Какъв човек трябва да си??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Мнение от SLav_Bs » 12 Ное 2008, 2:14

Този бих го спукал от бой.Незнам за вас ама тоя за мен не е човек,кадето го видя там ще го смачквам от бой :evil:
Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 12 Ное 2008, 2:28

преди 4 години в софия във природонаучният музей (не съм от софия, мисля че така се казваше) влязох да разгледам и имаше някво изложение на змии ... и имаше гърмящо трещящи ... всякакви гадини ... и имаше "шоу" как питон души гълъб и го яде после ... колко хора го гледаха ... не е истина ... дали е бил същия изрод ... тогава .. жалко че нямам спомен кои бяха собствениите, но те бяха частни лица 100%, змиите не бяха на музея
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 12 Ное 2008, 2:39

Баси, гледах 3 сек. и толкова , очаквах какво ще се случва, при подобни извращения любопитството ми е под пълен контрол и не пробива. Поздравявам ви колеги за проявената хуманност. :bowdown:
Това изчадие според мен е потенциален наследник на Изкормвача и прочие антигерои,..засега гледа, храни някакво его ли що ли, а болеста се развива и някой ден ще реши той да е в главната роля.. :bang:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 12 Ное 2008, 2:42

Това копеленце,да го пусна в един терарариум със змийте му там и да видим как ще се чувства :evil: ебати изрода :bang:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 12 Ное 2008, 3:13

Даааа и аз съм отгледал доста животинки и.....тоя е адски изрод . Наскоро се учудих от едно 22-24 годишно момче . Добър познат . Разказа ми как палили котки , като юноши. От тогава ми е страшно неприятен, макар да е симпатяга .Иначе 1,90 висок , 100кг , а като му плеснеш с ръце и заляга. И мисля ,че това са силни комплекси
    И какво сега - тоя изрод не може да се открие .Така ли ?Поканете ме на л.с. ако ще му ходим на гости.
П.П. Нещо си спомних едни сцени от филма "криминале "

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Re: Какъв човек трябва да си??

Мнение от Runnaway » 12 Ное 2008, 3:56

fen_na_bmw написа:за да ти доставя удоволствие следното нещо http://www.vbox7.com/play:e933ab4a без коментар :bang:

Отврат ... Отвратен съм ...

Какъв човек трябва да си, за да направиш това ?! Само като гледам какво се случва с котето и не мога да мръдна от стола .. Не съм го гледал по-натам, но ще го изгледам ... Искам да видя до къде се простира извратеността на въпросния човек.. Как ли би се чувствал той - на мястото на това котенце ..

Едно е да гледаш как се храни Питон в Музея (с мишки, които се отглеждат с тази цел), едно е да отглеждаш змия, която може да убие десетки хора и да я храниш с домашни котенца и кученца ..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 12 Ное 2008, 9:43

Виждал съм какви ли не работи на живо, включително и разчленен човек, но това наистина ме потресе дълбоко... за тоя изрод само :bang:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 12 Ное 2008, 10:02

Смърт за такива педерас*и...

Самото очакване змията да го нападне ме караше да се отвращавам. Тоя как може да се забавлява на това не знам...!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от g-powerr » 12 Ное 2008, 10:26

без да гледам клипа ми става ясно...
пълно е с изроди, всички знаем, не пускайте повече подобни клипове :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 12 Ное 2008, 11:18

Добре направих,че не го гледах.Тоя тъпанар му пожелавам да го изяде някоя змия! :twisted: :evil: ЖИВ!

Колега fen_na_bmw Моля,махни линка към видеото...от постовете на колегите става ясно за какво става дума.
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 12 Ное 2008, 12:17

няма защо да маха линк-а който иска да го гледа или не.

А за тоя педерас напражо изгарям от желание да го затвора в багажника с любимите му змий :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 12 Ное 2008, 12:18

абе аз ви предлагам да идеме в горни лозен и лекинко така да му подпалиме къщата с 100-200 коктейлчета молотов :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 12 Ное 2008, 12:20

VesoPesa написа:абе аз ви предлагам да идеме в горни лозен и лекинко така да му подпалиме къщата с 100-200 коктейлчета молотов :twisted:

идеята е добра, подкрепям :mhihi:

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 12 Ное 2008, 12:56

аз усеща, че ще го ухапе такава змия и ще съжелява :(
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 12 Ное 2008, 12:56

човека е болен, разглеждах му личният сайт и е някакъв метъл сатанист, има снимки с нож хванал няква картина на христос и т.н.
Първо искам да кажа, че не всички хора притежаващи змии ги хранят с кучета, котки и т.н. Просто човека е олигофрен пълен. Колкото до зайците, те са нормална храна за почти всяка по-голяма змия и има и други хора, които си хранят змиите със зайци. Има и варянт змията да бъде научена да яде мъртва храна (мишки, плъхове и т.н.), което за мен лично е най-хуманният начин. До колкото знам въпросният човек щял да заминава в чужбина да си взимал няква диплома и т.н., но преди 2 седмици бил на животинския пазар в подуене, така че не е сигурно дали е заминал още 100%. Иначе гледам има бая герой дето му правили бърнаут на главата и не знам си кво, еми няма кво да пишете някой да отиде и да го анправи, щото иначе става смешно с тия форумски геройства ;)
Tux0 Ca !
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата