Кражба на ново X5

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 30 Окт 2008, 20:55

euroto написа:тцтц кофти случка .... само булинс или армеец .... всичко друго се краде

Не вкарвайте хората в такива дълбоки заблуди!!!На приятел му откраднаха Х5 от Сф, без колата да е била нарочвана.Човекът е от Варна, отива за 2ч в Сф и колата изчезва.купена от Варна Карс и застрахована в БулИнс.
Веднага си купи нова пак от Варна Карс и я застрахова в Армеец...ами порадва и се точно 1 месец.

Направо вече имам чувството, че човек не може да има дълго време Х5 в БГ, подкараха ги като на конвейр.

Мога поне да успокоя колегата @batvilio, че Дженерали ще си платят като пичове, без да те правят на маймуна като всички останали застрахователи в БГ ;)
Последна промяна mad_presley на 30 Окт 2008, 22:18, променена общо 1 път

master of the force
Аватар

Re: Кражба на ново X5

Мнение от alx » 30 Окт 2008, 21:18

[quote="batvilio"][/quote]

камиона ти вече е във русия. отпиши го.

дали мислиш че тези които имат знанието и средствата да откраднат 08 година производство бмв не знаят и как да се разправят със гпс-а по късата процедура?
алекс
трабант 601с
разни други возила

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 30 Окт 2008, 22:03

euroto написа:тцтц кофти случка .... само булинс или армеец .... всичко друго се краде

Мнооооого се лъжеш... пък лъжеш и другите!

П.С. В София само този месец над 15 бр. Х5-ци са си сменили собственика без негово желание :maad:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 30 Окт 2008, 23:13

Vlados написа:

Мнооооого се лъжеш... пък лъжеш и другите!

П.С. В София само този месец над 15 бр. Х5-ци са си сменили собственика без негово желание :maad:

Vlados....нещо така....можеш ли да съдействаш? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 30 Окт 2008, 23:33

Мишел написа:Vlados....нещо така....можеш ли да съдействаш? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Нещо така...мога.:lol: Ама за Х5-ците - не :(
:mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 31 Окт 2008, 20:12

Е тази тема ми разби всичките мечти. Х5 ми е любимия автомобил. И сега заради глупавата държава ли, заради калпавата и подкупна полиция или заради кофти крадците, точно когато ми остана много малко до завтния ден на покупка на Х5 ще трябва да си седя мирно и тихо. Ами май имам два варианта: Да емигирам и тогава да си купя Х5 или да си купя Опел Астра 93.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 31 Окт 2008, 22:07

Почва да ми се набива много Дженерали на очи.
На приятелката ми й откраднаха Ауди-то пак там застраховано...

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Мнение от sadex5 » 02 Ное 2008, 16:30

по ГПС не може да се намери,брат ми им прави софтуера почти целиа на Х5.и не си мислете че е толкова трудно да се открадне, в Америка даваха как за около 20 мин се краде с всичко поручано по ЕБАУ.А това за ток от стулба е сувпадение просто,има такива готини инвертори за 12 В дето мойе и електрожен да захрани 8) Абе вземаи си каското и си купи друга,тука вече крадат Х6 :roll: по са злобни,в бг поне е ниамало случаи на Х6 открадната :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 03 Ное 2008, 1:33

Шанс да си я намериш освен ако нямаш доста силни връзки в подземния свят няма. Полицаите няма да посмеят да направят нищо. Крадците са пре спокоини,че никой няма да ги търси и със сигурност използват заглушители така,че ГПС-а да не се оплаква. Колата най-вероятно отдавна е напуснала страната... Май единственият шанс да си опазиш колата е,да имаш гараж с 24 часова въоръжена охрана...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 М50Б25
Мечтае да кара: икономично

Мнение от Stiks » 03 Ное 2008, 6:11

AcOrP написа: Май единственият шанс да си опазиш колата е,да имаш гараж с 24 часова въоръжена охрана...
съмнявам се че и това ще помогне ... не си ли гледал филми :mhihi: там имат снайпери :lol: :smoke:

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 03 Ное 2008, 12:33

Мисля че има някъква концентрация на Кражбите на БМВ-та видях още 1-2 теми
Колеги, прибирайте си колите някъде, за да няма повече подобни случаи НЕДАЙ СИ БОЖЕ!!!! :( :( :( :( :( :( :(
Последна промяна _BmW_™ на 04 Ное 2008, 21:22, променена общо 1 път
///M
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 03 Ное 2008, 13:05

_BmW_™ написа:Колеги прибираите се колите нямаде за да няма повече подобни случеи НЕДАИ СИ БОЖЕ !!!!! :( :( :( :( :( :( :(

Колегаааа, не разбрах ние ли да се прибираме, колите ли да прибираме някъде, що ли??? Явно доста бързаш, докато пишеш, пък и не си внимавал много в шести клас в час по български... Постарай се малко де! С правописа! Че от това изречение както си го написал... :confused: ние трябва да се стараем да разберем какво си искал да кажеш. Две запетаи няма, а буквичката "Й" / и кратко/ се слага винаги след гласна буква. А гласните букви са "а, ъ, о, у, е, и". Например: завоЙ, каЙмак, вуЙна, змеЙ, въЙ :mhihi: :mhihi: :mhihi: Изключение прави множествено число. Като в твоето изречение - случай, случаи / много случаи, няколко случаи/ И е случАй, от случА, не казваш случЕ, нали? Някъде видях и друг колега ти беше направил забележка за провописа. "НЯКЪДЕ" къде се пише с "Ъ"!!! Две грешки в една дума. Е, аз знам една дума, дет всяка буква може да е грешка. УФСЪ. А сети се сега коя е думата, хахаха. Та ето как би трябвало да изглежда поста ти по-горе:
Колеги, прибирайте си колите някъде, за да няма повече подобни случаи НЕДАЙ СИ БОЖЕ!
Никакви лоши чувства :) Просто се старай повече!
А ако кажеш и къде да си прибираме колите, цена няма да имаш :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 03 Ное 2008, 13:48

Apassionata написа:Е, аз знам една дума, дет всяка буква може да е грешка. УФСЪ. А сети се сега коя е думата.

Синоним на Apassionata :P :mhihi: :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 03 Ное 2008, 13:53

///MapTo написа:
Apassionata написа:Е, аз знам една дума, дет всяка буква може да е грешка. УФСЪ. А сети се сега коя е думата.

Синоним на Apassionata :P :mhihi: :winky:

Мъртъв си! Само да ти докопам любимата наконтена пуканка... Тоталка я пиши :mhihi: Щот съм по-голяма "уфсъ" от предната, дет ти я е чукнала леко :evil: и я правиш 3 месеца :twisted:
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 03 Ное 2008, 16:27

Е де, е де...
MORE BEER!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата