В КАТ е страшен глад

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

В КАТ е страшен глад

Мнение от pioneeraudio » 21 Ное 2008, 13:07

Е много са изгладнели тия.Снощи ме сгащиха във с.Вървара с 90 :cop: при ограничение 40.Ама тая кука къв спринт направи да ме спре чак не вярвах на очите си :shock: нямах преглед,без аптечка и пожарогасител :mhihi: и ако познаете с колко се разминах,ще си умрете от смях :mhihi: Вика единия "И кво сега Тошко един месец без книжка,а?" викам му "Е началник другия вариант не е ли по-добър?!" и приготвям 2х20 в за дния джоб.И джандарина бърка в документите имах 10лв,зима ги и вика "Айде Тошко и виж по-бързо си оправи там документите". Е как да не му пожелая на тоз човечец приятна вечер?!?! :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 21 Ное 2008, 13:26

ми то във Варвара освен от теб и теснолинейката няма друг от кой да вземат пари :mhihi:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 21 Ное 2008, 13:28

///milko way написа:ми то във Варвара освен от теб и теснолинейката няма друг от кой да вземат пари :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
друг е въпроса че там не е много да караш така че като ги знам подпийналите дядки :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d

Re: В КАТ е страшен глад

Мнение от datcho » 21 Ное 2008, 13:42

pioneeraudio написа:Е много са изгладнели тия.Снощи ме сгащиха във с.Вървара с 90 :cop: при ограничение 40.Ама тая кука къв спринт направи да ме спре чак не вярвах на очите си :shock: нямах преглед,без аптечка и пожарогасител :mhihi: и ако познаете с колко се разминах,ще си умрете от смях :mhihi: Вика единия "И кво сега Тошко един месец без книжка,а?" викам му "Е началник другия вариант не е ли по-добър?!" и приготвям 2х20 в за дния джоб.И джандарина бърка в документите имах 10лв,зима ги и вика "Айде Тошко и виж по-бързо си оправи там документите". Е как да не му пожелая на тоз човечец приятна вечер?!?! :lol:

Ама защо си мислиш, че ти излизаш тарикат от тази ситуация, че чак се и хвалиш публично?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pioneeraudio » 21 Ное 2008, 13:43

///milko way написа:ми то във Варвара освен от теб и теснолинейката няма друг от кой да вземат пари :mhihi:

Бъркаш колега,през Вървара се минава за Велинград и околностите и има доста движение особено почивните дни е лудница,така че има от кой да се лапа. Не се хваля просто споделям и не мисля че аз съм тариката,просто се чудя как за по 5лв си слагат главата в торбата
Последна промяна pioneeraudio на 21 Ное 2008, 13:46, променена общо 1 път

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 21 Ное 2008, 13:45

datcho написа:
pioneeraudio написа:Е много са изгладнели тия.Снощи ме сгащиха във с.Вървара с 90 :cop: при ограничение 40.Ама тая кука къв спринт направи да ме спре чак не вярвах на очите си :shock: нямах преглед,без аптечка и пожарогасител :mhihi: и ако познаете с колко се разминах,ще си умрете от смях :mhihi: Вика единия "И кво сега Тошко един месец без книжка,а?" викам му "Е началник другия вариант не е ли по-добър?!" и приготвям 2х20 в за дния джоб.И джандарина бърка в документите имах 10лв,зима ги и вика "Айде Тошко и виж по-бързо си оправи там документите". Е как да не му пожелая на тоз човечец приятна вечер?!?! :lol:

Ама защо си мислиш, че ти излизаш тарикат от тази ситуация, че чак се и хвалиш публично?

ми те са застанали там да изкарат-не да уредят движението или па да вкарат за спазване правилата на пътя...!!те са там да папат и нищо друго...!! и колегата е минал тънко и за тва се радва!! и е прав...

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 21 Ное 2008, 14:00

pioneeraudio написа:

Бъркаш колега,през Вървара се минава за Велинград и околностите и има доста движение особено почивните дни е лудница,така че има от кой да се лапа. Не се хваля просто споделям и не мисля че аз съм тариката,просто се чудя как за по 5лв си слагат главата в торбата

20х5 не е=5 ;)
-нали и те са хора - имат хладилник,електромер..........
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 21 Ное 2008, 14:07

а бе щом снощи ми отказаха 4 лева значи не са чак толкова гладни :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 21 Ное 2008, 14:09

///milko way написа:
pioneeraudio написа:

20х5 не е=5 ;)

нали им е дал 10 в документите и те са се зарадвали и не е вадил 20то начи са си разделили по 5 ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pioneeraudio » 21 Ное 2008, 14:14

20х5 не е=5 ;)
-нали и те са хора - имат хладилник,електромер..........[/quote]
нещо не ти хващам мисълта?!?!?! 10 на 2 =5,а не на 20х5 Иначе да и те са хора и те са корумпирани както всеки български гражданин :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Supercool » 21 Ное 2008, 14:31

pioneeraudio написа:
///milko way написа:20х5 не е=5 Wink

нещо не ти хващам мисълта?!?!?! 10 на 2 =5,а не на 20х5 Иначе да и те са хора и те са корумпирани както всеки български гражданин muhihihihi

Мисля че ///milko way има предвид 20 човека Х 5 лева ;)
Последна промяна Supercool на 21 Ное 2008, 14:35, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 21 Ное 2008, 14:32

kолегата май имаше в предвид, 20 човека х5 лева =... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 21 Ное 2008, 17:00

datcho написа:

И аз това му се чудя. :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pioneeraudio » 21 Ное 2008, 18:15

сигурно след всеки пост трябва да пиша,че "НЕ МИСЛЯ ЧЕ АЗ СЪМ ТАРИКАТА В СЛУЧАЯ,А ПРОСТО Е СМЕШНО ЧЕ ДЖАНДАРИТЕ СИ СЛАГАТ ГЛАВАТА В ТОРБАТА ЗА 5 ЛЕВА" надявам се да не се чудиш вече :winky: И както пише по горе колегата 20 като мен по 5 кинта ей ти го надника!!Е да де ама не е ли по-добре 5 като мен с х20 кинта и ей ти го пак надника??

Бобо Дебелия
Аватар
Кара: E30/E36/E34

Мнение от methanol » 21 Ное 2008, 18:23

_65536_kb_sec_ написа:а бе щом снощи ми отказаха 4 лева значи не са чак толкова гладни :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:ahah:

Следваща

Назад към Извън Темата