Толерантност +
Модератори: mitaka7, Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Вие шегувате ли се
Един чичка с голяяям джип искаше да ме пляска, защото съм му секнала пътя като съм спряла на пешеходна пътека, а там чакаше жена с бебешка количка. Тоя направо легна на клаксона, взе да ръкомаха през прозореца и т.н. После изравни с мене и като видя, че съм жена взе да намига и да ми се радва
Отделно мога да ви кажа, че живея на страшно оживена улица и се опитвам да изляза на заден, чакам по 10 минути, изнасям се полека-лека, че иначе нямам шанс и просто чакам някой мъж да ме фиксира, че да ме пусне. Обобщавам: жените са по-толерирани на пътя 

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Чета ти мнението и вътрешно в себе си започвам да си мисля, че за Варна говориш... Хвърлям един поглед към инфото - Vn...
Там и мен това лято ме овикаха що спирам на пешеходни пътеки, що пускам рейса да излезе от спирката, що давам мигач
Пък преди 30мин един водач със регистрация Х **** ** спря, за да изляза от паркинга на практикер (след него нямаше коли, можеше да си мине и аз да мина след него, но той просто СПРЯ и ми премига с фаровете да мина
Ако всички са така на пътя, ще ме помислят за наркоман (усмивката ми няма да слиза от лицето) 

Пък преди 30мин един водач със регистрация Х **** ** спря, за да изляза от паркинга на практикер (след него нямаше коли, можеше да си мине и аз да мина след него, но той просто СПРЯ и ми премига с фаровете да мина

Мишу написа:нищу против варна даже съм роден там бате имате 7 светофара в целя град на кое виката задръстване (тапа по варненски ) колите вървят ела у сф към 18:30 и пак ще говорим![]()
Ако този пост е за мен, би ли заменил ''бате'' с ''кака'', моля?

За останалата част, ти май скоро не си идвал насам, колега

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Наистина "страхотна" история! Слава Богу, че всеки на който са направили път не пуска тема, че тогава... А пък и тези, които са засекли ако почнат да пишат... после модовете са ни виновни 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Мишу написа:нищу против варна даже съм роден там бате имате 7 светофара в целя град на кое виката задръстване (тапа по варненски ) колите вървят ела у сф към 18:30 и пак ще говорим![]()
Някой наскоро май не е карал в час пик из Варна

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Vlados написа:Наистина "страхотна" история! Слава Богу, че всеки на който са направили път не пуска тема, че тогава... А пък и тези, които са засекли ако почнат да пишат... после модовете са ни виновни
А пък и всеки досаден колега, ако започнеше да пише в раздела, когато няма какво да прави, те тогава баче ще стане фатално

Vlados написа:Наистина "страхотна" история! Слава Богу, че всеки на който са направили път не пуска тема, че тогава... А пък и тези, които са засекли ако почнат да пишат... после модовете са ни виновни
ами що да не пи6ат бе пи4? темата е хубава за разговор а ако правилноразбирам идеята на форумите е такава: да се водят разговори между хора с еднакви интереси

неможе само да пи6ем кви сме велики 6офери и как сме бегали от куките и такива разни неща
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
bakzo написа:А пък и всеки досаден колега, ако започнеше да пише в раздела, когато няма какво да прави, те тогава баче ще стане фатално
Затова недей да го правиш и всичко ще е ОК.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
isa написа:Мишу написа:нищу против варна даже съм роден там бате имате 7 светофара в целя град на кое виката задръстване (тапа по варненски ) колите вървят ела у сф към 18:30 и пак ще говорим![]()
Ако този пост е за мен, би ли заменил ''бате'' с ''кака'', моля?![]()
За останалата част, ти май скоро не си идвал насам, колегаСъс София и дума не може да стане за конкуренция, но по принцип говорих. Не сме свикнали със задръствания и сега е изнервящо
И това със 7те светофара... не знам що го написа, честно.
колежке.. то варна наистина си стана много кофти.. Обаче това с предимството си има и лоша страна.. днеска си целунах предната броня с един идиот дето ми наби кучки с 80... за да пусне некъв пенсионер да мине.. Е евала ама да беше се огледал дали кара някой зад него първо.. А и пенсионера дори не беше на пешеходна пътека и не беше стъпил на пътя...

uricatoli написа:isa написа:Мишу написа:нищу против варна даже съм роден там бате имате 7 светофара в целя град на кое виката задръстване (тапа по варненски ) колите вървят ела у сф към 18:30 и пак ще говорим![]()
За останалата част, ти май скоро не си идвал насам, колегаСъс София и дума не може да стане за конкуренция, но по принцип говорих. Не сме свикнали със задръствания и сега е изнервящо
колежке.. то варна наистина си стана много кофти.. Обаче това с предимството си има и лоша страна.. днеска си целунах предната броня с един идиот дето ми наби кучки с 80... за да пусне некъв пенсионер да мине.. Е евала ама да беше се огледал дали кара някой зад него първо.. А и пенсионера дори не беше на пешеходна пътека и не беше стъпил на пътя...
Ми, колега, аз тогава и на чичката казах, дистанция! Не може да караш засилен и залепен за дупето ми, пък да се сърдиш, че ме цункаш

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
isa написа:uricatoli написа:isa написа:Мишу написа:нищу против варна даже съм роден там бате имате 7 светофара в целя град на кое виката задръстване (тапа по варненски ) колите вървят ела у сф към 18:30 и пак ще говорим![]()
Ми, колега, аз тогава и на чичката казах, дистанция! Не може да караш засилен и залепен за дупето ми, пък да се сърдиш, че ме цункаш
Само да не стане да те цунка нарочно и след това с вечеря да се извинява.. вие колежките сте добре в това отношение... Оня пък на мен полиция искаше да ми вика... като му чукнах с ключето по джама и се отказа

ами како караите и в бус лентата там е истината незнам как става ма като доида ми карам и си свиркам е става малко по бавно но с малко нарушаване на пътните знаци дето кои идиот е направил еднопосочни 2/3 от булевардите незнам ползваите и малките улички пък сега дето не е сезона аиде за 25мин стигам до където кажеш 

40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3