Колеги проблем с задно дясно стъкло Е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Колеги проблем с задно дясно стъкло Е34

Мнение от Peter Angelov » 17 Ное 2008, 14:17

Здрасти, от едно известно време забелязвам че задния ми десен прозорец ту се отваря ту не ще да мрадне!! Машинката работи! Някой ако може да сподели каква е болката и да се захваштам с лековете :mhihi:

P.S. Прозореца е с фолио, но проблема го правеше и преди!!

Предварително благодаря

ентусиаст
Аватар
Кара: е60 525 x-drive
Мечтае да кара: M6

Мнение от Sesko » 17 Ное 2008, 15:13

ми сигурно ще трябва да махнеш кората и да мацнеш малко грес ... сигурно е запекло нещо :lol:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 17 Ное 2008, 16:20

Sesko написа:ми сигурно ще трябва да махнеш кората и да мацнеш малко грес ... сигурно е запекло нещо :lol:

Да може аз не давам да се отварят прозорци, да не говорим задни! Я ги отворя на 4-5 месеца един, два пъти....правят го само задните...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 17 Ное 2008, 16:50

Мацни грес по венеца кото се движи от машинката и всичко тръгва все едно е ново.

Мойте и двете бяха запекли. После се наложи да оправям лявото стъкло и гресирах. Сега само дясното стъкло "залепва" и не иска да се сваля а лявото си върви без проблем.

Мързела ме гони яко иначе ще отворя отзад и ще гресирам ама..... :uups:
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 17 Ное 2008, 17:00

не е само за гресиране А си погледни жичката да не ти е прекъсната защо и аз го гресирах ама не се оправи.Оказа се че на снопа сас кабели до пантата се беше прекаснала не само тя ами още 3 жици
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 17 Ное 2008, 17:12

има едни водачи, ако е счупен или зачупен единия така става.
Другия проблем, който ми си беше случил обаче на задно ляво е, че винчетата на двигателчето се бяха разхлабили, ама не самите винчета, а гнездата на тялото в което завинтено двигателчето и то като тръгне да вдижи рейката се изчеква на страни и заяжда ама не винаги. Та завих му по-големи винчета и работата стана - до няколко години :mhihi: И затова и аз не давам да ги свалят

Трябва да отвориш и локализираш проблема, ама в тоя студ - тая пипкава работа - я по-добре остави за пролетта :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 17 Ное 2008, 22:47

ddddk написа:има едни водачи, ако е счупен или зачупен единия така става.
Другия проблем, който ми си беше случил обаче на задно ляво е, че винчетата на двигателчето се бяха разхлабили, ама не самите винчета, а гнездата на тялото в което завинтено двигателчето и то като тръгне да вдижи рейката се изчеква на страни и заяжда ама не винаги. Та завих му по-големи винчета и работата стана - до няколко години :mhihi: И затова и аз не давам да ги свалят

Трябва да отвориш и локализираш проблема, ама в тоя студ - тая пипкава работа - я по-добре остави за пролетта :mhihi:

Дам :mhihi: То наистина за кво ли да взема и една летвичка да прасна и на пиша не сваляй и копчето да махна :mhihi: :mhihi: Ще я проверя яз тая работа, ел машинката като натисна и напъва но не иска генчо...по спомен се сештам че по някога прасвам един на прозореца и почва да бачка... :roll:

Назад към E34