Кражба на ново X5
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Е едно не ми е ясно в тези автокражби,тук да кажем ако ти се повреди скоростна кутиа,това отива в рипорт до всички дилари на БМВ в америка,после тоя посмъртно не може да продаде колата и да скрие дефекта..А камо ли за кражба,тогава ВИН а ще го имат даже в Алиаска,баси.Полициата не пращта ли инфо до дилара на БМВ първо?Те мислиа след такава кражба първо нови клучалки поручват??? Тука за една автокажба говориха ,е направо управляващтия блок и ЕКУ то са били дублирани и вклЮчени кьм КАН- овете с оригинално порьчани в друг магазин .А си спомниам пк за една изложба на техника за репатриране на катастрофирали коли,там дигаха Линколн навигатор за 15 секунди и аидееее.А за гпс и моб. телефон за позициата, брата вика с готин металотръсач се открива за 3 минути наи-много,след като захранването е исклучено на колата.....Правете си извода сами........[/list]
Предниа капак отвори ли се ,оттам броите до 50
Мен лично ми махнаха диагностичниа куплунг в БМВ ,еи там е слабото място на старото до 2006 

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Vlados написа:_BmW_™ написа:Хайде сега Всички да започнем да пишем тук
Точно ти ли го казваш и защо?
Защото го обърнахме на Литературен Форум !!!
Стига сме пълнили Форума с глупости
///M

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Е литературниа форум е готин
А то пьк остава ние да му намерим колата
Хеу Х5 ти е пред сьседниа блок ела си го прибери,малко е мрьсен,ама може преди кражбата да си правил Офф роад. Абе не знам кои застраховател не си е платил,ама пича явно не си е платил ниакаде ниакой масраф
И сиа тука ни вкарва в

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Apassionata написа:_BmW_™ написа:Колеги прибираите се колите нямаде за да няма повече подобни случеи НЕДАИ СИ БОЖЕ !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колегаааа, не разбрах ние ли да се прибираме, колите ли да прибираме някъде, що ли??? Явно доста бързаш, докато пишеш, пък и не си внимавал много в шести клас в час по български... Постарай се малко де! С правописа! Че от това изречение както си го написал...ние трябва да се стараем да разберем какво си искал да кажеш. Две запетаи няма, а буквичката "Й" / и кратко/ се слага винаги след гласна буква. А гласните букви са "а, ъ, о, у, е, и". Например: завоЙ, каЙмак, вуЙна, змеЙ, въЙ
![]()
![]()
Изключение прави множествено число. Като в твоето изречение - случай, случаи / много случаи, няколко случаи/ И е случАй, от случА, не казваш случЕ, нали? Някъде видях и друг колега ти беше направил забележка за провописа. "НЯКЪДЕ" къде се пише с "Ъ"!!! Две грешки в една дума. Е, аз знам една дума, дет всяка буква може да е грешка. УФСЪ. А сети се сега коя е думата, хахаха. Та ето как би трябвало да изглежда поста ти по-горе:
Колеги, прибирайте си колите някъде, за да няма повече подобни случаи НЕДАЙ СИ БОЖЕ!
Никакви лоши чувстваПросто се старай повече!
А ако кажеш и къде да си прибираме колите, цена няма да имаш
Нямам кво да кажа аз на негово място няма да пиша 2 седмици във форума

- Azrail
- UFO Pilot
-
Оставям темата със статут "Важна", защото такива са правилата, но ще я заключа и няма нито да трия, нито да променям коментарите по нея, за да четете и да се гордеете с писанията си.
MORE BEER!
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3