Толерантност +

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 06 Ное 2008, 19:53

Вие шегувате ли се :) Един чичка с голяяям джип искаше да ме пляска, защото съм му секнала пътя като съм спряла на пешеходна пътека, а там чакаше жена с бебешка количка. Тоя направо легна на клаксона, взе да ръкомаха през прозореца и т.н. После изравни с мене и като видя, че съм жена взе да намига и да ми се радва :shock: Отделно мога да ви кажа, че живея на страшно оживена улица и се опитвам да изляза на заден, чакам по 10 минути, изнасям се полека-лека, че иначе нямам шанс и просто чакам някой мъж да ме фиксира, че да ме пусне. Обобщавам: жените са по-толерирани на пътя :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 06 Ное 2008, 20:35

Чета ти мнението и вътрешно в себе си започвам да си мисля, че за Варна говориш... Хвърлям един поглед към инфото - Vn... :mhihi: Там и мен това лято ме овикаха що спирам на пешеходни пътеки, що пускам рейса да излезе от спирката, що давам мигач :mhihi: :help:
Пък преди 30мин един водач със регистрация Х **** ** спря, за да изляза от паркинга на практикер (след него нямаше коли, можеше да си мине и аз да мина след него, но той просто СПРЯ и ми премига с фаровете да мина :roll: Ако всички са така на пътя, ще ме помислят за наркоман (усмивката ми няма да слиза от лицето) :D
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 06 Ное 2008, 21:12

Ами явно във Варна си е така :mhihi: Е, не може да се каже, че няма толерантни шофьори, има си естествено, но напоследък движението тук стана страшно натоварено и е доста неприятно. Това може би изнервя хората и не им дреме толкова за толерантността...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 06 Ное 2008, 21:21

нищу против варна даже съм роден там бате имате 7 светофара в целя град на кое виката задръстване (тапа по варненски ) колите вървят ела у сф към 18:30 и пак ще говорим :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 06 Ное 2008, 21:33

Мишу написа:нищу против варна даже съм роден там бате имате 7 светофара в целя град на кое виката задръстване (тапа по варненски ) колите вървят ела у сф към 18:30 и пак ще говорим :mhihi: :mhihi:

Ако този пост е за мен, би ли заменил ''бате'' с ''кака'', моля? :roll:
За останалата част, ти май скоро не си идвал насам, колега :mhihi: Със София и дума не може да стане за конкуренция, но по принцип говорих. Не сме свикнали със задръствания и сега е изнервящо ;) И това със 7те светофара... не знам що го написа, честно.

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 06 Ное 2008, 21:34

Наистина "страхотна" история! Слава Богу, че всеки на който са направили път не пуска тема, че тогава... А пък и тези, които са засекли ако почнат да пишат... после модовете са ни виновни :confused:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 06 Ное 2008, 21:44

Мишу написа:нищу против варна даже съм роден там бате имате 7 светофара в целя град на кое виката задръстване (тапа по варненски ) колите вървят ела у сф към 18:30 и пак ще говорим :mhihi: :mhihi:

Някой наскоро май не е карал в час пик из Варна :mhihi: Те ако бяха 7 светофарите добре, ама са няколко повече- пък и все нови слагат да ги ***. И за капак са отвратително настроени: червено за 65-75 сек., зелено за 15-на... Просто примерче: на 23.10 се връщаме от тест драйва на БМВ и влизаме в града от магистралата и ще правим обратен на първият светофар- малко остана да забравя за къде съм тръгнал докато стигна до там... Ако казваш "Вървят колите" на 15 мин. само спирачка, пускаш я и след 15метра пак спираш- значи задръствания нямаме никакви...
:bowdown: :bowdown: :bowdown: за тоя дето е измислил автоматика, макар да МРАЗЯ да карам кола само с 2 педала.
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 06 Ное 2008, 21:47

Vlados написа:Наистина "страхотна" история! Слава Богу, че всеки на който са направили път не пуска тема, че тогава... А пък и тези, които са засекли ако почнат да пишат... после модовете са ни виновни :confused:

А пък и всеки досаден колега, ако започнеше да пише в раздела, когато няма какво да прави, те тогава баче ще стане фатално :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от MartiX5 » 06 Ное 2008, 21:51

Vlados написа:Наистина "страхотна" история! Слава Богу, че всеки на който са направили път не пуска тема, че тогава... А пък и тези, които са засекли ако почнат да пишат... после модовете са ни виновни :confused:

ами що да не пи6ат бе пи4? темата е хубава за разговор а ако правилноразбирам идеята на форумите е такава: да се водят разговори между хора с еднакви интереси ;)
неможе само да пи6ем кви сме велики 6офери и как сме бегали от куките и такива разни неща

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 06 Ное 2008, 21:52

bakzo написа:А пък и всеки досаден колега, ако започнеше да пише в раздела, когато няма какво да прави, те тогава баче ще стане фатално :mhihi:

Затова недей да го правиш и всичко ще е ОК.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 06 Ное 2008, 22:04

доста оригинално, браво :mhihi:
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 06 Ное 2008, 23:26

isa написа:

За останалата част, ти май скоро не си идвал насам, колега :mhihi: Със София и дума не може да стане за конкуренция, но по принцип говорих. Не сме свикнали със задръствания и сега е изнервящо ;) И това със 7те светофара... не знам що го написа, честно.

колежке.. то варна наистина си стана много кофти.. Обаче това с предимството си има и лоша страна.. днеска си целунах предната броня с един идиот дето ми наби кучки с 80... за да пусне некъв пенсионер да мине.. Е евала ама да беше се огледал дали кара някой зад него първо.. А и пенсионера дори не беше на пешеходна пътека и не беше стъпил на пътя... :shock:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 06 Ное 2008, 23:37

uricatoli написа:
isa написа:

колежке.. то варна наистина си стана много кофти.. Обаче това с предимството си има и лоша страна.. днеска си целунах предната броня с един идиот дето ми наби кучки с 80... за да пусне некъв пенсионер да мине.. Е евала ама да беше се огледал дали кара някой зад него първо.. А и пенсионера дори не беше на пешеходна пътека и не беше стъпил на пътя... :shock:

Ми, колега, аз тогава и на чичката казах, дистанция! Не може да караш засилен и залепен за дупето ми, пък да се сърдиш, че ме цункаш :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 06 Ное 2008, 23:46

isa написа:
uricatoli написа:
isa написа:

Ми, колега, аз тогава и на чичката казах, дистанция! Не може да караш засилен и залепен за дупето ми, пък да се сърдиш, че ме цункаш :mhihi:

Само да не стане да те цунка нарочно и след това с вечеря да се извинява.. вие колежките сте добре в това отношение... Оня пък на мен полиция искаше да ми вика... като му чукнах с ключето по джама и се отказа :mhihi: То пак че и нищо ни няма.. само малко лайсната издрана..
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 07 Ное 2008, 15:49

ами како караите и в бус лентата там е истината незнам как става ма като доида ми карам и си свиркам е става малко по бавно но с малко нарушаване на пътните знаци дето кои идиот е направил еднопосочни 2/3 от булевардите незнам ползваите и малките улички пък сега дето не е сезона аиде за 25мин стигам до където кажеш :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории