Винетки за центъра?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Ное 2008, 12:41

Само, че парите от паяците и синята зона отиват главно в един друг човек, а не в Бойко. Ама щом ти се хранят мутри и нарко трафиканти гласувай пак, няма грижа.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 22 Ное 2008, 12:44

Не храни ми се Софиянски пак или оная мекащата дето е от село и ми става кмет на софия ,а неможе Български да говори ! Първия кво да го коментирам за 8 години нито 1 улица :shock: Бойко поне оправи главните булеварди ходи се повози по Сливница ,ама по велик ден или коледа когато ги няма селяците да видиш къв кеф е просто ! Иначе няма как да не краде то е нормално ... Върпоса е че от 5 лева краде 3 ,а не от 5 да краде 6 ;)
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 22 Ное 2008, 13:01

От 5 лева краде 9 и нагоре, само че след изборите.
Ще си пишем тогава приятел.
Дотогава... просто се сещай за думичките ми за да не кажеш накрая, че не съм казал такова нещо.
Явно си нямаш и на идея какви ги мътят във ГЕРБ...
Всички сделки с общинско имущество, всички "приватизции" на апартаменти и земи са задържани.
Но... това не значи че няма да станат.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Ное 2008, 13:18

DirtySouth написа:...ама по велик ден или коледа когато ги няма селяците да видиш къв кеф е просто...

Сори, нема ме тогава :confused: И аз съм селяк и почивните дни си ходим на Ливуново да копам.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DirtySouth » 22 Ное 2008, 13:57

bum_bum написа:
DirtySouth написа:...ама по велик ден или коледа когато ги няма селяците да видиш къв кеф е просто...

Сори, нема ме тогава :confused: И аз съм селяк и почивните дни си ходим на Ливуново да копам.

Тъпа ирония която не съм чакал точно от човек като теб !

Гласувайте си за

Изображение

И чакайте нещо да се случи ! Както с царя както с софиянски !

Жалко само че млади и умни хора като вас вярват на манипулираните медии станали жертва преди години на приватизацията от мощните финансови империи ,а не на истината която е около нас на улицата ! Евала на Бойко че при това лайняно правителство пак прави НЕЩО ! извинявам се че нямам закостеняло мислене и НЕ гласувам за синьо-червени-зелени олигофрени от законите създадени от тях опълномощени да правят безнаказано мръсните си схеми ! перяща хиляди левове заливащи партииките наредени ! Преврънала малцина в милионери ,а хиялди хора в бездомни ! Така че изпитвайте си костеливостта на собственото си пристрастие и промития си мозък нека бъде далече от ПРОМЕНАТА !

Не говоря точно за вас а като цяло мисленето на Българите !
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Ное 2008, 14:16

Факт! Не съм от софия, въпреки, че от 14 години живея тук и на моменти като стане въпрос за улици, квартали и т.н. се оказва, че съм по- софиянец и от софиянците ама друг въпрос.
Аз пък се чудя как му се връзваш на Бойко. Какво е направил? Цариградското, дето като пътуваш по него все едно си на офроуд? Нали щеше да ги глобява, да го поправят и т.н.. Или пред Сони улицата той може да ти каже как е направена.. Ясно е, че прави нали и от там лапа. То народа го е казал- вълка козината си мени, но нрава си не. Бил си е, е и ще си остане престъпник! А темата като е за синята зона, защо като е такъв човеколюбец не понаправи паркинги из центъра, не е като да няма място и да забрани паяците, които 10000 пъти се каза и доказа, че са незаконни?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DirtySouth » 22 Ное 2008, 14:26

Не съм казал че не краде ! Казах че прави нещо и за хората докато другите и това не правят ! Цариградско е ясно че няма как да се направи като хората .... За да стане трябва цялото да се направи ,а не на кръпки ,а затворят ли го не ми се мисли ,а паяците дам и аз не ги обичам ама представи си без тях каква анархия по-голяма от сега ще стане ...
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 22 Ное 2008, 15:03

Темата и на мен ми е доста противна - едно рядко тъпо недоразумение са тези винетки за живущите в центъра :twisted: Отказвам да си купя и не ще ме накарат :twisted:
А ББ какво го хвалите не мога да ви разбера. Леко по-детайлен поглед в/у дейността и прозира всичко зад демагогията и медийното палячовство :confused:
Ако някой успее да ми изброи 15 смислени решения доведени до резултат при кметуването му - давам банкет :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 22 Ное 2008, 15:19

живея в центъра, до попа.

въпросните стикери за паркиране са уж в сила от 15.10

глупаво е че може да паркираш на 1 преесчка от където живееш, но това е.

да и трябва да си платил гражданска и данък за да ти издадат.

кофти ама така е в бг :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 22 Ное 2008, 16:19

Аз съм навит и 170 да платя, но да ми е гарантирано, че ще имам място къде да спра по всяко едно време. Така наложиха огромни ограничения, че ме и накараха да си плащам за това - бойковщина .... :roll: :confused:

П.С. Кефи го да подражава на нормалните страни, ама и за толко не му стига мозъка на тоя клоун :mhihi:
_!_

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 22 Ное 2008, 16:27

Space написа:Аз съм навит и 170 да платя, но да ми е гарантирано, че ще имам място къде да спра по всяко едно време. .........

Колега , тази услуга също се предлага. Казва се "Служебен абонамен". По този начин мястото ще ти е гарантирано и ще е само за теб и ако някой ти спре на него с пълно право може да извикаш паяка и да го вдигнат.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 22 Ное 2008, 16:43

///sasho написа:
Space написа:Аз съм навит и 170 да платя, но да ми е гарантирано, че ще имам място къде да спра по всяко едно време. .........

Колега , тази услуга също се предлага. Казва се "Служебен абонамен". По този начин мястото ще ти е гарантирано и ще е само за теб и ако някой ти спре на него с пълно право може да извикаш паяка и да го вдигнат.

Тази услуга колега, струва доста повече от 170 лева и пак се намират олигофрени да ти се намърдат на мястото ..... :roll:
_!_

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 22 Ное 2008, 17:02

Space написа:
///sasho написа:

Тази услуга колега, струва доста повече от 170 лева и пак се намират олигофрени да ти се намърдат на мястото ..... :roll:

По принцип само уведомявам , че услугата се предлага.Ако искаш може да си платиш за поставяне на колчета на тротоара пред вас или за поставянето на "Пешеходна пътека" пред вас , ако условиято позволяват.А като ти се намърда някой на мястото , което всъщност е малко вероятно при наличието на знак за "Служебен абонамент" се обаждаш на паяка и мястото ти ще бъде освободено по възможно най бързия начин. :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 22 Ное 2008, 21:09

ама цената е на месец толкова ;)
Изображение
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 23 Ное 2008, 1:32

добре де я някой сега да ми обясни....
адресната регистрация моята и на колата е на ул.Г.С.Раковски, дааа ама там неможе да се спира никъде и най близкото за спиране място е улица 6-ти септември, ама тя не е баш на 5м. Та кво правим в тоя случай? Духам супата ли?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата