КЛЮЧ ;) Благодаря на всички ;)
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- n3v3rsayn3v3r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Тротинетка :(
- Мечтае да кара: BMW
ms написа:Упътването (на БГ) го имам на пдф файл- ако искаш дай мейл и ти го мятам.
В крайна сметка остава и друг вариант- Персонална мелодия "Без звук" и да си звъниии, звънииии... Но спираш звука и на смс-ите- иначе полза няма. Ама вярвай ми- жената да си ходи със зарядното в чантата, че ако е тъп и упорит ще звъни цяла седмица докато се усети.... А и на туй нещо като помня колко му кара батерията
Aaa ако не стане да го блокирам и сменям телефона с някои смарт и точка по въпроса .. тва дърво на 2 и в печката на съседа

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Преди 2 години и повече имах един телефон LG U8120..та той имаше опцията да сложиш даден номер под карантина - а именно или като звъни да е в режим саилънт този номер или да му дава заето...спомням си,че съм пробвал и събира 15 номера в това под меню,но само на този телефон съм виждал подобна функция..беше голяма гъзарийка и същевременно после ти си имаш в списъка с обажданията блокираните номера,които са правили опити да ти звънят
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
n3v3rsayn3v3r написа:Aaa ако не стане да го блокирам и сменям телефона с някои смарт и точка по въпроса .. тва дърво на 2 и в печката на съседа
Вземай и един нов модел Самсунг, колегата каза, че имат "Черен списък"... Що ли си мисля, че пак Самсунг ще иска не ме питай

///MapTo, тея екстри ги имаше преди основно в бизнес моделите на фирмите и вярно си е удобство.
- n3v3rsayn3v3r
- кандидат ентусиаст
-
Ми щом ми държи сметка къде е тя и що не съм му давал да говори с нея..
не че нещо кой знае какво е станало но бързо се изнервям...
Колкото до тва да и зема нов телефон ОК но самсунг не..
Лг Нокия или СЕ може но Самсунг които е избран : " ейййй виж го ония розовия там в дъното на магазина колко е сладък взимаме го .. "
Отивам днес към 12 с М Жица да видя какво е положението..
Стискайте ми палци
Ако не стане ... Бой и е*ане на сръбско (може и Дръм Енд Беис
) и тва е
А тоя номер дали може да стане на LG KU990 Viewty (и то дърво жалното)

Колкото до тва да и зема нов телефон ОК но самсунг не..

Стискайте ми палци

Ако не стане ... Бой и е*ане на сръбско (може и Дръм Енд Беис

Последна промяна n3v3rsayn3v3r на 11 Ное 2008, 10:26, променена общо 1 път
n3v3rsayn3v3r написа:Ми щом ми държи сметка къде е тя и що не съм му давал да говори с нея..не че нещо кой знае какво е станало но бързо се изнервям...
Колкото до тва да и зема нов телефон ОК но самсунг не..Лг Нокия или СЕ може но Самсунг които е избран : " ейййй виж го ония розовия там в дъното на магазина колко е сладък взимаме го .. "
![]()
Стискайте ми палци![]()
Ако не стане ... Бой и е*ане на сръбско (може и Дръм Енд Беис) и тва е

И ти за да решиш този проблем търсиш да й купиш нов телефон??

Човече.....използвай някой мъжки способ и не се занимавай с глупости....

- n3v3rsayn3v3r
- кандидат ентусиаст
-
Мишел написа:n3v3rsayn3v3r написа:Ми щом ми държи сметка къде е тя и що не съм му давал да говори с нея..не че нещо кой знае какво е станало но бързо се изнервям...
Колкото до тва да и зема нов телефон ОК но самсунг не..Лг Нокия или СЕ може но Самсунг които е избран : " ейййй виж го ония розовия там в дъното на магазина колко е сладък взимаме го .. "
![]()
Стискайте ми палци![]()
Ако не стане ... Бой и е*ане на сръбско (може и Дръм Енд Беис) и тва е
![]()
![]()
Някой ти държи на теб сметка защо жена ти не говори с него....????
![]()
![]()
![]()
И ти за да решиш този проблем търсиш да й купиш нов телефон??![]()
![]()
Човече.....използвай някой мъжки способ и не се занимавай с глупости....
Както казах и вчера даже не искам да го виждам тоя..

- ScrappyDoo
- кандидат ентусиаст
-
Пичове да ви обясна - пренасочването на номер е функция на картата (СИМ) а не на апарата! Всеки номер може да се пренасочи към друг! Това го знам тъй като преди работех в Мтел на *88
пренасочването става с една кратка парола, която за съжаление вече не помна
. Но ще те посъветвам да се обадиш на *88 там ще ти дадат тази парола, вавеждаш я на дисплея на телефона и за 2 мин всичко е готово. Ако някой има някакви въпроси относно Мтел имам много познати там и ще помагаме както можем 

Нано секунда - това е времето между светването на зелената светлина на светофара и клаксона на пернишкия Голф зад тебе!!!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Аз да ти обясня, понеже работих в Глобул, не в кол център: Това да кажеш, че блокирането на номер е функция на СИМ картата е все едно да кажеш, че хакването на чужд компютър е функция на мрежовата карта.
Естествено, че от там минава и тя го позволява.
И естествено, че зависи само и единствено от софтуера.
НА ТЕЛЕФОНА.
Такъв код няма. Кодовете на М-тел са за стандартно пренасочване на ВСИЧКИ обаждания.
Както и на всички други оператори.
Но обади се на твоите хора и дай въпросният код за един номер, всички ще ти бъдем благодарни. Сигурен съм, че операторът може да го изпълни, неговият софтуер е доста по - сериозен.
Веднага минавам на М-тел.
Опциите остават тези, които казахме по - горе.
И, колега n3v3rsayn3v3r, поразгледай ги малко менютата на тея модели преди да ни питаш за инструкции за всеки модел телефон. Ти го дуржиш в ръцете си, нас питаш за подробните му опции
НА ТЕЛЕФОНА.
Такъв код няма. Кодовете на М-тел са за стандартно пренасочване на ВСИЧКИ обаждания.
Но обади се на твоите хора и дай въпросният код за един номер, всички ще ти бъдем благодарни. Сигурен съм, че операторът може да го изпълни, неговият софтуер е доста по - сериозен.
И, колега n3v3rsayn3v3r, поразгледай ги малко менютата на тея модели преди да ни питаш за инструкции за всеки модел телефон. Ти го дуржиш в ръцете си, нас питаш за подробните му опции

- ScrappyDoo
- кандидат ентусиаст
-
D3BEP написа:Аз да ти обясня, понеже работих в Глобул, не в кол център: Това да кажеш, че блокирането на номер е функция на СИМ картата е все едно да кажеш, че хакването на чужд компютър е функция на мрежовата карта.
НА ТЕЛЕФОНА.
Блокирането само на един номер си е функция на апарата - да. Просто прочетох само 1вите постове

Иначе какво против Call Center-a имаш не разбрах само?!?
Нано секунда - това е времето между светването на зелената светлина на светофара и клаксона на пернишкия Голф зад тебе!!!
Имаше преди един код, които като затвориш на някой казваше - "Номерът на абоната е променен, моля обърнете се към бюро справки"
И беше много яко, но немога да се сетя сега къде го имам записан, ще звъне 2-3 пъти и жена ти като му затвори и някоя лелка, като му каже това съобщение и ще се откаже, без разни блокировки и т.н.
Поздрави.

И беше много яко, но немога да се сетя сега къде го имам записан, ще звъне 2-3 пъти и жена ти като му затвори и някоя лелка, като му каже това съобщение и ще се откаже, без разни блокировки и т.н.

Поздрави.
- n3v3rsayn3v3r
- кандидат ентусиаст
-
D3BEP написа:Аз да ти обясня, понеже работих в Глобул, не в кол център: Това да кажеш, че блокирането на номер е функция на СИМ картата е все едно да кажеш, че хакването на чужд компютър е функция на мрежовата карта.
НА ТЕЛЕФОНА.
Гледам ги менютата но там са само за всички входящи обаждания не само за 1 номер

Ще отида до мтел да видя дали ще имам успех там ако не здраве да е ще го измисля.. Доста предложения ми дадохте за който съм много благодарен на всички

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Не искам да прозвучи грубо но все си мисля, че нещо не е как требва в тая история.
Неразбрах как държи сметка на приятелката ти, че не и даваш да си говори с него? Тя така му е казала, че ти не и даваш да си говорят а не, че на нея и е неприятно и да го е отрязала еднозначно? И каде се срещат и от каде се познават Срещни се с него и се разберете кои какво иска (Както ти го каза колежката: Мишел ). И поговори с приятелката си защото, човече аз бях точно преди година в същата ситуация и Накрая стана така, че се разделихме с приятелката ми дето бяхме 7г заедно аради такъв и тя сега е с него. А всичко останало е било някакво баламосване за пред мен.
П.с. Просто момичетата колкото и да си мислим, че ги познаваме и сме сигурни в чувствата им накрая излиза, че само така сме се надявали.
Неразбрах как държи сметка на приятелката ти, че не и даваш да си говори с него? Тя така му е казала, че ти не и даваш да си говорят а не, че на нея и е неприятно и да го е отрязала еднозначно? И каде се срещат и от каде се познават Срещни се с него и се разберете кои какво иска (Както ти го каза колежката: Мишел ). И поговори с приятелката си защото, човече аз бях точно преди година в същата ситуация и Накрая стана така, че се разделихме с приятелката ми дето бяхме 7г заедно аради такъв и тя сега е с него. А всичко останало е било някакво баламосване за пред мен.
П.с. Просто момичетата колкото и да си мислим, че ги познаваме и сме сигурни в чувствата им накрая излиза, че само така сме се надявали.
- n3v3rsayn3v3r
- кандидат ентусиаст
-
Zaho написа:Не искам да прозвучи грубо но все си мисля, че нещо не е как требва в тая история.
И това ми е ясно .. Преди близо 3 години (там някъде 2 или 3) тя е ходила с него ...

Дет казва тук 1 виден Юзър " Шанс"

Както на предишната страница така и на тази казвам някой да й лепне 1 катинар на тази тема ... за мен е изчерпана ако някой има познания за Мтел може да ми драсне 1 ЛС ..

47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4