данък в общината при продажба
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Колега valerio1 , не знам каква кола продаваш, ама 500 лв е данъка за мойта... Мисълта ми е, че едва ли на кола за 5000, данъка ще ти е повече от 200 лв. И пак зависи де...
@ Apassionata аз лично имах предвид, че няма да има последствия, ако не е била регистррана, а не че не трябва бележка за платен данък за последната година. Така че не си противореча
С бележка за платен данък по банков път няма проблем. Признава се! Поне за сега. А иначе относно плащането/ неплащането на данъци... не сме се събрали да четем морал. Който иска плаща, който не иска не плаща щом системата го допуска по някакъв начин. Дали е морално и правилно всеки отговаря за себе си и има свойте подбуди.
Пак казвам нищо лично към никой
@ Apassionata аз лично имах предвид, че няма да има последствия, ако не е била регистррана, а не че не трябва бележка за платен данък за последната година. Така че не си противореча

Пак казвам нищо лично към никой

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
аз предпочитам със парите от данъка да си изправям джантите 2-ти в годината.Когато нямам проблем със джанти окачване може и да платя данък.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ditko1 написа:аз предпочитам със парите от данъка да си изправям джантите 2-ти в годината.Когато нямам проблем със джанти окачване може и да платя данък.
Доста точно казано, макар да има още вярващи, че пътищата са такива щото не се плащал данъка

- ditko1
- старши ентусиаст
-
правят нови пътища и разликата между каналите и асфалта е минимум 5см. навсякаде. Направо си е за спортно окачване за да можеш да заобикаляш каналите без да се въргаляш във колата.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ditko1 написа:правят нови пътища и разликата между каналите и асфалта е минимум 5см. навсякаде. Направо си е за спортно окачване за да можеш да заобикаляш каналите без да се въргаляш във колата.
А за ширината на тези пътища какво да кажем

- ditko1
- старши ентусиаст
-
най ми е кеф като почнаха да правят маркировката, дали има аслфалт или дупка или пясък, нявсякаде пръскат с боя и като погледнеж по дължината на пътя виждаш море 

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
CheGevara написа:е за какво да ти помагаме ???
... разбирам да не искаш да си платиш акциз или някоя глоба ... ама за данък или застраховка си си за бой!
Отивай и си плащай данъка, както аз съм си го платил и всички други колеги тук!
"Объркал си рейса Пич" се казва в една реклама!
Надежда всяка остави- стой си там където си!
ПС Щеше да е много смешно ако не беше....
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
...........
Колега изобщо няма значение за купувача дали ти си си платил данъка или не /от опит ти го казвам/ щом имаш верен нотариус действай и не се занимавай с глупости държавата с нищо не допринася за моето благосъстояние та да се задълбочавам дали е правилно или не
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2