ДОБРИЧ - архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 tds 98'

Мнение от mitkofriz » 09 Ное 2008, 2:14

ето нещо от снощи 08.11.08http://picasaweb.google.bg/mitkofriz/Bmw#

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 09 Ное 2008, 9:22

Е мн ме е яд, че дойдох толкова късно :roll: , иначе много хора се събрахме както виждам с всеки път се увеличаваме дано да е така и за напред може да отидем на гости на колегите от Варна да обменим малко опит с тях :D

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 10 Ное 2008, 0:19

Съгласен съм за ходенето до Варна, но ще предложа и ходене на пейнтбол днеска ходих бяхме 12 души и се получи много яко цялата работа излиза средно 20-25 лева с топчета екипировка и висчко играхме сигурно 2 часа беше много добро.
Младенски, Драго, излизахте ли таа вечер?

Ето клипче от вчерашното събиране. Добре вървят нещата надявам се така и да продължава.
http://www.youtube.com/watch?v=xXD-t3QbR9s
Изображение
E34, E38

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mladeja » 10 Ное 2008, 2:32

тцтц браво на вас бая сте се сабрали аз неможах да доида щот моита тарга още не е готова да се надявам че до др-та събота ще е готова че и трябва да не и раздавам мн гас отначало че с нов вал и нови лагери ;) др-та събота 20тина трябва да сме ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Мнение от mladi » 10 Ное 2008, 11:58

да,колеги идеите са много добри и аз съм навит за гости на варна-клуб и за едно пейнт-болче хехехе :mhihi: ! тайя събота се събрахме така както никога до сега,Митака -много сериозно момче излезе специално дойде браво! хехее поздрави също и за всички новодошли а на mladeja,пожелавам успех при ремонта и дано другата събота отново да е един от нас :D!Пламене излизахме снощи с Драго и Кирцето(дерт се варти на изклиучвател :mhihi: ) и изкарахме на сила пазача на технополис хехехехе :lol: ако си тука тая вечер цъкни едно телефонче може по-късно да се видим!
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 11 Ное 2008, 22:46

Колеги живи ли сте никои не пише?! Айде пак да искараме пазача на Технополис насила да излезе и да ръкомаха като луд :mhihi: :mhihi: :mhihi: , Тоя Киро мн луд ей :mhihi: айде,че нещо ме сърбят краката :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 11 Ное 2008, 23:32

Ръкомахал ли е.. ах неговата... :mhihi: Аз първите няколко обиколки на ляво докат захапи предницата поглеждах никой нямаше. :mhihi: После се ядосах тръгнах на дясно, че видях 2-3 наскочили там.. :mhihi: тцтц за 5 лв гуми останаха там. Ама там иначе перфектно, нищо чудно пак да идем. :mhihi: :mhihi:
Ако ще ходим звъннете. :mhihi: :mhihi: Ама някой трябва да вземе ключ за гумите, че имам само крик, очаквам скоро лявата да се пръсне. :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mladi » 12 Ное 2008, 2:34

ееее ти Драго друга работа нямаш :mhihi: Кирето толкова му трябва само...хехехе ееее Кире а добре-дошъл в клуба на истинските машини,най после !!!луд си еи,луд аре утре може по-някое врвмв да изкараме ония кавали от технополис :mhihi: пак ще се чуем да се разберем!!! и момчета за другата събота да не се оспите към 15.00часа...и да не дойдете на сбирката :mhihi:
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mladeja » 12 Ное 2008, 2:37

само така ;) идва нашия любим сезон чудя са да зема да напрая едно каско ли че кои знаи колко ще се въртя зимата вече си нямаме м3 в добрич ама имаме м6 507 коня туи няма да си играи ;) някои ако му се занимава имам 1 познат дет продава z3 М ударена за нищо не става но сичко си е по нея мотор 3.2 321 коня скоростна кутия 10000 пари и тарси ;) аз мисля др-та неделя да отида до варна да ги видя кви ги дялкат там утре ще ми праят колата направо ме боли главата вече ;) тука мн малчите даите да напраим 1 скаип канал ли нещо такова да не флудим ако някои ще праи моя скаип е mladeja ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mladi » 12 Ное 2008, 3:10

ее кво стана с М 3-ката блъснаха ли я или я купиха?моя скаип е ; mlad-n,пък за неделя ако искаш изчакай до по-другата че да се съберем повече и ще отидем циалата бригада на гости вав варна!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 12 Ное 2008, 12:31

mladeja написа:само така ;) идва нашия любим сезон чудя са да зема да напрая едно каско ли че кои знаи колко ще се въртя зимата вече си нямаме м3 в добрич ама имаме м6 507 коня туи няма да си играи ;) някои ако му се занимава имам 1 познат дет продава z3 М ударена за нищо не става но сичко си е по нея мотор 3.2 321 коня скоростна кутия 10000 пари и тарси ;) аз мисля др-та неделя да отида до варна да ги видя кви ги дялкат там утре ще ми праят колата направо ме боли главата вече ;) тука мн малчите даите да напраим 1 скаип канал ли нещо такова да не флудим ако някои ще праи моя скаип е mladeja ;)

Кажи на твоя авер, че е цифроман, за тия пари или айде за малко повече отгоре, ще си купиш Е36ца МПовер, че и ще ти е регистрирана в бг!

А иначе вие само в кръг ли се въртите не ви ли писва, дайте да разнообразим а :mhihi:
Take Me to the Hospital...

младши ентусиаст
Аватар

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!!!

Мнение от mladi » 12 Ное 2008, 15:46

ГОВОРИЛ СЪМ С КОЛЕГИТЕ ОТ ВАРНА ДА ИМ ОТИДЕМ НА ГОСТИ В НЕДЕЛЯ НО НЕ ТАЗИ ДЕТО ИДВА А ПО-ДРУГАТА,ДАНО ВРЕМЕТО ДА Е ХУБАВО И ВСИЧКИ ОТ ДОБРИЧ-БМВ КЛУБ ДА ОТИДЕМ!!!ВАРНА НИ ПРИВЕТСТВАТ С 'ДОБРЕ-ДОШЛИ' :D НО ОТ НАС ЗАВИСИ КОЛКО СМЕ СЕРИОЗНИ ЗАДА ОТИДЕМ И ДА СЕ ОПОЗНАЕМ И ПОКАРАМЕ С КОЛЕГИТЕ(ЩЕ Е ИНТЕРЕСНО!).СЪОБЩАВАМ ГО ЕДНА СЕДМИЦА И ПОЛОВИНА ПО-РАНО ЗАДА НЯМА НЕЧУЛИ И НЕДОРАЗБРАЛИ И СЪЩО ТАКА ЗАДА ОБМЕНИМ МНЕНИЯ ПО ВЪПРОСА ! ВСЕ ПАК ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СИ КАЖЕ МНЕНИЕТО ЗА ИДЕЯТА МИ,НАДЯВАМ СЕ НА ЕДИНОДУШИЕ НО И НА ДРУГИ ПО-ДОБРИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ(АКО ИМА ТАКИВА)!!! Лазаронка аз и за това искам да отидем на сбирката им вав варна зада се види ,че сме едно цяло в БГ. и най-вече да видим интересни неща по завоите от колегите та да се надъхат всички и да се отпуснат мааалко повече зад волана на великите си БМВ-та!!! ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mladeja » 12 Ное 2008, 16:26

lazaronni написа:
mladeja написа:само така ;) идва нашия любим сезон чудя са да зема да напрая едно каско ли че кои знаи колко ще се въртя зимата вече си нямаме м3 в добрич ама имаме м6 507 коня туи няма да си играи ;) някои ако му се занимава имам 1 познат дет продава z3 М ударена за нищо не става но сичко си е по нея мотор 3.2 321 коня скоростна кутия 10000 пари и тарси ;) аз мисля др-та неделя да отида до варна да ги видя кви ги дялкат там утре ще ми праят колата направо ме боли главата вече ;) тука мн малчите даите да напраим 1 скаип канал ли нещо такова да не флудим ако някои ще праи моя скаип е mladeja ;)

Кажи на твоя авер, че е цифроман, за тия пари или айде за малко повече отгоре, ще си купиш Е36ца МПовер, че и ще ти е регистрирана в бг!

А иначе вие само в кръг ли се въртите не ви ли писва, дайте да разнообразим а :mhihi:

знам че и иска мн каза ми че продава и казвам аз нищо не печеля от цялата работа ;) апак за тез пари трудно ще намериш е36 мповер може с м пакет ама истинска м-ка ... от добрич нали 1 познат зе една блъсната от италия и и докара сичко и я продава 15 000 и това е наи евтената само че тя вече замина бартероса я харабия е от англия някои дясна дерекция одарена да се намери младене аз не ти говоря за таз неделя ми за другата ;)

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 12 Ное 2008, 18:08

Айде колеги събота 15:00 тоя път идвам точно на време оправих и другата висша математика :mhihi: :twisted:
И за ходенето до варна съм много навит само казвайте кога, аз най-вероятно ще ви чакам там.
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 13 Ное 2008, 23:18

Аз също съм навит за Варна!
Днеска пак ме спряха ченгетата. :evil: Само че бях с форда... следяха ме 2 км и накрая спрях да оставя един познат и хоп.. до мене! :evil: Полица от гражданската ми иска даже.. че и тя майката на разсрочено го направила, върви търси бележката. :evil: :evil: Че и пази всичките талончета от гражданските, какво съм хванал в тъмното.. 2005 год..:mhihi: :mhihi: "Няма да ти върна документите докато не ми покажеш бележката за последната вноска". Келеш.. ще ме плаши :mhihi: Имаше да ми гледа теглича, ако бях с моята... ама шанс :)

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия