ДОБРИЧ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- mitkofriz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 tds 98'
ето нещо от снощи 08.11.08http://picasaweb.google.bg/mitkofriz/Bmw#
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Е мн ме е яд, че дойдох толкова късно
, иначе много хора се събрахме както виждам с всеки път се увеличаваме дано да е така и за напред може да отидем на гости на колегите от Варна да обменим малко опит с тях 

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Съгласен съм за ходенето до Варна, но ще предложа и ходене на пейнтбол днеска ходих бяхме 12 души и се получи много яко цялата работа излиза средно 20-25 лева с топчета екипировка и висчко играхме сигурно 2 часа беше много добро.
Младенски, Драго, излизахте ли таа вечер?
Ето клипче от вчерашното събиране. Добре вървят нещата надявам се така и да продължава.
http://www.youtube.com/watch?v=xXD-t3QbR9s
Младенски, Драго, излизахте ли таа вечер?
Ето клипче от вчерашното събиране. Добре вървят нещата надявам се така и да продължава.
http://www.youtube.com/watch?v=xXD-t3QbR9s

E34, E38
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
да,колеги идеите са много добри и аз съм навит за гости на варна-клуб и за едно пейнт-болче хехехе
! тайя събота се събрахме така както никога до сега,Митака -много сериозно момче излезе специално дойде браво! хехее поздрави също и за всички новодошли а на mladeja,пожелавам успех при ремонта и дано другата събота отново да е един от нас
!Пламене излизахме снощи с Драго и Кирцето(дерт се варти на изклиучвател
) и изкарахме на сила пазача на технополис хехехехе
ако си тука тая вечер цъкни едно телефонче може по-късно да се видим!

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Колеги живи ли сте никои не пише?! Айде пак да искараме пазача на Технополис насила да излезе и да ръкомаха като луд
, Тоя Киро мн луд ей
айде,че нещо ме сърбят краката

Ръкомахал ли е.. ах неговата...
Аз първите няколко обиколки на ляво докат захапи предницата поглеждах никой нямаше.
После се ядосах тръгнах на дясно, че видях 2-3 наскочили там..
тцтц за 5 лв гуми останаха там. Ама там иначе перфектно, нищо чудно пак да идем.
Ако ще ходим звъннете.
Ама някой трябва да вземе ключ за гумите, че имам само крик, очаквам скоро лявата да се пръсне.

Ако ще ходим звъннете.

- mladi
- младши ентусиаст
-
ееее ти Драго друга работа нямаш
Кирето толкова му трябва само...хехехе ееее Кире а добре-дошъл в клуба на истинските машини,най после !!!луд си еи,луд аре утре може по-някое врвмв да изкараме ония кавали от технополис
пак ще се чуем да се разберем!!! и момчета за другата събота да не се оспите към 15.00часа...и да не дойдете на сбирката 

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
само така
идва нашия любим сезон чудя са да зема да напрая едно каско ли че кои знаи колко ще се въртя зимата вече си нямаме м3 в добрич ама имаме м6 507 коня туи няма да си играи
някои ако му се занимава имам 1 познат дет продава z3 М ударена за нищо не става но сичко си е по нея мотор 3.2 321 коня скоростна кутия 10000 пари и тарси
аз мисля др-та неделя да отида до варна да ги видя кви ги дялкат там утре ще ми праят колата направо ме боли главата вече
тука мн малчите даите да напраим 1 скаип канал ли нещо такова да не флудим ако някои ще праи моя скаип е mladeja 

- mladi
- младши ентусиаст
-
ее кво стана с М 3-ката блъснаха ли я или я купиха?моя скаип е ; mlad-n,пък за неделя ако искаш изчакай до по-другата че да се съберем повече и ще отидем циалата бригада на гости вав варна!
mladeja написа:само такаидва нашия любим сезон чудя са да зема да напрая едно каско ли че кои знаи колко ще се въртя зимата вече си нямаме м3 в добрич ама имаме м6 507 коня туи няма да си играи
някои ако му се занимава имам 1 познат дет продава z3 М ударена за нищо не става но сичко си е по нея мотор 3.2 321 коня скоростна кутия 10000 пари и тарси
аз мисля др-та неделя да отида до варна да ги видя кви ги дялкат там утре ще ми праят колата направо ме боли главата вече
тука мн малчите даите да напраим 1 скаип канал ли нещо такова да не флудим ако някои ще праи моя скаип е mladeja
Кажи на твоя авер, че е цифроман, за тия пари или айде за малко повече отгоре, ще си купиш Е36ца МПовер, че и ще ти е регистрирана в бг!
А иначе вие само в кръг ли се въртите не ви ли писва, дайте да разнообразим а

Take Me to the Hospital...
- mladi
- младши ентусиаст
-
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!!!
ГОВОРИЛ СЪМ С КОЛЕГИТЕ ОТ ВАРНА ДА ИМ ОТИДЕМ НА ГОСТИ В НЕДЕЛЯ НО НЕ ТАЗИ ДЕТО ИДВА А ПО-ДРУГАТА,ДАНО ВРЕМЕТО ДА Е ХУБАВО И ВСИЧКИ ОТ ДОБРИЧ-БМВ КЛУБ ДА ОТИДЕМ!!!ВАРНА НИ ПРИВЕТСТВАТ С 'ДОБРЕ-ДОШЛИ'
НО ОТ НАС ЗАВИСИ КОЛКО СМЕ СЕРИОЗНИ ЗАДА ОТИДЕМ И ДА СЕ ОПОЗНАЕМ И ПОКАРАМЕ С КОЛЕГИТЕ(ЩЕ Е ИНТЕРЕСНО!).СЪОБЩАВАМ ГО ЕДНА СЕДМИЦА И ПОЛОВИНА ПО-РАНО ЗАДА НЯМА НЕЧУЛИ И НЕДОРАЗБРАЛИ И СЪЩО ТАКА ЗАДА ОБМЕНИМ МНЕНИЯ ПО ВЪПРОСА ! ВСЕ ПАК ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СИ КАЖЕ МНЕНИЕТО ЗА ИДЕЯТА МИ,НАДЯВАМ СЕ НА ЕДИНОДУШИЕ НО И НА ДРУГИ ПО-ДОБРИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ(АКО ИМА ТАКИВА)!!! Лазаронка аз и за това искам да отидем на сбирката им вав варна зада се види ,че сме едно цяло в БГ. и най-вече да видим интересни неща по завоите от колегите та да се надъхат всички и да се отпуснат мааалко повече зад волана на великите си БМВ-та!!! 

lazaronni написа:mladeja написа:само такаидва нашия любим сезон чудя са да зема да напрая едно каско ли че кои знаи колко ще се въртя зимата вече си нямаме м3 в добрич ама имаме м6 507 коня туи няма да си играи
Кажи на твоя авер, че е цифроман, за тия пари или айде за малко повече отгоре, ще си купиш Е36ца МПовер, че и ще ти е регистрирана в бг!
А иначе вие само в кръг ли се въртите не ви ли писва, дайте да разнообразим а
знам че и иска мн каза ми че продава и казвам аз нищо не печеля от цялата работа

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Айде колеги събота 15:00 тоя път идвам точно на време оправих и другата висша математика
И за ходенето до варна съм много навит само казвайте кога, аз най-вероятно ще ви чакам там.

И за ходенето до варна съм много навит само казвайте кога, аз най-вероятно ще ви чакам там.

E34, E38
Аз също съм навит за Варна!
Днеска пак ме спряха ченгетата.
Само че бях с форда... следяха ме 2 км и накрая спрях да оставя един познат и хоп.. до мене!
Полица от гражданската ми иска даже.. че и тя майката на разсрочено го направила, върви търси бележката.
Че и пази всичките талончета от гражданските, какво съм хванал в тъмното.. 2005 год..
"Няма да ти върна документите докато не ми покажеш бележката за последната вноска". Келеш.. ще ме плаши
Имаше да ми гледа теглича, ако бях с моята... ама шанс 
Днеска пак ме спряха ченгетата.