Кражба на ново X5
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
euroto написа:тцтц кофти случка .... само булинс или армеец .... всичко друго се краде
Не вкарвайте хората в такива дълбоки заблуди!!!На приятел му откраднаха Х5 от Сф, без колата да е била нарочвана.Човекът е от Варна, отива за 2ч в Сф и колата изчезва.купена от Варна Карс и застрахована в БулИнс.
Веднага си купи нова пак от Варна Карс и я застрахова в Армеец...ами порадва и се точно 1 месец.
Направо вече имам чувството, че човек не може да има дълго време Х5 в БГ, подкараха ги като на конвейр.
Мога поне да успокоя колегата @batvilio, че Дженерали ще си платят като пичове, без да те правят на маймуна като всички останали застрахователи в БГ

Последна промяна mad_presley на 30 Окт 2008, 22:18, променена общо 1 път
Re: Кражба на ново X5
[quote="batvilio"][/quote]
камиона ти вече е във русия. отпиши го.
дали мислиш че тези които имат знанието и средствата да откраднат 08 година производство бмв не знаят и как да се разправят със гпс-а по късата процедура?
камиона ти вече е във русия. отпиши го.
дали мислиш че тези които имат знанието и средствата да откраднат 08 година производство бмв не знаят и как да се разправят със гпс-а по късата процедура?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
euroto написа:тцтц кофти случка .... само булинс или армеец .... всичко друго се краде
Мнооооого се лъжеш... пък лъжеш и другите!
П.С. В София само този месец над 15 бр. Х5-ци са си сменили собственика без негово желание

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Е тази тема ми разби всичките мечти. Х5 ми е любимия автомобил. И сега заради глупавата държава ли, заради калпавата и подкупна полиция или заради кофти крадците, точно когато ми остана много малко до завтния ден на покупка на Х5 ще трябва да си седя мирно и тихо. Ами май имам два варианта: Да емигирам и тогава да си купя Х5 или да си купя Опел Астра 93.
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
по ГПС не може да се намери,брат ми им прави софтуера почти целиа на Х5.и не си мислете че е толкова трудно да се открадне, в Америка даваха как за около 20 мин се краде с всичко поручано по ЕБАУ.А това за ток от стулба е сувпадение просто,има такива готини инвертори за 12 В дето мойе и електрожен да захрани
Абе вземаи си каското и си купи друга,тука вече крадат Х6
по са злобни,в бг поне е ниамало случаи на Х6 открадната 

Шанс да си я намериш освен ако нямаш доста силни връзки в подземния свят няма. Полицаите няма да посмеят да направят нищо. Крадците са пре спокоини,че никой няма да ги търси и със сигурност използват заглушители така,че ГПС-а да не се оплаква. Колата най-вероятно отдавна е напуснала страната... Май единственият шанс да си опазиш колата е,да имаш гараж с 24 часова въоръжена охрана...
- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
съмнявам се че и това ще помогне ... не си ли гледал филмиAcOrP написа: Май единственият шанс да си опазиш колата е,да имаш гараж с 24 часова въоръжена охрана...

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Мисля че има някъква концентрация на Кражбите на БМВ-та видях още 1-2 теми
Колеги, прибирайте си колите някъде, за да няма повече подобни случаи НЕДАЙ СИ БОЖЕ!!!!

Колеги, прибирайте си колите някъде, за да няма повече подобни случаи НЕДАЙ СИ БОЖЕ!!!!

Последна промяна _BmW_™ на 04 Ное 2008, 21:22, променена общо 1 път
///M

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
_BmW_™ написа:Колеги прибираите се колите нямаде за да няма повече подобни случеи НЕДАИ СИ БОЖЕ !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колегаааа, не разбрах ние ли да се прибираме, колите ли да прибираме някъде, що ли??? Явно доста бързаш, докато пишеш, пък и не си внимавал много в шести клас в час по български... Постарай се малко де! С правописа! Че от това изречение както си го написал...

Колеги, прибирайте си колите някъде, за да няма повече подобни случаи НЕДАЙ СИ БОЖЕ!
Никакви лоши чувства

А ако кажеш и къде да си прибираме колите, цена няма да имаш

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Apassionata написа:Е, аз знам една дума, дет всяка буква може да е грешка. УФСЪ. А сети се сега коя е думата.
Синоним на Apassionata

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
///MapTo написа:Apassionata написа:Е, аз знам една дума, дет всяка буква може да е грешка. УФСЪ. А сети се сега коя е думата.
Синоним на Apassionata![]()
![]()
Мъртъв си! Само да ти докопам любимата наконтена пуканка... Тоталка я пиши

- Azrail
- UFO Pilot
-
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3