GPS GARMIN
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
GPS GARMIN
Здравейте,
подариха ми един GARMIN StreetPilot c320 и сега се боря с него. Намерих една БГ карта, но ... нещо не ми харесва. Звука не мога да го пусна на БГ (нещо не знам как)
Дали има някой който е запознат с модела, от къде да взема карта за него, как да настроя звука, начин на употреба и т.н.
Тествах го един ден в София, но ... нещо не можа да ми хване идеята на къде искам да карам
Има ли начин за задаване на маршрути?
Другото което забелязах, че малко бавно опреснява, нормално ли е ?
подариха ми един GARMIN StreetPilot c320 и сега се боря с него. Намерих една БГ карта, но ... нещо не ми харесва. Звука не мога да го пусна на БГ (нещо не знам как)
Дали има някой който е запознат с модела, от къде да взема карта за него, как да настроя звука, начин на употреба и т.н.
Тествах го един ден в София, но ... нещо не можа да ми хване идеята на къде искам да карам

Другото което забелязах, че малко бавно опреснява, нормално ли е ?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз съм с 350
Ами щом имаш Бг меню е супер лесно,не може да няма и глас на бъларски.Аз карта за БГ не съм си купувал,шото оригиналдъ май е към 80 камъка и не виждам сми..
А тия кракнатите били по-смотани,някои даже пре.бвали у-вото..(така съм чел де).Имай предвид че на закрито сигнал нанайси 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Аз съм с ей тоя Гармин, купих си го има няма преди 2 седмици, преди тфа съм имал пак Гармин.. Управлението им е супер лесно..! Пътя се задава от менюто "Where To", и после, ако знаеш адреса - " Adress" Има функция да избереш да напишеш мястото, примерно ако е някоя забележителност. Тфа става от "Spell Name" Иначе езика и говора се сменя от "Настройки", там Език ли беше, не помня, трябва да видя и ще ти кажа
П.С
Виж тези клипчета, може да са ти полезни: Клипче 1 Клипче 2

П.С
- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
vesko06 написа:Аз съм с ей тоя Гармин, купих си го има няма преди 2 седмици, преди тфа съм имал пак Гармин.. Управлението им е супер лесно..! Пътя се задава от менюто "Where To", и после, ако знаеш адреса - " Adress" Има функция да избереш да напишеш мястото, примерно ако е някоя забележителност. Тфа става от "Spell Name" Иначе езика и говора се сменя от "Настройки", там Език ли беше, не помня, трябва да видя и ще ти кажа![]()
П.С
Според мен идеята на колегата беше не да зададе дестинация, а как да си зададе определен път до нея. Пр. От София до Пловдив има 3 варианта - как да избере да не е по магистрала Тракия.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
е тва е вече нещоvesko06 написа:Аз съм с ей тоя Гармин, купих си го има няма преди 2 седмици, преди тфа съм имал пак Гармин.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Мерси много
Инаюе по темата, ако колегата, иска да си нагласи по кой от всичките маршрути да мине при мен е така:
Settings-->Navigation-->Route Preference и тука вече има три избора( при мен) и те са:
1.Faster Time
2.Shorter Distance
3.Off Road
Аа, да ти говори на български става по следния начин Settings-->Locale и тук вече, ако избереш "моливчето с буквата" е за начина на писане, когато търсиш някой адрес, "устичката" е точно за езика, на който да ти говори навигацията, а другите две, мисля, че са ясни за какво са

Инаюе по темата, ако колегата, иска да си нагласи по кой от всичките маршрути да мине при мен е така:
Settings-->Navigation-->Route Preference и тука вече има три избора( при мен) и те са:
1.Faster Time
2.Shorter Distance
3.Off Road
Аа, да ти говори на български става по следния начин Settings-->Locale и тук вече, ако избереш "моливчето с буквата" е за начина на писане, когато търсиш някой адрес, "устичката" е точно за езика, на който да ти говори навигацията, а другите две, мисля, че са ясни за какво са

Според мен аз имам проблем още от самото начало а именно картата. Т.е. нямам точната карта.
Казаха ми, че имало офроуд и стреет или нещо от сорта. Тааа... на мен ми трябва да не е оффроуд.
Ако някой може да каже от къде да си я дръпна, мисля, че ще се оправя с настройките. Това което намирам е все за телефони
Казаха ми, че имало офроуд и стреет или нещо от сорта. Тааа... на мен ми трябва да не е оффроуд.
Ако някой може да каже от къде да си я дръпна, мисля, че ще се оправя с настройките. Това което намирам е все за телефони

точно офроуда ти трябва
Bg Offroad Maps. Toва е най-най-най-най-пълната карта на България. Можеш да бъдеш нормален потребител и да си я купиш, като се възползваш от ъпдейтите и съпорта на хората. Това е едно от малкото български неща, които са уникално добре направени.
http://forum.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=94

Bg Offroad Maps. Toва е най-най-най-най-пълната карта на България. Можеш да бъдеш нормален потребител и да си я купиш, като се възползваш от ъпдейтите и съпорта на хората. Това е едно от малкото български неща, които са уникално добре направени.
liloff написа:точно офроуда ти трябва
Благодаря колега.
10 мнения
• Страница 1 от 1