Лампа на таблото "CATA LYST"...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Лампа на таблото "CATA LYST"...
Нещо не мога да отворя ръководствата на Е36 приложени във форума,а с търсачката не откривам нищо...Интерисува ме,за какво е червената лампа на таблото "CATA LYST"?
Означава смяна на катализатор.Или нашия вариант - отиваш при някой дето прави ауспуси и му даваш твоя катализатор, той ти монтира някакво гърне тип неръждавейка, и евентуално получаваш някаква кинта отгоре.Варианта да ти иска пари и да ти "направи услуга" като ти задържи катализатора е само в сферата на фантастиката
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- Shider
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: touring 318tds
Е да, ама не!
Вече не дават толкова пари за използваните катализатори - криза...
Наскоро коментирах с приятел от Надин - и каза, че повече от 25-30лв няма кой да ти даде. Ако има някой навит за тези пари да помогне на колегата...
И освен това дали ще изгасне лампата - интелигентният автомобил ще разпознае, че вече няма катализатор и ще спре да дава индикации ли?!?
Някой запознат по-добре да каже къде, какво трябва да се чек-не; свъже; окъси... ей така - да знаем за обща култура.
Вече не дават толкова пари за използваните катализатори - криза...

Наскоро коментирах с приятел от Надин - и каза, че повече от 25-30лв няма кой да ти даде. Ако има някой навит за тези пари да помогне на колегата...

И освен това дали ще изгасне лампата - интелигентният автомобил ще разпознае, че вече няма катализатор и ще спре да дава индикации ли?!?
Някой запознат по-добре да каже къде, какво трябва да се чек-не; свъже; окъси... ей така - да знаем за обща култура.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Аз такава лампа даже незнам че имам
Иначе нормално да не ги купуват при цена от 3.90 на медта е така всичко падна ама простаците немогат да се осъзнаят кремиковци какъв икономически гигант е за България и го преебаха както всичко хубаво в тази държава

I'm slowly drifting

най добре една диагностичка първо .. че тая лампа и аз за пръв път я чувам и не се знае от какво е светнала , ламбда може да е думнала и тая лампа да светва , по друг начин не знам как компа ще усети неефективенкатализатор. И то ако имаш ламбда след катализатора .. тъй че - ходи да ти изчетат грешките

- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
mitak_o написа:най добре една диагностичка първо .. че тая лампа и аз за пръв път я чувам и не се знае от какво е светнала , ламбда може да е думнала и тая лампа да светва , по друг начин не знам как компа ще усети неефективенкатализатор. И то ако имаш ламбда след катализатора .. тъй че - ходи да ти изчетат грешките
Благодаря на всички колеги за инфото!Не си спомням да съм казал,че ми свети въпросната лампа.Просто вадих таблото по други причини и видях,че има и такъв надпис.Сложих лампа там,щото липсваше.Не светва,но аз исках да разбера за какво е по принцип!
6 мнения
• Страница 1 от 1