Pioneer = глупава колона
Модератор: Icco
15 мнения
• Страница 1 от 1
- DIDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d '04
Pioneer = глупава колона
Днес реших да пробвам как ще свири ако подменя старите Nokia /немски, оригинални с колата/ с Pioneer серия Е /уж най-добрата серия с титанови компоненти и не знам си кви простотии, правена някъде покрай китайските оризища/.
Та сменям първо задните, звука стана отвратителен - пищене, прощене абе луда работа.
След това от едната страна слагам Нокията, а от другата си остава pioneer-a и с функциите Fader и Balance включвам задна дясна, и веднага след това задна лява на един и същ пасаж от песента.
Направо се отвратих от тия боклуци TS-E1075
После отпред пробваме с компонентна система TS-E135C, сменихме
само от едната страна, пак същото УЖАССС!!!
Ядосан казвам: Взимайте си тъпите колони и си ми слагайте обратно оригиналните, че два часа ми отрепахте с тия Pioneer-и глупави.
Отговора беше ама то е от CD-плеъра /Blaupunkt Modena CD52 4x45,2003г/, ама нямало усилвател и тем подобни глупости.
Та колони pioneer НИКОГА няма да си губя времето да пробвам повече, камоли да си купя.
Тия дни ще пробвам една двукомпонентна 5.25" система на Cerwin-Vega, която на стенда звучи НЕВЕРОЯТНО!
P.S. Има ли в БГ преходници за задни колони на Е36 без рязане, защото има като гледам по-голям отвор, който сега не се използва, ами е пълен с пластмаса
Къде и за какъв размер говорители са?
Благодаря предварително
Та сменям първо задните, звука стана отвратителен - пищене, прощене абе луда работа.
След това от едната страна слагам Нокията, а от другата си остава pioneer-a и с функциите Fader и Balance включвам задна дясна, и веднага след това задна лява на един и същ пасаж от песента.
Направо се отвратих от тия боклуци TS-E1075

Ядосан казвам: Взимайте си тъпите колони и си ми слагайте обратно оригиналните, че два часа ми отрепахте с тия Pioneer-и глупави.
Отговора беше ама то е от CD-плеъра /Blaupunkt Modena CD52 4x45,2003г/, ама нямало усилвател и тем подобни глупости.
Та колони pioneer НИКОГА няма да си губя времето да пробвам повече, камоли да си купя.
Тия дни ще пробвам една двукомпонентна 5.25" система на Cerwin-Vega, която на стенда звучи НЕВЕРОЯТНО!
P.S. Има ли в БГ преходници за задни колони на Е36 без рязане, защото има като гледам по-голям отвор, който сега не се използва, ами е пълен с пластмаса

Благодаря предварително

BMW - Усещане за автомобил
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Re: Pioneer = глупава колона
Казах ти аз да си намериш по-мощните оригинални Nokoia, ама неслушаш и т'ва е
.

- ASEsound systems
- кандидат ентусиаст
-
Kазах ти аз да не пипаш старите говорители
,ама ти не слушаш.
Вервай ми бе,вервай ми!..... е казал котарака

Вервай ми бе,вервай ми!..... е казал котарака

0889424666
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
и аз сьм много доволен от nokia в комбарата и нема да я сменя с нищо друго.добавих само една тубичка с едни пищалки/ през филтьр/ и сьм много хепи

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
на тия пайниъри рекламата им е само яка! малко са хората които вярват в този факт за сажаление!!! вегите колега са по_добар вариант.успех! 

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
момчета доста сте заблудени , оригиналните нокия говорител4ета са пълен та6ак и са на по 10+ години, ли4но подмених предните тези които са във вратите със пайнер4ета от 50лв комплекта купени от технополис и както някой по-горе описа с баланса и фейдер функцията нокията направо не се 4ува пайнерите са много по-4увствителни и от там идва разликата.
Ако сте взели някой модел който е предвиден да се включва към усилвател е възможно говорителите да не са толкова 4увствителни , но специялно тези евтините съм ги тествал ли4но може да са сглобявани в индокитай оба4е свирят много по добре от оригиналните нокия вадят си прили4ен мид бас среди и високи въпреки 4е нямат пищялка а само рупор4е
Ако сте взели някой модел който е предвиден да се включва към усилвател е възможно говорителите да не са толкова 4увствителни , но специялно тези евтините съм ги тествал ли4но може да са сглобявани в индокитай оба4е свирят много по добре от оригиналните нокия вадят си прили4ен мид бас среди и високи въпреки 4е нямат пищялка а само рупор4е
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: Pioneer = глупава колона
Аз пък съм само с гадни пайнери в колатаDIDO написа:Днес реших да пробвам как ще свири ако подменя старите Nokia /немски, оригинални с колата/ с Pioneer серия Е /уж най-добрата серия с титанови компоненти и не знам си кви простотии, правена някъде покрай китайските оризища/.
Направо се отвратих от тия боклуци TS-E1075![]()
![]()
![]()
P.S. Има ли в БГ преходници за задни колони на Е36 без рязане, защото има като гледам по-голям отвор, който сега не се използва, ами е пълен с пластмаса![]()
Благодаря предварително

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- lop_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318i м40 R.I.P:( е36 320и м52
- Мечтае да кара: x5 или е36 кабрио
Здр на всички.От доста време съм забелязал , че все още се намират много хора които не разбират от музика , а се нахвърлят направо на някоя известна марка само и само да се изфукат пред приятелите си , че си има яки говорители в колата .И за какво го правят така и немога да разбера . За мен важното е да звучат изчестено и да вадят приятен звук . Може говорителите и да са от магазина за 1 лев както му се вика :Д , ама като не те нерви звука що да не си карам с тях :Д и дори ако вадеха и теази с картонените менбрани як звук що и от тях да не си сложа .По принцип съм си с нокия колоните ама ми изгоря 1 такаче карам за сега с 1 :Д.Решил съм да ги сменям .Ама до колкото разбрах в дару кар били по над 100лв нови .Затова за сега съм се спрял на бошменките .Един френд има в коалта такива ама много яко звучат и изчистено точно както харесвам аз да ми е звука и сигорно др седмица можеби ще отскоча да поразгледам за моделите им .
Много се извинявам на колегите които съм ги провокирал или обидил с поста си .Ама да знаете , че е било неволно и че не става въпрос за конкретен човек . Просто това си е мое мнение от моята гледна точка какво съм забелязал .Пак се извинявам. Колега много кофти се е получило с тези говорители и ти съчувствам за това . Имали някакъв вариянт да ги върнъш и с доплащане да вземеш др.
Успех
Много се извинявам на колегите които съм ги провокирал или обидил с поста си .Ама да знаете , че е било неволно и че не става въпрос за конкретен човек . Просто това си е мое мнение от моята гледна точка какво съм забелязал .Пак се извинявам. Колега много кофти се е получило с тези говорители и ти съчувствам за това . Имали някакъв вариянт да ги върнъш и с доплащане да вземеш др.
Успех

може всичко да е ,да ама не е бмв 

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
lop_88 написа: .......
Дори не ми е ясно за какво става въпрос в този форум ама ей така си пиша щото нямам какво да правя

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Icco® написа:lop_88 написа: .......
Дори не ми е ясно за какво става въпрос в този форум ама ей така си пиша щото нямам какво да правя![]()
ади земи ме при теб и аз така да си пиша без да има какво да правя

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Завиждам ти честно.Icco® написа:lop_88 написа: .......
Дори не ми е ясно за какво става въпрос в този форум ама ей така си пиша щото нямам какво да правя![]()

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Обсъдихме Пионерчетата и чавдарчетата нахранихме се малко накрая и е време за катинар до като не е сме изкарали големите черпаци ! 

15 мнения
• Страница 1 от 1