данък в общината при продажба

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 11 Ное 2008, 16:17

radoslav_lakov написа:В КАТ неискат бележка за платен данък.

Стига бе, не е възможно колежката да се е объркала...аз така се изплаших... :mhihi:

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 11 Ное 2008, 16:21

Колега valerio1 , не знам каква кола продаваш, ама 500 лв е данъка за мойта... Мисълта ми е, че едва ли на кола за 5000, данъка ще ти е повече от 200 лв. И пак зависи де...

@ Apassionata аз лично имах предвид, че няма да има последствия, ако не е била регистррана, а не че не трябва бележка за платен данък за последната година. Така че не си противореча :winky: С бележка за платен данък по банков път няма проблем. Признава се! Поне за сега. А иначе относно плащането/ неплащането на данъци... не сме се събрали да четем морал. Който иска плаща, който не иска не плаща щом системата го допуска по някакъв начин. Дали е морално и правилно всеки отговаря за себе си и има свойте подбуди. ;)

Пак казвам нищо лично към никой :)
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 11 Ное 2008, 16:29

аз предпочитам със парите от данъка да си изправям джантите 2-ти в годината.Когато нямам проблем със джанти окачване може и да платя данък.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 11 Ное 2008, 17:09

ditko1 написа:аз предпочитам със парите от данъка да си изправям джантите 2-ти в годината.Когато нямам проблем със джанти окачване може и да платя данък.

Доста точно казано, макар да има още вярващи, че пътищата са такива щото не се плащал данъка :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 11 Ное 2008, 17:17

правят нови пътища и разликата между каналите и асфалта е минимум 5см. навсякаде. Направо си е за спортно окачване за да можеш да заобикаляш каналите без да се въргаляш във колата.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 11 Ное 2008, 17:20

ditko1 написа:правят нови пътища и разликата между каналите и асфалта е минимум 5см. навсякаде. Направо си е за спортно окачване за да можеш да заобикаляш каналите без да се въргаляш във колата.

А за ширината на тези пътища какво да кажем :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 11 Ное 2008, 17:50

най ми е кеф като почнаха да правят маркировката, дали има аслфалт или дупка или пясък, нявсякаде пръскат с боя и като погледнеж по дължината на пътя виждаш море :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 11 Ное 2008, 22:53

CheGevara написа:е за какво да ти помагаме ???
... разбирам да не искаш да си платиш акциз или някоя глоба ... ама за данък или застраховка си си за бой!

Отивай и си плащай данъка, както аз съм си го платил и всички други колеги тук!

"Объркал си рейса Пич" се казва в една реклама!
Надежда всяка остави- стой си там където си!

ПС Щеше да е много смешно ако не беше....
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

младши ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно.
Мечтае да кара: сАмоЛеТ

...........

Мнение от Димитър Димитров » 28 Ное 2008, 0:48

Колега изобщо няма значение за купувача дали ти си си платил данъка или не /от опит ти го казвам/ щом имаш верен нотариус действай и не се занимавай с глупости държавата с нищо не допринася за моето благосъстояние та да се задълбочавам дали е правилно или не

Предишна

Назад към Извън Темата