Една история за 2ма бмвисти и един опел корса!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
айде бе пак че си разкарал корсата
ти за 3 хилки знаеш ли ква е30-ка може да си вземеш.. че даже някоя е36 

Сподели колега каква мога да си взема и от каде?
Е36 вече съм имал.Такъв коптор повече няма да си купя!
Той ми струваше близо 10000лв,а го продадох едва за 5000!
Та кажи сега каде са тез читави е30ки за по 3000лв с 1.8ис матор?
А относно корсичката колкото и да не ми се иска немога да си кривя душата и да кажа,че не вървеше повече от 316,318 и евентуално 320ка бмв.Просто 106 коня на това купе му идват доволно.А за 3000лв с джантите му с музиката му със спортно окачване.Абе красота за малко парички.А сега пак у приключения!
Та ако някой има читава е30 иска да я дава докато е време.
Само ис матор признавам обаче.И до 4хиляди давам!

Та кажи сега каде са тез читави е30ки за по 3000лв с 1.8ис матор?

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
slatanic написа:Сподели колега каква мога да си взема и от каде?![]()
Та кажи сега каде са тез читави е30ки за по 3000лв с 1.8ис матор?А относно корсичката колкото и да не ми се иска немога да си кривя душата и да кажа,че не вървеше повече от 316,318 и евентуално 320ка бмв.Просто 106 коня на това купе му идват доволно.А за 3000лв с джантите му с музиката му със спортно окачване.Абе красота за малко парички.А сега пак у приключения!
Виж ми подписа

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
Абе то бива бива,ама тия пияните шофери всеки ден виждам такива поне по 1,2ма в много неадекватно състояние.А да не говоря,че по цял ден съм в движение по центъра и е някакъв ад от простаци и бързокаращи олигофрени.
Ама ко да прайш!Каквото станало станало!
Важното е че мина благополучно и без жертви и ранени.
Ебал съм я в ламарината нищо,че толко време си я търсих ама карай!
Ама ко да прайш!Каквото станало станало!
Важното е че мина благополучно и без жертви и ранени.
Ебал съм я в ламарината нищо,че толко време си я търсих ама карай!
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Понеже темата няма развитие, аз ще я раздвижа: Какво щяхте да кажете, ако човека (пияния) размазал корсата не беше с БМВ, а беше с друг Опел например (да не кажа Голф)... Или какво излиза - щом е пиян с БМВ няма проблем, но ако е пиян с друга кола (камо ли с Голф)... е*асил си е ма*ата
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Колеги ,ще кажа само едно - В София вече е много зле от към движение . Честно казано даже Ви съжалявам . Пазарджик -София =45мин . 4-ти километър -Хемус= 1час с късмет. При този трафик контрола е невъзможен . А самоконтрола очевидно не е на ниво ... Скоро на подобни случки без жертви никой няма да обръща и грам внимание .
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
klintan66 написа:4-ти километър -Хемус= 1час с късмет.
Братле .. ако бързам за 15 минути .. ама ако бързам истински .. и няма никакъв шанс да взема това разстояние за повече от 30 минути ..
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Абе какво да ти кажа... кат изневеряваш на МАРКАТА, така е! Вземи си сега една Тигра и неее... няма да я тоталнеш на 4 тия ден, само в сервизи ше висиш по други причини...
ОПЕЛ КОРСАААА, как можа точно това да си вземеш. Калинка, сапунерка, това не да ми го подаряват, пари да ми дават да го карам пак няма да се кача... А аз те мислех а истински фен... малко парички...
И хайде на обиждай Е36-ците принципно... ТВОЙТА е била коптор. Аз пък на мойта за три години само масла, филтри, амортесьори, тампони и едни кабели съм сменила... И си върви като пушка... Е колкот може да върви 316-ка де... Стувал му бил 10 хилки и го продал за 5... ми ти какво очакваш, със старите коли е така, наливаш, наливаш и не мислиш за продаване. Или си приел и си се примирил с мисълта че цената докато я продадеш може да падне в пъти от това което си вложил...
Е, сори за случката, имал си късмет все пак... И си помисли дали Бог не ти дава знак, че трябва да се върнеш в правия път

slatanic написа:А за 3000лв с джантите му с музиката му със спортно окачване.Абе красота за малко парички.А сега пак у приключения!
:
ОПЕЛ КОРСАААА, как можа точно това да си вземеш. Калинка, сапунерка, това не да ми го подаряват, пари да ми дават да го карам пак няма да се кача... А аз те мислех а истински фен... малко парички...
slatanic написа:
И хайде на обиждай Е36-ците принципно... ТВОЙТА е била коптор. Аз пък на мойта за три години само масла, филтри, амортесьори, тампони и едни кабели съм сменила... И си върви като пушка... Е колкот може да върви 316-ка де... Стувал му бил 10 хилки и го продал за 5... ми ти какво очакваш, със старите коли е така, наливаш, наливаш и не мислиш за продаване. Или си приел и си се примирил с мисълта че цената докато я продадеш може да падне в пъти от това което си вложил...
Е, сори за случката, имал си късмет все пак... И си помисли дали Бог не ти дава знак, че трябва да се върнеш в правия път

Колежке не се обиждай но не всички сме тарикати и не на всички ни се наливат по 5хиляди на година в една кола.За последните 4 години смених 4 коли и 1 мотор.Във всяко едно превозно средство съм наливал пари,защото съм фен на автомобилите и мотоциклетите като цяло освен това,че съм фен на БМВ.Карал съм доста коли,но след БМВ-тата друга марка не ми се караше.Тъй като ми се наложи да се откажа от мотоциклетите завинаги се ориетирах към по-бързи и спортни коли като не визирам 316ката която имах и аз!
Относно опела нямам какво да кажа освен,че в това му състояние и за тези пари си беше идеален.Върви повече от 320ка на къси растояния говорим.Спортно окачване,добра визия за опел си имаше!
И най-вече влизах идеално в парите който можех да отделя за кола преди зимата тъй като имам и други разходи в момента.
Ако си бях взел някое бмв за тези пари каквото и да било то щеше да бъде кочина точно като старата ми е36ца,че и по-зле от нея.
А цените на частите няма да ги коментирам защото си ги знаеме.
Именно затова се ориентирах към по евтиния варянт за мен за сега.
Но това като цяло няма никакво значение.И жигула да си бях купил пак щяха да ми я тотализират само,че въпроса е от мен какво щеше да остане.Тъпото е че ти реализираш нещо към което си се стремил дълго време и накрая хоп идва някой и го стъпква.
И после ти вика извинявай не те видях!
Така,че колежке замисли се над това,че всеки един от вас можеше да е на моето място,а това каква е колата няма никакво значение.
А другото което искам да те питам ти случайно цял живот бмв ли си карала?
Аз мога и пак ще си купя бмв,но има и неща по-важни от колата която карам в момента.А относно това какво има да ми казва някой там горе той си ми го каза онзи ден когато видях фаровете да идват към мен без да се опитват да спрат дори!

Относно опела нямам какво да кажа освен,че в това му състояние и за тези пари си беше идеален.Върви повече от 320ка на къси растояния говорим.Спортно окачване,добра визия за опел си имаше!

И най-вече влизах идеално в парите който можех да отделя за кола преди зимата тъй като имам и други разходи в момента.
Ако си бях взел някое бмв за тези пари каквото и да било то щеше да бъде кочина точно като старата ми е36ца,че и по-зле от нея.
А цените на частите няма да ги коментирам защото си ги знаеме.
Именно затова се ориентирах към по евтиния варянт за мен за сега.
Но това като цяло няма никакво значение.И жигула да си бях купил пак щяха да ми я тотализират само,че въпроса е от мен какво щеше да остане.Тъпото е че ти реализираш нещо към което си се стремил дълго време и накрая хоп идва някой и го стъпква.
И после ти вика извинявай не те видях!
Така,че колежке замисли се над това,че всеки един от вас можеше да е на моето място,а това каква е колата няма никакво значение.
А другото което искам да те питам ти случайно цял живот бмв ли си карала?

Аз мога и пак ще си купя бмв,но има и неща по-важни от колата която карам в момента.А относно това какво има да ми казва някой там горе той си ми го каза онзи ден когато видях фаровете да идват към мен без да се опитват да спрат дори!
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3