GPS GARMIN

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

GPS GARMIN

Мнение от Pin2 » 19 Ное 2008, 10:56

Здравейте,
подариха ми един GARMIN StreetPilot c320 и сега се боря с него. Намерих една БГ карта, но ... нещо не ми харесва. Звука не мога да го пусна на БГ (нещо не знам как)
Дали има някой който е запознат с модела, от къде да взема карта за него, как да настроя звука, начин на употреба и т.н.

Тествах го един ден в София, но ... нещо не можа да ми хване идеята на къде искам да карам :) Има ли начин за задаване на маршрути?
Другото което забелязах, че малко бавно опреснява, нормално ли е ?

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Ное 2008, 11:05

Аз съм с 350 :) Ами щом имаш Бг меню е супер лесно,не може да няма и глас на бъларски.Аз карта за БГ не съм си купувал,шото оригиналдъ май е към 80 камъка и не виждам сми.. :confused: А тия кракнатите били по-смотани,някои даже пре.бвали у-вото..(така съм чел де).Имай предвид че на закрито сигнал нанайси :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 19 Ное 2008, 12:22

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 19 Ное 2008, 17:39

Аз съм с ей тоя Гармин, купих си го има няма преди 2 седмици, преди тфа съм имал пак Гармин.. Управлението им е супер лесно..! Пътя се задава от менюто "Where To", и после, ако знаеш адреса - " Adress" Има функция да избереш да напишеш мястото, примерно ако е някоя забележителност. Тфа става от "Spell Name" Иначе езика и говора се сменя от "Настройки", там Език ли беше, не помня, трябва да видя и ще ти кажа :)

П.С
Виж тези клипчета, може да са ти полезни: Клипче 1 Клипче 2

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 M52B20 96 coupe

Мнение от The Shadow » 19 Ное 2008, 18:04

vesko06 написа:Аз съм с ей тоя Гармин, купих си го има няма преди 2 седмици, преди тфа съм имал пак Гармин.. Управлението им е супер лесно..! Пътя се задава от менюто "Where To", и после, ако знаеш адреса - " Adress" Има функция да избереш да напишеш мястото, примерно ако е някоя забележителност. Тфа става от "Spell Name" Иначе езика и говора се сменя от "Настройки", там Език ли беше, не помня, трябва да видя и ще ти кажа :)

П.С
Виж тези клипчета, може да са ти полезни: Клипче 1 Клипче 2

Според мен идеята на колегата беше не да зададе дестинация, а как да си зададе определен път до нея. Пр. От София до Пловдив има 3 варианта - как да избере да не е по магистрала Тракия.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Ное 2008, 18:41

vesko06 написа:Аз съм с ей тоя Гармин, купих си го има няма преди 2 седмици, преди тфа съм имал пак Гармин.
е тва е вече нещо :!: :ok: Като изключим цената :mhihi: ,всичко му е супер на това гарминче 8) До скоро Гармин бяха доста назад(поне според мен)от Навигон и то точно заради глупавата анимация,но този който ти си купил вече явно е друга бира! :winky:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 19 Ное 2008, 20:26

Мерси много :)

Инаюе по темата, ако колегата, иска да си нагласи по кой от всичките маршрути да мине при мен е така:

Settings-->Navigation-->Route Preference и тука вече има три избора( при мен) и те са:
1.Faster Time
2.Shorter Distance
3.Off Road

Аа, да ти говори на български става по следния начин Settings-->Locale и тук вече, ако избереш "моливчето с буквата" е за начина на писане, когато търсиш някой адрес, "устичката" е точно за езика, на който да ти говори навигацията, а другите две, мисля, че са ясни за какво са :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pin2 » 21 Ное 2008, 0:45

Според мен аз имам проблем още от самото начало а именно картата. Т.е. нямам точната карта.
Казаха ми, че имало офроуд и стреет или нещо от сорта. Тааа... на мен ми трябва да не е оффроуд.
Ако някой може да каже от къде да си я дръпна, мисля, че ще се оправя с настройките. Това което намирам е все за телефони :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 21 Ное 2008, 0:50

точно офроуда ти трябва ;)
Bg Offroad Maps. Toва е най-най-най-най-пълната карта на България. Можеш да бъдеш нормален потребител и да си я купиш, като се възползваш от ъпдейтите и съпорта на хората. Това е едно от малкото български неща, които са уникално добре направени.
http://forum.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=94

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pin2 » 21 Ное 2008, 0:57

liloff написа:точно офроуда ти трябва ;)
Bg Offroad Maps. Toва е най-най-най-най-пълната карта на България. Можеш да бъдеш нормален потребител и да си я купиш, като се възползваш от ъпдейтите и съпорта на хората. Това е едно от малкото български неща, които са уникално добре направени.
http://forum.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=94

Благодаря колега.

Назад към Извън Темата