Една история за 2ма бмвисти и един опел корса!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 03 Ное 2008, 17:54

айде бе пак че си разкарал корсата :mhihi: ти за 3 хилки знаеш ли ква е30-ка може да си вземеш.. че даже някоя е36 :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 03 Ное 2008, 18:10

Сподели колега каква мога да си взема и от каде? :)
Е36 вече съм имал.Такъв коптор повече няма да си купя!
Той ми струваше близо 10000лв,а го продадох едва за 5000!
Та кажи сега каде са тез читави е30ки за по 3000лв с 1.8ис матор? :confused: А относно корсичката колкото и да не ми се иска немога да си кривя душата и да кажа,че не вървеше повече от 316,318 и евентуално 320ка бмв.Просто 106 коня на това купе му идват доволно.А за 3000лв с джантите му с музиката му със спортно окачване.Абе красота за малко парички.А сега пак у приключения!
Та ако някой има читава е30 иска да я дава докато е време.
Само ис матор признавам обаче.И до 4хиляди давам! :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 03 Ное 2008, 18:17

slatanic написа:Сподели колега каква мога да си взема и от каде? :)
Та кажи сега каде са тез читави е30ки за по 3000лв с 1.8ис матор? :confused: А относно корсичката колкото и да не ми се иска немога да си кривя душата и да кажа,че не вървеше повече от 316,318 и евентуално 320ка бмв.Просто 106 коня на това купе му идват доволно.А за 3000лв с джантите му с музиката му със спортно окачване.Абе красота за малко парички.А сега пак у приключения!
Та ако някой има читава е30 иска да я дава докато е време.
Само ис матор признавам обаче.И до 4хиляди давам! :mhihi:

Виж ми подписа :mhihi: след седмица е с ИС мотор :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 03 Ное 2008, 18:27

ти жив и здрав да си ,кола и ламарини се копуват но човешки живот не.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 04 Ное 2008, 17:36

Абе то бива бива,ама тия пияните шофери всеки ден виждам такива поне по 1,2ма в много неадекватно състояние.А да не говоря,че по цял ден съм в движение по центъра и е някакъв ад от простаци и бързокаращи олигофрени.
Ама ко да прайш!Каквото станало станало!
Важното е че мина благополучно и без жертви и ранени.
Ебал съм я в ламарината нищо,че толко време си я търсих ама карай!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 04 Ное 2008, 18:22

както всички ще кажа късметлия си че си жив и здрав ама трябваше да му кажеш едно 3500 нямаше да не ги извади тои зависише от тебе и поне щеше да се почерпиш едно хубаво :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 04 Ное 2008, 19:26

По въпроса за куките - там има камерки и за тва идват бързо бързо :confused:
Успех с бъдещата придобивка.. :D
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 04 Ное 2008, 21:56

Сигурно повтарям някой, ама трябваше да му искаш 4200 поне :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 04 Ное 2008, 22:55

Понеже темата няма развитие, аз ще я раздвижа: Какво щяхте да кажете, ако човека (пияния) размазал корсата не беше с БМВ, а беше с друг Опел например (да не кажа Голф)... Или какво излиза - щом е пиян с БМВ няма проблем, но ако е пиян с друга кола (камо ли с Голф)... е*асил си е ма*ата
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 04 Ное 2008, 23:37

Честно да ти кажа и с бентли да беше,ако не беше казал,че ще плати нещата нямаше да се развият никак благоприятно за него! :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 05 Ное 2008, 1:13

Колеги ,ще кажа само едно - В София вече е много зле от към движение . Честно казано даже Ви съжалявам . Пазарджик -София =45мин . 4-ти километър -Хемус= 1час с късмет. При този трафик контрола е невъзможен . А самоконтрола очевидно не е на ниво ... Скоро на подобни случки без жертви никой няма да обръща и грам внимание .

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 05 Ное 2008, 2:27

klintan66 написа:4-ти километър -Хемус= 1час с късмет.

Братле .. ако бързам за 15 минути .. ама ако бързам истински .. и няма никакъв шанс да взема това разстояние за повече от 30 минути ..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 05 Ное 2008, 10:00

Ок ,половин час . Малко ли е ?
    Исках друго да кажа ...

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 05 Ное 2008, 11:10

Абе какво да ти кажа... кат изневеряваш на МАРКАТА, така е! Вземи си сега една Тигра и неее... няма да я тоталнеш на 4 тия ден, само в сервизи ше висиш по други причини...
slatanic написа:А за 3000лв с джантите му с музиката му със спортно окачване.Абе красота за малко парички.А сега пак у приключения!
:

ОПЕЛ КОРСАААА, как можа точно това да си вземеш. Калинка, сапунерка, това не да ми го подаряват, пари да ми дават да го карам пак няма да се кача... А аз те мислех а истински фен... малко парички...
slatanic написа:

И хайде на обиждай Е36-ците принципно... ТВОЙТА е била коптор. Аз пък на мойта за три години само масла, филтри, амортесьори, тампони и едни кабели съм сменила... И си върви като пушка... Е колкот може да върви 316-ка де... Стувал му бил 10 хилки и го продал за 5... ми ти какво очакваш, със старите коли е така, наливаш, наливаш и не мислиш за продаване. Или си приел и си се примирил с мисълта че цената докато я продадеш може да падне в пъти от това което си вложил...
Е, сори за случката, имал си късмет все пак... И си помисли дали Бог не ти дава знак, че трябва да се върнеш в правия път :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 05 Ное 2008, 11:57

Колежке не се обиждай но не всички сме тарикати и не на всички ни се наливат по 5хиляди на година в една кола.За последните 4 години смених 4 коли и 1 мотор.Във всяко едно превозно средство съм наливал пари,защото съм фен на автомобилите и мотоциклетите като цяло освен това,че съм фен на БМВ.Карал съм доста коли,но след БМВ-тата друга марка не ми се караше.Тъй като ми се наложи да се откажа от мотоциклетите завинаги се ориетирах към по-бързи и спортни коли като не визирам 316ката която имах и аз! :mhihi:
Относно опела нямам какво да кажа освен,че в това му състояние и за тези пари си беше идеален.Върви повече от 320ка на къси растояния говорим.Спортно окачване,добра визия за опел си имаше! :mhihi:
И най-вече влизах идеално в парите който можех да отделя за кола преди зимата тъй като имам и други разходи в момента.
Ако си бях взел някое бмв за тези пари каквото и да било то щеше да бъде кочина точно като старата ми е36ца,че и по-зле от нея.
А цените на частите няма да ги коментирам защото си ги знаеме.
Именно затова се ориентирах към по евтиния варянт за мен за сега.
Но това като цяло няма никакво значение.И жигула да си бях купил пак щяха да ми я тотализират само,че въпроса е от мен какво щеше да остане.Тъпото е че ти реализираш нещо към което си се стремил дълго време и накрая хоп идва някой и го стъпква.
И после ти вика извинявай не те видях!
Така,че колежке замисли се над това,че всеки един от вас можеше да е на моето място,а това каква е колата няма никакво значение.
А другото което искам да те питам ти случайно цял живот бмв ли си карала? :mhihi:
Аз мога и пак ще си купя бмв,но има и неща по-важни от колата която карам в момента.А относно това какво има да ми казва някой там горе той си ми го каза онзи ден когато видях фаровете да идват към мен без да се опитват да спрат дори!

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории