КЛЮЧ ;) Благодаря на всички ;)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Тротинетка :(
Мечтае да кара: BMW

Мнение от n3v3rsayn3v3r » 11 Ное 2008, 1:10

ms написа:Упътването (на БГ) го имам на пдф файл- ако искаш дай мейл и ти го мятам.
В крайна сметка остава и друг вариант- Персонална мелодия "Без звук" и да си звъниии, звънииии... Но спираш звука и на смс-ите- иначе полза няма. Ама вярвай ми- жената да си ходи със зарядното в чантата, че ако е тъп и упорит ще звъни цяла седмица докато се усети.... А и на туй нещо като помня колко му кара батерията ;)

Aaa ако не стане да го блокирам и сменям телефона с някои смарт и точка по въпроса .. тва дърво на 2 и в печката на съседа :)

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 11 Ное 2008, 1:16

Преди 2 години и повече имах един телефон LG U8120..та той имаше опцията да сложиш даден номер под карантина - а именно или като звъни да е в режим саилънт този номер или да му дава заето...спомням си,че съм пробвал и събира 15 номера в това под меню,но само на този телефон съм виждал подобна функция..беше голяма гъзарийка и същевременно после ти си имаш в списъка с обажданията блокираните номера,които са правили опити да ти звънят
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 11 Ное 2008, 1:42

n3v3rsayn3v3r написа:Aaa ако не стане да го блокирам и сменям телефона с някои смарт и точка по въпроса .. тва дърво на 2 и в печката на съседа :)

Вземай и един нов модел Самсунг, колегата каза, че имат "Черен списък"... Що ли си мисля, че пак Самсунг ще иска не ме питай :mhihi: И гледай освен да има вид модела и повечко функции да са сложили корейците тоя път, че гледай до къде се стига заради една екстра ;)

///MapTo, тея екстри ги имаше преди основно в бизнес моделите на фирмите и вярно си е удобство.
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 11 Ное 2008, 1:49

Чак толкова ли е сериозна работата? :roll:
Аз от един такъв досадник се отървах,като започнах да му вдигам и му мълчах...два дена му бяха достатъчни да се откаже... 8)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от n3v3rsayn3v3r » 11 Ное 2008, 10:19

Ми щом ми държи сметка къде е тя и що не съм му давал да говори с нея.. ;) не че нещо кой знае какво е станало но бързо се изнервям...
Колкото до тва да и зема нов телефон ОК но самсунг не.. :) Лг Нокия или СЕ може но Самсунг които е избран : " ейййй виж го ония розовия там в дъното на магазина колко е сладък взимаме го .. " :mhihi:
Отивам днес към 12 с М Жица да видя какво е положението.. :)
Стискайте ми палци :winky:
Ако не стане ... Бой и е*ане на сръбско (може и Дръм Енд Беис :mhihi: ) и тва е :)

А тоя номер дали може да стане на LG KU990 Viewty (и то дърво жалното) :mhihi: :help:
Последна промяна n3v3rsayn3v3r на 11 Ное 2008, 10:26, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 11 Ное 2008, 10:25

n3v3rsayn3v3r написа:Ми щом ми държи сметка къде е тя и що не съм му давал да говори с нея.. ;) не че нещо кой знае какво е станало но бързо се изнервям...
Колкото до тва да и зема нов телефон ОК но самсунг не.. :) Лг Нокия или СЕ може но Самсунг които е избран : " ейййй виж го ония розовия там в дъното на магазина колко е сладък взимаме го .. " :mhihi:
Ако не стане ... Бой и е*ане на сръбско (може и Дръм Енд Беис :mhihi: ) и тва е :)

:shock: :shock: :shock: Някой ти държи на теб сметка защо жена ти не говори с него....???? :shock: :shock: :shock:
И ти за да решиш този проблем търсиш да й купиш нов телефон?? :shock: :shock:
Човече.....използвай някой мъжки способ и не се занимавай с глупости.... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от n3v3rsayn3v3r » 11 Ное 2008, 10:28

Мишел написа:
n3v3rsayn3v3r написа:Ми щом ми държи сметка къде е тя и що не съм му давал да говори с нея.. ;) не че нещо кой знае какво е станало но бързо се изнервям...

:shock: :shock: :shock: Някой ти държи на теб сметка защо жена ти не говори с него....???? :shock: :shock: :shock:
И ти за да решиш този проблем търсиш да й купиш нов телефон?? :shock: :shock:
Човече.....използвай някой мъжки способ и не се занимавай с глупости.... ;)

Както казах и вчера даже не искам да го виждам тоя.. ;) Пробвам просто така ако не стане ми е прекалено лесен.. ;) Тя му вдига Хай Хай айде на кафе ок къде и точка.. само че той ще е сам .. пък тя не :mhihi:
А тоя номер дали може да стане на LG KU990 Viewty (и то дърво жалното)
:mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ScrappyDoo » 11 Ное 2008, 11:12

Пичове да ви обясна - пренасочването на номер е функция на картата (СИМ) а не на апарата! Всеки номер може да се пренасочи към друг! Това го знам тъй като преди работех в Мтел на *88 :) пренасочването става с една кратка парола, която за съжаление вече не помна :D . Но ще те посъветвам да се обадиш на *88 там ще ти дадат тази парола, вавеждаш я на дисплея на телефона и за 2 мин всичко е готово. Ако някой има някакви въпроси относно Мтел имам много познати там и ще помагаме както можем :)
Нано секунда - това е времето между светването на зелената светлина на светофара и клаксона на пернишкия Голф зад тебе!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 11 Ное 2008, 11:22

Аз да ти обясня, понеже работих в Глобул, не в кол център: Това да кажеш, че блокирането на номер е функция на СИМ картата е все едно да кажеш, че хакването на чужд компютър е функция на мрежовата карта.
Естествено, че от там минава и тя го позволява.
И естествено, че зависи само и единствено от софтуера.
НА ТЕЛЕФОНА.

Такъв код няма. Кодовете на М-тел са за стандартно пренасочване на ВСИЧКИ обаждания.
Както и на всички други оператори.
Но обади се на твоите хора и дай въпросният код за един номер, всички ще ти бъдем благодарни. Сигурен съм, че операторът може да го изпълни, неговият софтуер е доста по - сериозен.
Веднага минавам на М-тел.

Опциите остават тези, които казахме по - горе.

И, колега n3v3rsayn3v3r, поразгледай ги малко менютата на тея модели преди да ни питаш за инструкции за всеки модел телефон. Ти го дуржиш в ръцете си, нас питаш за подробните му опции :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ScrappyDoo » 11 Ное 2008, 11:29

D3BEP написа:Аз да ти обясня, понеже работих в Глобул, не в кол център: Това да кажеш, че блокирането на номер е функция на СИМ картата е все едно да кажеш, че хакването на чужд компютър е функция на мрежовата карта.
НА ТЕЛЕФОНА.

Такъв код няма. Кодовете на М-тел са за стандартно пренасочване на ВСИЧКИ обаждания.
Но обади се на твоите хора и дай въпросният код за един номер, всички ще ти бъдем благодарни. Сигурен съм, че операторът може да го изпълни, неговият софтуер е доста по - сериозен.

И, колега n3v3rsayn3v3r, поразгледай ги малко менютата на тея модели преди да ни питаш за инструкции за всеки модел телефон. Ти го дуржиш в ръцете си, нас питаш за подробните му опции :mhihi:

Блокирането само на един номер си е функция на апарата - да. Просто прочетох само 1вите постове :) мислех че става въпрос за всички входящи. Sorry за объркването.
Иначе какво против Call Center-a имаш не разбрах само?!?
Нано секунда - това е времето между светването на зелената светлина на светофара и клаксона на пернишкия Голф зад тебе!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 11 Ное 2008, 11:31

Нищо нямам против кол център. Такава услуга трябва да има.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Loop » 11 Ное 2008, 11:32

Имаше преди един код, които като затвориш на някой казваше - "Номерът на абоната е променен, моля обърнете се към бюро справки" :mhihi:

И беше много яко, но немога да се сетя сега къде го имам записан, ще звъне 2-3 пъти и жена ти като му затвори и някоя лелка, като му каже това съобщение и ще се откаже, без разни блокировки и т.н. :mhihi:

Поздрави.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от n3v3rsayn3v3r » 11 Ное 2008, 11:39

D3BEP написа:Аз да ти обясня, понеже работих в Глобул, не в кол център: Това да кажеш, че блокирането на номер е функция на СИМ картата е все едно да кажеш, че хакването на чужд компютър е функция на мрежовата карта.
НА ТЕЛЕФОНА.

Гледам ги менютата но там са само за всички входящи обаждания не само за 1 номер ;) аз за това питам наляво надясно ;)
Ще отида до мтел да видя дали ще имам успех там ако не здраве да е ще го измисля.. Доста предложения ми дадохте за който съм много благодарен на всички ;)

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 11 Ное 2008, 11:48

Не искам да прозвучи грубо но все си мисля, че нещо не е как требва в тая история.
Неразбрах как държи сметка на приятелката ти, че не и даваш да си говори с него? Тя така му е казала, че ти не и даваш да си говорят а не, че на нея и е неприятно и да го е отрязала еднозначно? И каде се срещат и от каде се познават Срещни се с него и се разберете кои какво иска (Както ти го каза колежката: Мишел ). И поговори с приятелката си защото, човече аз бях точно преди година в същата ситуация и Накрая стана така, че се разделихме с приятелката ми дето бяхме 7г заедно аради такъв и тя сега е с него. А всичко останало е било някакво баламосване за пред мен.

П.с. Просто момичетата колкото и да си мислим, че ги познаваме и сме сигурни в чувствата им накрая излиза, че само така сме се надявали.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от n3v3rsayn3v3r » 11 Ное 2008, 11:59

Zaho написа:Не искам да прозвучи грубо но все си мисля, че нещо не е как требва в тая история.
Неразбрах как държи сметка на приятелката ти, че не и даваш да си говори с него? Тя така му е казала, че ти не и даваш да си говорят а не, че на нея и е неприятно и да го е отрязала еднозначно? И каде се срещат и от каде се познават Срещни се с него и се разберете кои какво иска (Както ти го каза колежката: Мишел ). И поговори с приятелката си защото, човече аз бях точно преди година в същата ситуация и Накрая стана така, че се разделихме с приятелката ми дето бяхме 7г заедно аради такъв и тя сега е с него. А всичко останало е било някакво баламосване за пред мен.

П.с. Просто момичетата колкото и да си мислим, че ги познаваме и сме сигурни в чувствата им накрая излиза, че само така сме се надявали.

И това ми е ясно .. Преди близо 3 години (там някъде 2 или 3) тя е ходила с него ... ;) Проблема е, че той още има чувства към нея а тя към него не ... Той и звани и аз се изнервям.. Вчера пак стана така и и предложих да го прехвърля към моя гсм и така .. тя навита аз навит всичко е решено .. да да ама не и опряхме до този проблем... а колкото до това да се видя с него ми не мерси .. знам се къф глупак съм и изобщо няма и здрасти да му кажа а ще го хвана за врата..
Дет казва тук 1 виден Юзър " Шанс" :mhihi:
Както на предишната страница така и на тази казвам някой да й лепне 1 катинар на тази тема ... за мен е изчерпана ако някой има познания за Мтел може да ми драсне 1 ЛС .. ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата