КАТ и младите шофьори ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 14 Ное 2008, 21:08

Apassionata написа:
Evelin Cotsev написа:преди 2 часа ме скъсаха на кормуване , че съм бил КАРАЛ БАВНО ... (

Споко, мене ме скъсаха веднъж, щото съм карала БЪРЗО ;) Абсолютно сериозно говоря :) Вика, абе техниката много добре, ма що толкова бързаш? През една пешеходна пътека мина със 40 :shock: Викам ОК, другия път кат вида пешеходна пътека спирам, оглеждам се, първо на ляво, после надясно и ако не идва Пешеходец, преминавам :mhihi: А бързам щото ме чака Пантерката :D

колежке хич да не ти пука , просел си е някои лев , мене тоя идиот ми вика КАРАШ БАВНО , а аз карах с около 40 , на места 50 и на наи големия булевард в града ( все едно при вас цариградско) ме минаваха от ляво и от дясно и тоя тъпак вика , те те минаваха от ляво и от дясно . После една кола спряла половината на тротоара , другата половина на пътя , до мен имаше една кола , пропуснах е още от далече и си карам с около 30 , поглеждам следващата кола далече , поглеждам още веднъж тая кола още е далече , връщам една предвка за да испреваря тъпото такси и ония ми набива спирачки дръпна волана и спряхме . Викам добре де , ти как видя като лявото огледало и това което е в колата ти не виждаш от тях , как ти разбра че аз немога да мина. Вика аз така съм преценил така ще е ! После на някво кръгово ми бил казал наляво аз съм бил направил обратен , мн важно , и в правилника не пише , че трябва постоянно с 50 да карам , а там кадето имам нужните условия за безопастност. Преди мене също имаше момиче , тя на светофарите на зелено намаляше и едвам включваше скоростите. ДАИ са наи големите измикяри одавна съм се обедил , инструктора ми му обеснява на тоя , вика тва момче кара без книжка една година , аз спирачките през целия курс не съм му набил кво праиш глупости и тоя селяк не и не. После ми вика ако искаш да ти дам телефона за оплаквания , ама да съм знаел , че не е анонимен (т.е. маи маи няма да се зима книжка след това) . Яд ме е само , че не го испуках 2 шамара да му зачерва бузите .
It`s party time !

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 14 Ное 2008, 21:43

plradev написа:Подкрепям новите промени!! С изключение на ограничението за кубатура на двигателя.Би трябвало ограничението да е в конските сили!!!

И аз така мисля. :evil: :evil: :evil:

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 14 Ное 2008, 21:55

RAM-FR ,я пусни една анкета да видим колко от колегите ще попаднат в категорията на младите шофьори и няма да могат да си карат колите! :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 14 Ное 2008, 23:42

сега по новините даваха че младите :driving: ще карат коли до 1.6 мотор
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 15 Ное 2008, 0:01

Това с мотора до 1.6 най радва. Доста е по безопасно да караш 316-ка със 100коня отколкото golf 1.9SDI 65коня :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от tahsinov-mladshi » 15 Ное 2008, 0:12

Е,с 316-ка поне ще изкараме толкоз,какво да се прави :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 15 Ное 2008, 0:14

Е тва па е най-големата простотия,ако баща ми си е зел кола преди 1 година 2000 кубика сега на мене трябва да ми земе 1.6 нещо не се връзва.1 година ще имам книжка и няма да карам и след тая година ще подкарам колицата на бащата еми аз до сега като не съм карал, то се тая дали съм я зел тая или миналата година.Се едно да направат да зимаш книжка на 19 а не на 18 ебати глупаците.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 15 Ное 2008, 0:20

те да вземат да оправят пътищата първо и катастрофите ще намалеят ... да пуснат всички магистрали и т.н.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 15 Ное 2008, 0:38

E това ограничение до 1600 кубика вече ме разби- то бива да са тъпи, ама може ли толкова :?: Трябва да е до ХХ коня- 100 стигат, няма нужда от повече да се научиш да караш. Но както винаги в тая държава се почва с лесното (забраните) вместо да се свърши нещо реално- като се почне от нивото на курсовете и се стигне до магистралите... Ама да правиш нещо полезно и нужно е по-трудно, отколкото да въведеш грешно измислена забрана...

ПС: До 115 коня да е позволено съм съгласен ;) На млад шофьор М3/М5 не му е нужно, и 318 му стига...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RAM-FR » 15 Ное 2008, 0:41

A_DUNCHEV написа:RAM-FR ,я пусни една анкета да видим колко от колегите ще попаднат в категорията на младите шофьори и няма да могат да си карат колите! :winky:

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 28#1257628 ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 15 Ное 2008, 0:46

ms написа:E това ограничение до 1600 кубика вече ме разби- то бива да са тъпи, ама може ли толкова :?: Трябва да е до ХХ коня- 100 стигат, няма нужда от повече да се научиш да караш. Но както винаги в тая държава се почва с лесното (забраните) вместо да се свърши нещо реално- като се почне от нивото на курсовете и се стигне до магистралите... Ама да правиш нещо полезно и нужно е по-трудно, отколкото да въведеш грешно измислена забрана...

ПС: До 115 коня да е позволено съм съгласен ;) На млад шофьор М3/М5 не му е нужно, и 318 му стига...

Абсолютно си прав! С това ограничение на кубици, най-много да се навъдят едни рояци RX-7-ци, те нали са под 1.6, ма в ръцете на неопитен водач, не ми се мисли даже :confused:

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и си свирка

Мнение от AIWERA » 15 Ное 2008, 1:02

Месец след като изкарах В, изкарах и С категорията, бях на 18 и един месец демек. Та умните глави, ако сложат ограничение на мощността как изкаралите С ще работят с камион 1.6 двигател да речем :mhihi: Или пък, ако не може да се кара нощем кво правиме "Шефе, стъмни се и според закона трябва да си лягам с кокошките" :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 15 Ное 2008, 1:06

AIWERA написа:Месец след като изкарах В, изкарах и С категорията, бях на 18 и един месец демек. Та умните глави, ако сложат ограничение на мощността как изкаралите С ще работят с камион 1.6 двигател да речем :mhihi: Или пък, ако не може да се кара нощем кво правиме "Шефе, стъмни се и според закона трябва да си лягам с кокошките" :mhihi: :mhihi:

ами вместо да ти товарят камиона 10 тона ще ти го товарят 6 :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 15 Ное 2008, 1:12

AIWERA написа:Месец след като изкарах В, изкарах и С категорията, бях на 18 и един месец демек. Та умните глави, ако сложат ограничение на мощността как изкаралите С ще работят с камион 1.6 двигател да речем :mhihi: Или пък, ако не може да се кара нощем кво правиме "Шефе, стъмни се и според закона трябва да си лягам с кокошките" :mhihi: :mhihi:

Това не е проблем ,те и без това 18 годишните трудно изкарват психо теста в днешно време :drinking: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 15 Ное 2008, 1:27

И сега какво правим ние младите шофьори ? :evil: Седим и се молим да им влезе акъл на ония гладните , та да го махнат тва ограничение :ranting: Естествено , че ако си имах стажа щях да съм ЗА тези промени , даже по-сериозни щях да искам :mhihi: , но като ме хващат мене тия закони... :ranting: И затова мисля , че нямаше нужда от анкетата да се пуска , то си личи от мненията кой е млад шофьор и кой не :mhihi: Но както и да е...народа си го е казал .. Законите са , за да се нарушават :ahah: :cop: :ok:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата