КАТ и младите шофьори ...
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Apassionata написа:Evelin Cotsev написа:преди 2 часа ме скъсаха на кормуване , че съм бил КАРАЛ БАВНО ... (
Споко, мене ме скъсаха веднъж, щото съм карала БЪРЗОАбсолютно сериозно говоря
Вика, абе техниката много добре, ма що толкова бързаш? През една пешеходна пътека мина със 40
Викам ОК, другия път кат вида пешеходна пътека спирам, оглеждам се, първо на ляво, после надясно и ако не идва Пешеходец, преминавам
А бързам щото ме чака Пантерката
колежке хич да не ти пука , просел си е някои лев , мене тоя идиот ми вика КАРАШ БАВНО , а аз карах с около 40 , на места 50 и на наи големия булевард в града ( все едно при вас цариградско) ме минаваха от ляво и от дясно и тоя тъпак вика , те те минаваха от ляво и от дясно . После една кола спряла половината на тротоара , другата половина на пътя , до мен имаше една кола , пропуснах е още от далече и си карам с около 30 , поглеждам следващата кола далече , поглеждам още веднъж тая кола още е далече , връщам една предвка за да испреваря тъпото такси и ония ми набива спирачки дръпна волана и спряхме . Викам добре де , ти как видя като лявото огледало и това което е в колата ти не виждаш от тях , как ти разбра че аз немога да мина. Вика аз така съм преценил така ще е ! После на някво кръгово ми бил казал наляво аз съм бил направил обратен , мн важно , и в правилника не пише , че трябва постоянно с 50 да карам , а там кадето имам нужните условия за безопастност. Преди мене също имаше момиче , тя на светофарите на зелено намаляше и едвам включваше скоростите. ДАИ са наи големите измикяри одавна съм се обедил , инструктора ми му обеснява на тоя , вика тва момче кара без книжка една година , аз спирачките през целия курс не съм му набил кво праиш глупости и тоя селяк не и не. После ми вика ако искаш да ти дам телефона за оплаквания , ама да съм знаел , че не е анонимен (т.е. маи маи няма да се зима книжка след това) . Яд ме е само , че не го испуках 2 шамара да му зачерва бузите .
It`s party time !
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
plradev написа:Подкрепям новите промени!! С изключение на ограничението за кубатура на двигателя.Би трябвало ограничението да е в конските сили!!!
И аз така мисля.

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
RAM-FR ,я пусни една анкета да видим колко от колегите ще попаднат в категорията на младите шофьори и няма да могат да си карат колите! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- borislav
- младши ентусиаст
-
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Това с мотора до 1.6 най радва. Доста е по безопасно да караш 316-ка със 100коня отколкото golf 1.9SDI 65коня 

- tahsinov-mladshi
- Потребител
-
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Е тва па е най-големата простотия,ако баща ми си е зел кола преди 1 година 2000 кубика сега на мене трябва да ми земе 1.6 нещо не се връзва.1 година ще имам книжка и няма да карам и след тая година ще подкарам колицата на бащата еми аз до сега като не съм карал, то се тая дали съм я зел тая или миналата година.Се едно да направат да зимаш книжка на 19 а не на 18 ебати глупаците.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
те да вземат да оправят пътищата първо и катастрофите ще намалеят ... да пуснат всички магистрали и т.н.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
E това ограничение до 1600 кубика вече ме разби- то бива да са тъпи, ама може ли толкова
Трябва да е до ХХ коня- 100 стигат, няма нужда от повече да се научиш да караш. Но както винаги в тая държава се почва с лесното (забраните) вместо да се свърши нещо реално- като се почне от нивото на курсовете и се стигне до магистралите... Ама да правиш нещо полезно и нужно е по-трудно, отколкото да въведеш грешно измислена забрана...
ПС: До 115 коня да е позволено съм съгласен
На млад шофьор М3/М5 не му е нужно, и 318 му стига...

ПС: До 115 коня да е позволено съм съгласен

A_DUNCHEV написа:RAM-FR ,я пусни една анкета да видим колко от колегите ще попаднат в категорията на младите шофьори и няма да могат да си карат колите!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 28#1257628

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
ms написа:E това ограничение до 1600 кубика вече ме разби- то бива да са тъпи, ама може ли толковаТрябва да е до ХХ коня- 100 стигат, няма нужда от повече да се научиш да караш. Но както винаги в тая държава се почва с лесното (забраните) вместо да се свърши нещо реално- като се почне от нивото на курсовете и се стигне до магистралите... Ама да правиш нещо полезно и нужно е по-трудно, отколкото да въведеш грешно измислена забрана...
ПС: До 115 коня да е позволено съм съгласенНа млад шофьор М3/М5 не му е нужно, и 318 му стига...
Абсолютно си прав! С това ограничение на кубици, най-много да се навъдят едни рояци RX-7-ци, те нали са под 1.6, ма в ръцете на неопитен водач, не ми се мисли даже

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
Месец след като изкарах В, изкарах и С категорията, бях на 18 и един месец демек. Та умните глави, ако сложат ограничение на мощността как изкаралите С ще работят с камион 1.6 двигател да речем
Или пък, ако не може да се кара нощем кво правиме "Шефе, стъмни се и според закона трябва да си лягам с кокошките"

- borislav
- младши ентусиаст
-
AIWERA написа:Месец след като изкарах В, изкарах и С категорията, бях на 18 и един месец демек. Та умните глави, ако сложат ограничение на мощността как изкаралите С ще работят с камион 1.6 двигател да речемИли пък, ако не може да се кара нощем кво правиме "Шефе, стъмни се и според закона трябва да си лягам с кокошките"
![]()
ами вместо да ти товарят камиона 10 тона ще ти го товарят 6

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
AIWERA написа:Месец след като изкарах В, изкарах и С категорията, бях на 18 и един месец демек. Та умните глави, ако сложат ограничение на мощността как изкаралите С ще работят с камион 1.6 двигател да речемИли пък, ако не може да се кара нощем кво правиме "Шефе, стъмни се и според закона трябва да си лягам с кокошките"
![]()
Това не е проблем ,те и без това 18 годишните трудно изкарват психо теста в днешно време

И сега какво правим ние младите шофьори ?
Седим и се молим да им влезе акъл на ония гладните , та да го махнат тва ограничение
Естествено , че ако си имах стажа щях да съм ЗА тези промени , даже по-сериозни щях да искам
, но като ме хващат мене тия закони...
И затова мисля , че нямаше нужда от анкетата да се пуска , то си личи от мненията кой е млад шофьор и кой не
Но както и да е...народа си го е казал .. Законите са , за да се нарушават

75 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5