Колеги проблем с задно дясно стъкло Е34
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Колеги проблем с задно дясно стъкло Е34
Здрасти, от едно известно време забелязвам че задния ми десен прозорец ту се отваря ту не ще да мрадне!! Машинката работи! Някой ако може да сподели каква е болката и да се захваштам с лековете
P.S. Прозореца е с фолио, но проблема го правеше и преди!!
Предварително благодаря

P.S. Прозореца е с фолио, но проблема го правеше и преди!!
Предварително благодаря
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Sesko написа:ми сигурно ще трябва да махнеш кората и да мацнеш малко грес ... сигурно е запекло нещо
Да може аз не давам да се отварят прозорци, да не говорим задни! Я ги отворя на 4-5 месеца един, два пъти....правят го само задните...
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Мацни грес по венеца кото се движи от машинката и всичко тръгва все едно е ново.
Мойте и двете бяха запекли. После се наложи да оправям лявото стъкло и гресирах. Сега само дясното стъкло "залепва" и не иска да се сваля а лявото си върви без проблем.
Мързела ме гони яко иначе ще отворя отзад и ще гресирам ама.....
Мойте и двете бяха запекли. После се наложи да оправям лявото стъкло и гресирах. Сега само дясното стъкло "залепва" и не иска да се сваля а лявото си върви без проблем.
Мързела ме гони яко иначе ще отворя отзад и ще гресирам ама.....

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
не е само за гресиране А си погледни жичката да не ти е прекъсната защо и аз го гресирах ама не се оправи.Оказа се че на снопа сас кабели до пантата се беше прекаснала не само тя ами още 3 жици
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
има едни водачи, ако е счупен или зачупен единия така става.
Другия проблем, който ми си беше случил обаче на задно ляво е, че винчетата на двигателчето се бяха разхлабили, ама не самите винчета, а гнездата на тялото в което завинтено двигателчето и то като тръгне да вдижи рейката се изчеква на страни и заяжда ама не винаги. Та завих му по-големи винчета и работата стана - до няколко години
И затова и аз не давам да ги свалят
Трябва да отвориш и локализираш проблема, ама в тоя студ - тая пипкава работа - я по-добре остави за пролетта
Другия проблем, който ми си беше случил обаче на задно ляво е, че винчетата на двигателчето се бяха разхлабили, ама не самите винчета, а гнездата на тялото в което завинтено двигателчето и то като тръгне да вдижи рейката се изчеква на страни и заяжда ама не винаги. Та завих му по-големи винчета и работата стана - до няколко години

Трябва да отвориш и локализираш проблема, ама в тоя студ - тая пипкава работа - я по-добре остави за пролетта

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
ddddk написа:има едни водачи, ако е счупен или зачупен единия така става.
Другия проблем, който ми си беше случил обаче на задно ляво е, че винчетата на двигателчето се бяха разхлабили, ама не самите винчета, а гнездата на тялото в което завинтено двигателчето и то като тръгне да вдижи рейката се изчеква на страни и заяжда ама не винаги. Та завих му по-големи винчета и работата стана - до няколко годиниИ затова и аз не давам да ги свалят
Дам

7 мнения
• Страница 1 от 1