В КАТ е страшен глад
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
В КАТ е страшен глад
Е много са изгладнели тия.Снощи ме сгащиха във с.Вървара с 90
при ограничение 40.Ама тая кука къв спринт направи да ме спре чак не вярвах на очите си
нямах преглед,без аптечка и пожарогасител
и ако познаете с колко се разминах,ще си умрете от смях
Вика единия "И кво сега Тошко един месец без книжка,а?" викам му "Е началник другия вариант не е ли по-добър?!" и приготвям 2х20 в за дния джоб.И джандарина бърка в документите имах 10лв,зима ги и вика "Айде Тошко и виж по-бързо си оправи там документите". Е как да не му пожелая на тоз човечец приятна вечер?!?! 

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
ми то във Варвара освен от теб и теснолинейката няма друг от кой да вземат пари 

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
///milko way написа:ми то във Варвара освен от теб и теснолинейката няма друг от кой да вземат пари

друг е въпроса че там не е много да караш така че като ги знам подпийналите дядки

- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
Re: В КАТ е страшен глад
pioneeraudio написа:Е много са изгладнели тия.Снощи ме сгащиха във с.Вървара с 90при ограничение 40.Ама тая кука къв спринт направи да ме спре чак не вярвах на очите си
Вика единия "И кво сега Тошко един месец без книжка,а?" викам му "Е началник другия вариант не е ли по-добър?!" и приготвям 2х20 в за дния джоб.И джандарина бърка в документите имах 10лв,зима ги и вика "Айде Тошко и виж по-бързо си оправи там документите". Е как да не му пожелая на тоз човечец приятна вечер?!?!
Ама защо си мислиш, че ти излизаш тарикат от тази ситуация, че чак се и хвалиш публично?
- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
///milko way написа:ми то във Варвара освен от теб и теснолинейката няма друг от кой да вземат пари
Бъркаш колега,през Вървара се минава за Велинград и околностите и има доста движение особено почивните дни е лудница,така че има от кой да се лапа. Не се хваля просто споделям и не мисля че аз съм тариката,просто се чудя как за по 5лв си слагат главата в торбата
Последна промяна pioneeraudio на 21 Ное 2008, 13:46, променена общо 1 път
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
datcho написа:pioneeraudio написа:Е много са изгладнели тия.Снощи ме сгащиха във с.Вървара с 90при ограничение 40.Ама тая кука къв спринт направи да ме спре чак не вярвах на очите си
Ама защо си мислиш, че ти излизаш тарикат от тази ситуация, че чак се и хвалиш публично?
ми те са застанали там да изкарат-не да уредят движението или па да вкарат за спазване правилата на пътя...!!те са там да папат и нищо друго...!! и колегата е минал тънко и за тва се радва!! и е прав...
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
pioneeraudio написа:///milko way написа:ми то във Варвара освен от теб и теснолинейката няма друг от кой да вземат пари
Бъркаш колега,през Вървара се минава за Велинград и околностите и има доста движение особено почивните дни е лудница,така че има от кой да се лапа. Не се хваля просто споделям и не мисля че аз съм тариката,просто се чудя как за по 5лв си слагат главата в торбата
20х5 не е=5

-нали и те са хора - имат хладилник,електромер..........

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
///milko way написа:pioneeraudio написа:///milko way написа:ми то във Варвара освен от теб и теснолинейката няма друг от кой да вземат пари
20х5 не е=5![]()
нали им е дал 10 в документите и те са се зарадвали и не е вадил 20то начи са си разделили по 5

- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
20х5 не е=5
-нали и те са хора - имат хладилник,електромер..........[/quote]
нещо не ти хващам мисълта?!?!?! 10 на 2 =5,а не на 20х5 Иначе да и те са хора и те са корумпирани както всеки български гражданин

-нали и те са хора - имат хладилник,електромер..........[/quote]
нещо не ти хващам мисълта?!?!?! 10 на 2 =5,а не на 20х5 Иначе да и те са хора и те са корумпирани както всеки български гражданин

pioneeraudio написа:///milko way написа:20х5 не е=5 Wink
нещо не ти хващам мисълта?!?!?! 10 на 2 =5,а не на 20х5 Иначе да и те са хора и те са корумпирани както всеки български гражданин muhihihihi
Мисля че ///milko way има предвид 20 човека Х 5 лева

Последна промяна Supercool на 21 Ное 2008, 14:35, променена общо 1 път
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
datcho написа:pioneeraudio написа:Е много са изгладнели тия.Снощи ме сгащиха във с.Вървара с 90при ограничение 40.Ама тая кука къв спринт направи да ме спре чак не вярвах на очите си
И аз това му се чудя.

- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
сигурно след всеки пост трябва да пиша,че "НЕ МИСЛЯ ЧЕ АЗ СЪМ ТАРИКАТА В СЛУЧАЯ,А ПРОСТО Е СМЕШНО ЧЕ ДЖАНДАРИТЕ СИ СЛАГАТ ГЛАВАТА В ТОРБАТА ЗА 5 ЛЕВА" надявам се да не се чудиш вече
И както пише по горе колегата 20 като мен по 5 кинта ей ти го надника!!Е да де ама не е ли по-добре 5 като мен с х20 кинта и ей ти го пак надника??

- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2