Какъв човек трябва да си??
Модератор: Общи модератори
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
Този бих го спукал от бой.Незнам за вас ама тоя за мен не е човек,кадето го видя там ще го смачквам от бой 

- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
преди 4 години в софия във природонаучният музей (не съм от софия, мисля че така се казваше) влязох да разгледам и имаше някво изложение на змии ... и имаше гърмящо трещящи ... всякакви гадини ... и имаше "шоу" как питон души гълъб и го яде после ... колко хора го гледаха ... не е истина ... дали е бил същия изрод ... тогава .. жалко че нямам спомен кои бяха собствениите, но те бяха частни лица 100%, змиите не бяха на музея
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Баси, гледах 3 сек. и толкова , очаквах какво ще се случва, при подобни извращения любопитството ми е под пълен контрол и не пробива. Поздравявам ви колеги за проявената хуманност.
Това изчадие според мен е потенциален наследник на Изкормвача и прочие антигерои,..засега гледа, храни някакво его ли що ли, а болеста се развива и някой ден ще реши той да е в главната роля..

Това изчадие според мен е потенциален наследник на Изкормвача и прочие антигерои,..засега гледа, храни някакво его ли що ли, а болеста се развива и някой ден ще реши той да е в главната роля..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
Това копеленце,да го пусна в един терарариум със змийте му там и да видим как ще се чувства
ебати изрода 

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Даааа и аз съм отгледал доста животинки и.....тоя е адски изрод . Наскоро се учудих от едно 22-24 годишно момче . Добър познат . Разказа ми как палили котки , като юноши. От тогава ми е страшно неприятен, макар да е симпатяга .Иначе 1,90 висок , 100кг , а като му плеснеш с ръце и заляга. И мисля ,че това са силни комплекси
- И какво сега - тоя изрод не може да се открие .Така ли ?Поканете ме на л.с. ако ще му ходим на гости.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Re: Какъв човек трябва да си??
fen_na_bmw написа:за да ти доставя удоволствие следното нещо http://www.vbox7.com/play:e933ab4a без коментар
Отврат ... Отвратен съм ...
Какъв човек трябва да си, за да направиш това ?! Само като гледам какво се случва с котето и не мога да мръдна от стола .. Не съм го гледал по-натам, но ще го изгледам ... Искам да видя до къде се простира извратеността на въпросния човек.. Как ли би се чувствал той - на мястото на това котенце ..
Едно е да гледаш как се храни Питон в Музея (с мишки, които се отглеждат с тази цел), едно е да отглеждаш змия, която може да убие десетки хора и да я храниш с домашни котенца и кученца ..
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Виждал съм какви ли не работи на живо, включително и разчленен човек, но това наистина ме потресе дълбоко... за тоя изрод само 

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Смърт за такива педерас*и...
Самото очакване змията да го нападне ме караше да се отвращавам. Тоя как може да се забавлява на това не знам...!!!!
Самото очакване змията да го нападне ме караше да се отвращавам. Тоя как може да се забавлява на това не знам...!!!!
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Добре направих,че не го гледах.Тоя тъпанар му пожелавам да го изяде някоя змия!
ЖИВ!
Колега fen_na_bmw Моля,махни линка към видеото...от постовете на колегите става ясно за какво става дума.

Колега fen_na_bmw Моля,махни линка към видеото...от постовете на колегите става ясно за какво става дума.

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
няма защо да маха линк-а който иска да го гледа или не.
А за тоя педерас напражо изгарям от желание да го затвора в багажника с любимите му змий
А за тоя педерас напражо изгарям от желание да го затвора в багажника с любимите му змий

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
абе аз ви предлагам да идеме в горни лозен и лекинко така да му подпалиме къщата с 100-200 коктейлчета молотов 

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
човека е болен, разглеждах му личният сайт и е някакъв метъл сатанист, има снимки с нож хванал няква картина на христос и т.н.
Първо искам да кажа, че не всички хора притежаващи змии ги хранят с кучета, котки и т.н. Просто човека е олигофрен пълен. Колкото до зайците, те са нормална храна за почти всяка по-голяма змия и има и други хора, които си хранят змиите със зайци. Има и варянт змията да бъде научена да яде мъртва храна (мишки, плъхове и т.н.), което за мен лично е най-хуманният начин. До колкото знам въпросният човек щял да заминава в чужбина да си взимал няква диплома и т.н., но преди 2 седмици бил на животинския пазар в подуене, така че не е сигурно дали е заминал още 100%. Иначе гледам има бая герой дето му правили бърнаут на главата и не знам си кво, еми няма кво да пишете някой да отиде и да го анправи, щото иначе става смешно с тия форумски геройства
Първо искам да кажа, че не всички хора притежаващи змии ги хранят с кучета, котки и т.н. Просто човека е олигофрен пълен. Колкото до зайците, те са нормална храна за почти всяка по-голяма змия и има и други хора, които си хранят змиите със зайци. Има и варянт змията да бъде научена да яде мъртва храна (мишки, плъхове и т.н.), което за мен лично е най-хуманният начин. До колкото знам въпросният човек щял да заминава в чужбина да си взимал няква диплома и т.н., но преди 2 седмици бил на животинския пазар в подуене, така че не е сигурно дали е заминал още 100%. Иначе гледам има бая герой дето му правили бърнаут на главата и не знам си кво, еми няма кво да пишете някой да отиде и да го анправи, щото иначе става смешно с тия форумски геройства

Tux0 Ca !