Хамилтън новия световен шампион в Формула 1

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 04 Ное 2008, 13:35

:ahah: :clap:
но комент!

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 04 Ное 2008, 14:11

kal написа:Хамилтън показа за 2 сезона манталитет на победител, докато Маса какво е показал? Да, стабилен е, може да кара когато няма някой пред него! Добър е за 2-ри пилот! Благодарение на това, че Кими се осра тоя сезон, той получи статут на първи... Имаше дискусия относно Хамилтън и след края на миналия сезон и пак болшинството от колегите тук го изкараха некадърен, при положение че миналия сезон беше безапелационен номер 1... и догодина пак да спечели, пак ще го обиждате... това е чисто и просто българския манталитет!

Хамилтън толкова много намаза от Алонсо миналата година, че каквито и да е комплименти по адрес на Хамилтън ще звучат смешно ..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vanioboy » 04 Ное 2008, 14:53

Вси4ко е въпрос на предпо4итания и вкус,аз ли4но съм му голям фен и неразбрах какво е намазал от Алонсо.Така го оплаши,4е не в рено ами и тойота щеше да избяга,само и само да е първи пилот и вси4ки него да греят :mhihi: А както са тръгнали нещата догодина може и Маса да смени ;)

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 04 Ное 2008, 15:15

Искаш да ми кажеш, че пилот, който няма нито едно състезание във Ф1 може сам да си настрои болида още от първото състезание и да завърши втори ?
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Потребител
Аватар

Мнение от FreeSpirit » 04 Ное 2008, 15:43

Привърженик на Люис Хамилтън спечели 125,000 паунда след като преди десет години е заложил, че пилотът от Формула 1 ще спечели световната титла, призна букмейкър днес. От букмейкърската къща казаха, че тотала, заедно с печелившия залог от 40 000 паунда преди една година, който неназования фен е обиграл, е най-голямото изплащане за Формула 1 в историята на фирмата.

Според букмейкърите анонимният привърженик, който е от северен Лондон е направил три залога на стойност 350 паунда през май 1998 година.

Миналата година същият фен прибра 40,000 паунда след като е заложил 200 английски лири при залог 200:1, че Хамилтън ще спечели първото си състезание във Формула 1 преди да е навършил 23 години. В неделя верният на Хамилтън привърженик взе 50, 000 паунда след като остави £100 при залог 500:1, че британският пилот ще спечели световната титла преди 25-ят си рожден ден.

Той е заложил още 50 паунда при 1500:1, че и двете събития ще станат реалност. „Познавам Люис още от ранните му години и не беше трудно да забележа очевидните му качества на блестящ пилот, съчетани с изключителен състезателен дух”, заяви мъжът, чийто син се е състезавал на картинг срещу Хамилтън.

„Просто имах предчувствие, че той ще постигне велики дела”, допълни още той. С печалбата си неизвестният британец ще заведе семейството си на почивка в Куба и ще купи на жена си Мерцедес-Бенц.

Спорт НетИнфо

Някои хора отдавна са разбрали истината ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vanioboy » 04 Ное 2008, 16:16

Искам да кажа,4е затова е Макларън Ф1 Тим.Не отбор4ето на алонсо и само него да гледа,само ще кажа,мен настройките който Може и да е взаимствал от него слабо ме интересуват затова си има собствен екип от инжинери и механици,интересуваме какво прави на пистата а според мен там е ненадминат и Не само мен,фактите това говорят циганин намазан,ненамазан е N1 така,4е невиждам с какво може да се обори това. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 04 Ное 2008, 16:50

Vanio преиграваш .. :)
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 04 Ное 2008, 16:54

vanioboy написа:Искам да кажа,4е затова е Макларън Ф1 Тим.Не отбор4ето на алонсо и само него да гледа,само ще кажа,мен настройките който Може и да е взаимствал от него слабо ме интересуват затова си има собствен екип от инжинери и механици,интересуваме какво прави на пистата а според мен там е ненадминат и Не само мен,фактите това говорят циганин намазан,ненамазан е N1 така,4е невиждам с какво може да се обори това. ;)

Има само един начин да разберем това..

Шумахер вс Хамилтън - един и същи автомобил :twisted:

Ще яде пушек.. ще стане още по-черен!
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 04 Ное 2008, 17:02

Runnaway написа:
vanioboy написа:Искам да кажа,4е затова е Макларън Ф1 Тим.Не отбор4ето на алонсо и само него да гледа,само ще кажа,мен настройките който Може и да е взаимствал от него слабо ме интересуват затова си има собствен екип от инжинери и механици,интересуваме какво прави на пистата а според мен там е ненадминат и Не само мен,фактите това говорят циганин намазан,ненамазан е N1 така,4е невиждам с какво може да се обори това. ;)

Има само един начин да разберем това..

Шумахер вс Хамилтън - един и същи автомобил :twisted:

Ще яде пушек.. ще стане още по-черен!

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 04 Ное 2008, 17:07

Runnaway написа:Изображение

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vanioboy » 04 Ное 2008, 17:26

:lol: Може и да сте прави(въпреки,4е немисля 4е преигравам),само4е нали знаете няма как да сравниш марадона с роналдо(това е друга тема).Аз си траех и стисках зъби докато беше Пилето тук и 4есно да си кажа по едно време бях загубил интерес към спорта,сигуренсъм много хора бяха така.Незнам кой от двамата е подобър просто времето ще покаже.Но не там е въпроса,формула гледам от 13 годишен и този сезон беше един от най-напрегнатите и интересни който си спомням :) И моята правота възтържествува накрая,това 4е нее на вси4ки други,то е ясно няма спор :)
но факта е един Люйс е N1 и трябва поне година да се примирите с факта. ;)
п.с.Соред мен няма да е само тази N1,но си пожелавам същите преживявания като тази :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 04 Ное 2008, 17:31

Изказванията ти биха имали смисъл, ако не беше спечелил по този начин. Дори ако бях на него бих си посветил титлата изцяло на отбора и да се извиня на втория (не гледах награждаването и коментарите щото отидох да хейтвам в другата стая). Сега ми кажи, че не съм обективен. Тая победа не би трябвало да носи някаква особена радост, по скоро е статистика... 5-то място... а за останалото - Винаги ще има само 1 М.Шумахер, само 1 Майкъл Джордан, само 1 Тайгър Уудс .. Майкъл Фелпс и тн хора които правят спорта "безинтересен"... не богохулствай !!
Последна промяна alexand на 04 Ное 2008, 17:34, променена общо 1 път
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 04 Ное 2008, 17:31

Само да те попитам дали си спомняш Хамилтън да е "изгарял" заради гръмнал двигател през този сезон ?

И колко точки загуби Маса 3 обиколко преди края в Унгария ?
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 04 Ное 2008, 22:31

alx написа: надявам се да се научи да кара бавно на сухо и да доминира следващите 10тина години.
няма да му позволят е тия момчета :arrow: Фетел и Кубица ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 04 Ное 2008, 22:39

Фетел да се метне на едно Ферари или в БМВ вместо МНОГО БЪРЗИЯТ Ник :evil: и глеи кво стаа. :bowdown:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата