Кражба на ново X5

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Мнение от sadex5 » 04 Ное 2008, 2:57

Е едно не ми е ясно в тези автокражби,тук да кажем ако ти се повреди скоростна кутиа,това отива в рипорт до всички дилари на БМВ в америка,после тоя посмъртно не може да продаде колата и да скрие дефекта..А камо ли за кражба,тогава ВИН а ще го имат даже в Алиаска,баси.Полициата не пращта ли инфо до дилара на БМВ първо?Те мислиа след такава кражба първо нови клучалки поручват??? Тука за една автокажба говориха ,е направо управляващтия блок и ЕКУ то са били дублирани и вклЮчени кьм КАН- овете с оригинално порьчани в друг магазин .А си спомниам пк за една изложба на техника за репатриране на катастрофирали коли,там дигаха Линколн навигатор за 15 секунди и аидееее.А за гпс и моб. телефон за позициата, брата вика с готин металотръсач се открива за 3 минути наи-много,след като захранването е исклучено на колата.....Правете си извода сами........[/list] :roll: Предниа капак отвори ли се ,оттам броите до 50 :D Мен лично ми махнаха диагностичниа куплунг в БМВ ,еи там е слабото място на старото до 2006 :P

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 04 Ное 2008, 3:36

Хайде сега Всички да започнем да пишем тук
///M
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 04 Ное 2008, 19:53

_BmW_™ написа:Хайде сега Всички да започнем да пишем тук

:shock: Точно ти ли го казваш и защо?
Изображение

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 04 Ное 2008, 21:17

Vlados написа:
_BmW_™ написа:Хайде сега Всички да започнем да пишем тук

:shock: Точно ти ли го казваш и защо?

Защото го обърнахме на Литературен Форум !!!
Стига сме пълнили Форума с глупости
///M
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Rijo » 05 Ное 2008, 21:47

Причината колите да "изчезват" е, че самите застрахователи не си плащат на когото трябва. Говоря за България.
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Мнение от sadex5 » 06 Ное 2008, 0:43

Е литературниа форум е готин :lol: А то пьк остава ние да му намерим колата :twisted: Хеу Х5 ти е пред сьседниа блок ела си го прибери,малко е мрьсен,ама може преди кражбата да си правил Офф роад. Абе не знам кои застраховател не си е платил,ама пича явно не си е платил ниакаде ниакой масраф :D И сиа тука ни вкарва в :twisted: :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 10 Ное 2008, 17:04

Apassionata написа:
_BmW_™ написа:Колеги прибираите се колите нямаде за да няма повече подобни случеи НЕДАИ СИ БОЖЕ !!!!! :( :( :( :( :( :( :(

Колегаааа, не разбрах ние ли да се прибираме, колите ли да прибираме някъде, що ли??? Явно доста бързаш, докато пишеш, пък и не си внимавал много в шести клас в час по български... Постарай се малко де! С правописа! Че от това изречение както си го написал... :confused: ние трябва да се стараем да разберем какво си искал да кажеш. Две запетаи няма, а буквичката "Й" / и кратко/ се слага винаги след гласна буква. А гласните букви са "а, ъ, о, у, е, и". Например: завоЙ, каЙмак, вуЙна, змеЙ, въЙ :mhihi: :mhihi: :mhihi: Изключение прави множествено число. Като в твоето изречение - случай, случаи / много случаи, няколко случаи/ И е случАй, от случА, не казваш случЕ, нали? Някъде видях и друг колега ти беше направил забележка за провописа. "НЯКЪДЕ" къде се пише с "Ъ"!!! Две грешки в една дума. Е, аз знам една дума, дет всяка буква може да е грешка. УФСЪ. А сети се сега коя е думата, хахаха. Та ето как би трябвало да изглежда поста ти по-горе:
Колеги, прибирайте си колите някъде, за да няма повече подобни случаи НЕДАЙ СИ БОЖЕ!
Никакви лоши чувства :) Просто се старай повече!
А ако кажеш и къде да си прибираме колите, цена няма да имаш :mhihi:

Нямам кво да кажа аз на негово място няма да пиша 2 седмици във форума :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 11 Ное 2008, 5:12

Оставям темата със статут "Важна", защото такива са правилата, но ще я заключа и няма нито да трия, нито да променям коментарите по нея, за да четете и да се гордеете с писанията си.
MORE BEER!

Предишна

Назад към Извън Темата