Волан?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Волан?
Колеги дали някои от вас знае как може да си махна лайстана на волана от снимката,щотото искам да му сложа карбонова.
http://picbg.net/img.php?file=2deee70d2b1c8bc7.jpg
http://picbg.net/img.php?file=2deee70d2b1c8bc7.jpg
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Сваляш бег-а, сваляш волана обръщаш развиваш и махаш долната част (двойната), не съм сигурен дали можеше отделно или се сваля и горната част първо.
Още нещо ...ако смениш само сцепения лъч, а останат лайсните на колата сиви и пластмасата на скоростния лост...ще седи мааалко не на място.
Още нещо ...ако смениш само сцепения лъч, а останат лайсните на колата сиви и пластмасата на скоростния лост...ще седи мааалко не на място.
- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
Колега мерси за бързия и точен отговор.А за лаистните тях вече съм ги сменил само волана остана.А салона от снимката не е от моята кола,моя е черен и с карбона стана чук 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Vasseca написа:Колега мерси за бързия и точен отговор.А за лаистните тях вече съм ги сменил само волана остана.А салона от снимката не е от моята кола,моя е черен и с карбона стана чук
Звучи много добре

Айде със здраве и да се радваш много на новия завършен интериор.
И аз да обясня по подробно ако нямате против, че току що привърших с тази операция
1. От двете срани на волана имаш две малки отворчета в които пъхаш едн атънка отверка, като натискаш предната част на отверката към тъб и така пъхаш навътре докат усетиш съпротивление. Това в което ще опре отверката е една пружина която всъщност трябва да натиснеш и с тругата ръка да дърпаш бъзглавницата от страната която натискаш. Същата процедура се повтаря и от другата страна. 2.След това под възглавницата има две полтчета който се развиват с еврейска звезда Т20 (пояснявам за да не развиеш другите полтчета които са с по голяма отверка).
3.Отдоду/отзад на волана където ти се разделят двете пръчки има още две болтчета които се развиват със същата отверка и си готов.
Пада сивата част заедно с копчетата. Като я обърнеш ще видиш кои 4 болтчета трябва да развиеш
Това е надявам се да съм бил полезен
Ако мислиш да откачаш възглавницата от буксите (защото може и без) не е лошо да откачиш акомулатора

1. От двете срани на волана имаш две малки отворчета в които пъхаш едн атънка отверка, като натискаш предната част на отверката към тъб и така пъхаш навътре докат усетиш съпротивление. Това в което ще опре отверката е една пружина която всъщност трябва да натиснеш и с тругата ръка да дърпаш бъзглавницата от страната която натискаш. Същата процедура се повтаря и от другата страна. 2.След това под възглавницата има две полтчета който се развиват с еврейска звезда Т20 (пояснявам за да не развиеш другите полтчета които са с по голяма отверка).
3.Отдоду/отзад на волана където ти се разделят двете пръчки има още две болтчета които се развиват със същата отверка и си готов.
Пада сивата част заедно с копчетата. Като я обърнеш ще видиш кои 4 болтчета трябва да развиеш

Това е надявам се да съм бил полезен
Ако мислиш да откачаш възглавницата от буксите (защото може и без) не е лошо да откачиш акомулатора

- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
мерси и на теб колега.май няма да си го свалям сам,че нещо много сложно ми изглежда.ще дам на един комшия да ми го свали,той знае как щото той ми шии волана.още един път благодаря за компетентните отговори 

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Не е толкова трудно колкото изглежда. Само гледаи да не скъсаш някои кабел.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
8 мнения
• Страница 1 от 1