Съвет за задните колони на е36
Модератор: Icco
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
AGT написа:Смени си само плеъра по възможност с Pioneer говорителите не ги сменяй-ще се разочароваш.Като смениш плеъра сам ще се убедиш ,че Nokiata е супер ! Изпробвано е вече !!!!!!!!!!!!!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=7615
караш ме сериозно да се замисля!
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Наистина, първо си купи плеър-а и ще видиш ОГРОООМНАТА разлика.
Аз лятото като премести Пайнъра в Е34-ката и вътре стана нещо убийствено, пищялки нечовешкия бас, абе нараво изродщина.
При е36 говорителите са повече среди, няма много бас там, обаче робвай първо само с плеър, после мисли за други говорители.
А мен ако иташ изобщо не си струва да ги взимаш тея малките Пайнерки, явно не си ги виждал наживо, те са супер малки, някъде за в таблото са
Аз лятото като премести Пайнъра в Е34-ката и вътре стана нещо убийствено, пищялки нечовешкия бас, абе нараво изродщина.
При е36 говорителите са повече среди, няма много бас там, обаче робвай първо само с плеър, после мисли за други говорители.
А мен ако иташ изобщо не си струва да ги взимаш тея малките Пайнерки, явно не си ги виждал наживо, те са супер малки, някъде за в таблото са
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
так и ще направя сега разучавам какво да е ЦД-то и ще слагам него а после ако не достига бас може да сложа бас говорител в ски сака(въпреки че се чудя как точно ще се закрепи)
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Hristo написа:е как мислите да ги вземам ли тези паинерки? за 50лв изглеждат добри!
някой знае ли по-добри 10см говорители до 70лв?
земиги аз сам опред с такива и сам много доволен няма да згеешиш

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2