Хамилтън новия световен шампион в Формула 1
Модератор: Общи модератори
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
kal написа:Хамилтън показа за 2 сезона манталитет на победител, докато Маса какво е показал? Да, стабилен е, може да кара когато няма някой пред него! Добър е за 2-ри пилот! Благодарение на това, че Кими се осра тоя сезон, той получи статут на първи... Имаше дискусия относно Хамилтън и след края на миналия сезон и пак болшинството от колегите тук го изкараха некадърен, при положение че миналия сезон беше безапелационен номер 1... и догодина пак да спечели, пак ще го обиждате... това е чисто и просто българския манталитет!
Хамилтън толкова много намаза от Алонсо миналата година, че каквито и да е комплименти по адрес на Хамилтън ще звучат смешно ..
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
Вси4ко е въпрос на предпо4итания и вкус,аз ли4но съм му голям фен и неразбрах какво е намазал от Алонсо.Така го оплаши,4е не в рено ами и тойота щеше да избяга,само и само да е първи пилот и вси4ки него да греят
А както са тръгнали нещата догодина може и Маса да смени 

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Искаш да ми кажеш, че пилот, който няма нито едно състезание във Ф1 може сам да си настрои болида още от първото състезание и да завърши втори ?
- FreeSpirit
- Потребител
-
Привърженик на Люис Хамилтън спечели 125,000 паунда след като преди десет години е заложил, че пилотът от Формула 1 ще спечели световната титла, призна букмейкър днес. От букмейкърската къща казаха, че тотала, заедно с печелившия залог от 40 000 паунда преди една година, който неназования фен е обиграл, е най-голямото изплащане за Формула 1 в историята на фирмата.
Според букмейкърите анонимният привърженик, който е от северен Лондон е направил три залога на стойност 350 паунда през май 1998 година.
Миналата година същият фен прибра 40,000 паунда след като е заложил 200 английски лири при залог 200:1, че Хамилтън ще спечели първото си състезание във Формула 1 преди да е навършил 23 години. В неделя верният на Хамилтън привърженик взе 50, 000 паунда след като остави £100 при залог 500:1, че британският пилот ще спечели световната титла преди 25-ят си рожден ден.
Той е заложил още 50 паунда при 1500:1, че и двете събития ще станат реалност. „Познавам Люис още от ранните му години и не беше трудно да забележа очевидните му качества на блестящ пилот, съчетани с изключителен състезателен дух”, заяви мъжът, чийто син се е състезавал на картинг срещу Хамилтън.
„Просто имах предчувствие, че той ще постигне велики дела”, допълни още той. С печалбата си неизвестният британец ще заведе семейството си на почивка в Куба и ще купи на жена си Мерцедес-Бенц.
Спорт НетИнфо
Някои хора отдавна са разбрали истината
Според букмейкърите анонимният привърженик, който е от северен Лондон е направил три залога на стойност 350 паунда през май 1998 година.
Миналата година същият фен прибра 40,000 паунда след като е заложил 200 английски лири при залог 200:1, че Хамилтън ще спечели първото си състезание във Формула 1 преди да е навършил 23 години. В неделя верният на Хамилтън привърженик взе 50, 000 паунда след като остави £100 при залог 500:1, че британският пилот ще спечели световната титла преди 25-ят си рожден ден.
Той е заложил още 50 паунда при 1500:1, че и двете събития ще станат реалност. „Познавам Люис още от ранните му години и не беше трудно да забележа очевидните му качества на блестящ пилот, съчетани с изключителен състезателен дух”, заяви мъжът, чийто син се е състезавал на картинг срещу Хамилтън.
„Просто имах предчувствие, че той ще постигне велики дела”, допълни още той. С печалбата си неизвестният британец ще заведе семейството си на почивка в Куба и ще купи на жена си Мерцедес-Бенц.
Спорт НетИнфо
Някои хора отдавна са разбрали истината

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
Искам да кажа,4е затова е Макларън Ф1 Тим.Не отбор4ето на алонсо и само него да гледа,само ще кажа,мен настройките който Може и да е взаимствал от него слабо ме интересуват затова си има собствен екип от инжинери и механици,интересуваме какво прави на пистата а според мен там е ненадминат и Не само мен,фактите това говорят циганин намазан,ненамазан е N1 така,4е невиждам с какво може да се обори това. 

Vanio преиграваш .. 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
vanioboy написа:Искам да кажа,4е затова е Макларън Ф1 Тим.Не отбор4ето на алонсо и само него да гледа,само ще кажа,мен настройките който Може и да е взаимствал от него слабо ме интересуват затова си има собствен екип от инжинери и механици,интересуваме какво прави на пистата а според мен там е ненадминат и Не само мен,фактите това говорят циганин намазан,ненамазан е N1 така,4е невиждам с какво може да се обори това.
Има само един начин да разберем това..
Шумахер вс Хамилтън - един и същи автомобил

Ще яде пушек.. ще стане още по-черен!
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Runnaway написа:vanioboy написа:Искам да кажа,4е затова е Макларън Ф1 Тим.Не отбор4ето на алонсо и само него да гледа,само ще кажа,мен настройките който Може и да е взаимствал от него слабо ме интересуват затова си има собствен екип от инжинери и механици,интересуваме какво прави на пистата а според мен там е ненадминат и Не само мен,фактите това говорят циганин намазан,ненамазан е N1 така,4е невиждам с какво може да се обори това.
Има само един начин да разберем това..
Шумахер вс Хамилтън - един и същи автомобил![]()
Ще яде пушек.. ще стане още по-черен!

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- vanioboy
- младши ентусиаст
-

но факта е един Люйс е N1 и трябва поне година да се примирите с факта.

п.с.Соред мен няма да е само тази N1,но си пожелавам същите преживявания като тази

Изказванията ти биха имали смисъл, ако не беше спечелил по този начин. Дори ако бях на него бих си посветил титлата изцяло на отбора и да се извиня на втория (не гледах награждаването и коментарите щото отидох да хейтвам в другата стая). Сега ми кажи, че не съм обективен. Тая победа не би трябвало да носи някаква особена радост, по скоро е статистика... 5-то място... а за останалото - Винаги ще има само 1 М.Шумахер, само 1 Майкъл Джордан, само 1 Тайгър Уудс .. Майкъл Фелпс и тн хора които правят спорта "безинтересен"... не богохулствай !!
Последна промяна alexand на 04 Ное 2008, 17:34, променена общо 1 път
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Само да те попитам дали си спомняш Хамилтън да е "изгарял" заради гръмнал двигател през този сезон ?
И колко точки загуби Маса 3 обиколко преди края в Унгария ?
И колко точки загуби Маса 3 обиколко преди края в Унгария ?
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
няма да му позволят е тия момчетаalx написа: надявам се да се научи да кара бавно на сухо и да доминира следващите 10тина години.

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5