империи ,а не на истината която е около нас на улицата ! Евала на Бойко че при това лайняно правителство пак прави НЕЩО ! извинявам се че нямам закостеняло мислене и НЕ гласувам за синьо-червени-зелени олигофрени от законите създадени от тях опълномощени да правят безнаказано мръсните си схеми ! перяща хиляди левове заливащи партииките наредени ! Преврънала малцина в милионери ,а хиялди хора в бездомни ! Така че изпитвайте си костеливостта на собственото си пристрастие и промития си мозък нека бъде далече от ПРОМЕНАТА !
Не говоря точно за вас а като цяло мисленето на Българите !
I'm slowly drifting

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Факт! Не съм от софия, въпреки, че от 14 години живея тук и на моменти като стане въпрос за улици, квартали и т.н. се оказва, че съм по- софиянец и от софиянците ама друг въпрос.
Аз пък се чудя как му се връзваш на Бойко. Какво е направил? Цариградското, дето като пътуваш по него все едно си на офроуд? Нали щеше да ги глобява, да го поправят и т.н.. Или пред Сони улицата той може да ти каже как е направена.. Ясно е, че прави нали и от там лапа. То народа го е казал- вълка козината си мени, но нрава си не. Бил си е, е и ще си остане престъпник! А темата като е за синята зона, защо като е такъв човеколюбец не понаправи паркинги из центъра, не е като да няма място и да забрани паяците, които 10000 пъти се каза и доказа, че са незаконни?
Аз пък се чудя как му се връзваш на Бойко. Какво е направил? Цариградското, дето като пътуваш по него все едно си на офроуд? Нали щеше да ги глобява, да го поправят и т.н.. Или пред Сони улицата той може да ти каже как е направена.. Ясно е, че прави нали и от там лапа. То народа го е казал- вълка козината си мени, но нрава си не. Бил си е, е и ще си остане престъпник! А темата като е за синята зона, защо като е такъв човеколюбец не понаправи паркинги из центъра, не е като да няма място и да забрани паяците, които 10000 пъти се каза и доказа, че са незаконни?
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Не съм казал че не краде ! Казах че прави нещо и за хората докато другите и това не правят ! Цариградско е ясно че няма как да се направи като хората .... За да стане трябва цялото да се направи ,а не на кръпки ,а затворят ли го не ми се мисли ,а паяците дам и аз не ги обичам ама представи си без тях каква анархия по-голяма от сега ще стане ...
I'm slowly drifting

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Темата и на мен ми е доста противна - едно рядко тъпо недоразумение са тези винетки за живущите в центъра
Отказвам да си купя и не ще ме накарат
А ББ какво го хвалите не мога да ви разбера. Леко по-детайлен поглед в/у дейността и прозира всичко зад демагогията и медийното палячовство
Ако някой успее да ми изброи 15 смислени решения доведени до резултат при кметуването му - давам банкет

А ББ какво го хвалите не мога да ви разбера. Леко по-детайлен поглед в/у дейността и прозира всичко зад демагогията и медийното палячовство

Ако някой успее да ми изброи 15 смислени решения доведени до резултат при кметуването му - давам банкет

- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
живея в центъра, до попа.
въпросните стикери за паркиране са уж в сила от 15.10
глупаво е че може да паркираш на 1 преесчка от където живееш, но това е.
да и трябва да си платил гражданска и данък за да ти издадат.
кофти ама така е в бг
въпросните стикери за паркиране са уж в сила от 15.10
глупаво е че може да паркираш на 1 преесчка от където живееш, но това е.
да и трябва да си платил гражданска и данък за да ти издадат.
кофти ама така е в бг

Space написа:Аз съм навит и 170 да платя, но да ми е гарантирано, че ще имам място къде да спра по всяко едно време. .........
Колега , тази услуга също се предлага. Казва се "Служебен абонамен". По този начин мястото ще ти е гарантирано и ще е само за теб и ако някой ти спре на него с пълно право може да извикаш паяка и да го вдигнат.
///sasho написа:Space написа:Аз съм навит и 170 да платя, но да ми е гарантирано, че ще имам място къде да спра по всяко едно време. .........
Колега , тази услуга също се предлага. Казва се "Служебен абонамен". По този начин мястото ще ти е гарантирано и ще е само за теб и ако някой ти спре на него с пълно право може да извикаш паяка и да го вдигнат.
Тази услуга колега, струва доста повече от 170 лева и пак се намират олигофрени да ти се намърдат на мястото .....

_!_
Space написа:///sasho написа:Space написа:Аз съм навит и 170 да платя, но да ми е гарантирано, че ще имам място къде да спра по всяко едно време. .........
Тази услуга колега, струва доста повече от 170 лева и пак се намират олигофрени да ти се намърдат на мястото .....
По принцип само уведомявам , че услугата се предлага.Ако искаш може да си платиш за поставяне на колчета на тротоара пред вас или за поставянето на "Пешеходна пътека" пред вас , ако условиято позволяват.А като ти се намърда някой на мястото , което всъщност е малко вероятно при наличието на знак за "Служебен абонамент" се обаждаш на паяка и мястото ти ще бъде освободено по възможно най бързия начин.

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
добре де я някой сега да ми обясни....
адресната регистрация моята и на колата е на ул.Г.С.Раковски, дааа ама там неможе да се спира никъде и най близкото за спиране място е улица 6-ти септември, ама тя не е баш на 5м. Та кво правим в тоя случай? Духам супата ли?
адресната регистрация моята и на колата е на ул.Г.С.Раковски, дааа ама там неможе да се спира никъде и най близкото за спиране място е улица 6-ти септември, ама тя не е баш на 5м. Та кво правим в тоя случай? Духам супата ли?