Ще спрът ли гадните номера?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
Мечтае да кара: S50/52

Мнение от lubaka_320 » 28 Окт 2008, 23:59

преди около седмица бащата си пребоядиса цялата дясна страна на е36-цата,на същата вечер остави колата пред блока и на сутринта кво да видим...ДЕРУГА ОТ КЛЮЧ ПО ЦЯЛАТА ПРЕБОЯДИСАНА СТРАНА :evil: е няма такива гадове...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 29 Окт 2008, 1:05

А вдигане на чистачки какво означава?
Една сутрин съвсем наскоро си видях колата с вдигнати нагоре чистачки,иначе нищо друго и нямаше.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 29 Окт 2008, 8:09

Slavi_m написа:А вдигане на чистачки какво означава?
Една сутрин съвсем наскоро си видях колата с вдигнати нагоре чистачки,иначе нищо друго и нямаше.

Да внимаваш,май :mhihi:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 29 Окт 2008, 9:01

vanioboy написа:

Не бе, някой фен читофайник ти е изчистил листенцата дет са паднали там. И после е видял друго спряло BMW наблизо и в бързината да изпоска и него е забраил да пусне твойте чистачки ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от 4efito8898 » 29 Окт 2008, 10:01

това с вдигнатата чистачка означава, да не спираш повече там, на мене в несебър направо ми бяха огънали рамото на чистачката, а на друго място ми бяха спихнали гумите, ама пред нас, някой ми беше напръскал капака, калника и едната врата с киселина, и боята стана на мехури, откачих, колко проС трябва да си, някой ден съм се зарекъл ще стоя цяла нощ и ще му строша главата, какви са тези хора не мога да разбера, завиждат ли яд ли ги е, какво е това, дразня ли ги,

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 29 Окт 2008, 12:52

Ако е от съседи завист, ако е на друго място щото е запречено място за паркиране. Почти на всекиго се е случвало :( .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sea Eagle » 29 Окт 2008, 13:05

4efito8898 написа: ....какви са тези хора не мога да разбера, завиждат ли яд ли ги е, какво е това, дразня ли ги,

Да ги дразниш - едва ли ;) Тези ''хора'' са заядливи, и ограничени, освен това страдат от липса на великодушие. С две думи не могат да понасят хубавите коли пред блока...
Дори и колата ти да не е най-хващащата окото, има си хора които злобеят от това че е винаги чиста, и че си сядаш сутрин с кеф в нея...

Аз например, си имам двама такива недоброжелателни съседи, + две местни хулиганчета, които ту я ритаха да пищи, ту с камъни я удряха, сега ми свалиха задната емблема... При следващата вандалщина, мисля използвам безотказният, ефективен метод - бухалки, и бухалкаджии , заради уменията им да убеждават и отказват проблемните хора от навици, злоба, и лоши маниери :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 29 Окт 2008, 15:39

Sea Eagle написа:При следващата вандалщина, мисля използвам безотказният, ефективен метод - бухалки, и бухалкаджии , заради уменията им да убеждават и отказват проблемните хора от навици, злоба, и лоши маниери :mhihi:

За съжаление, в нашата "държава", май само това е метода. :help:

Въпреки че ми се е случвало да намеря под чистачката културно написана бележка с молба, да не паркирам на въпросното място. В такъв с случай съм се съобразявал и не съм спирал там втори път.
Само че, такива случаи са много рядко се срещат... :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 29 Окт 2008, 15:52

Колега Sea Eagle аз се чудя ти защо като знаеш кои е що търпиш. При такова положение отвръщаш на удара с удар. Ама в другия случаи рискуваш да си намериш колата доста разкрасена след това :evil:. така че и ти има правиш мизерии и така......

Потребител
Аватар

Мнение от besnata » 29 Окт 2008, 16:20

vanioboy написа:

Ех много модерно стана това с вдигането на чистаките, много дразнят да им се не види. Пак по-добре от деруга, ама какво да направиш, какво значи това "спираш на мойто място"... да бее да, ти кой беше и къде пише, че това е твойто място??!!! То ако можеше щяхме да си вкараме всички колите в къщи, ама не може!

Потребител
Аватар

Мнение от SMOKEN » 29 Окт 2008, 16:38

Ми ако е само това ,освен вече изброените от останалите, неща може и да означава някои "начинаещи" хулигани, които ще е добре да изловиш преди да бъдат повищени към "вандали" и да ти прават много повече от вдигане на чистачки. :idea: :)
I reject your reality and substitute my own!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 29 Окт 2008, 18:11

Има явно доста около мен от всички видове..
Предполагам и защото колата ми не е сф номер и селяните ! са се помислили за граждани :evil:
При все на това че едва ли не съм първия човек,който живее в този блок и всички останали са след мен :mhihi:
Всеки ден гледам наспирани коли,които не съм виждал досега ама не съм тръгнал да правя мизерий..
Много трябва да си ограничен за да правиш такива неща,ма какво се учудвам-в тази държава всеки втори си няма да друга работа и с какво да се занимава освен да прави мръсно на другите.

Ще спра аз на някое такова място (пред собствения си вход :!: ) и ще дебна...после ще има тема 'забранено за 18-' със снимки :twisted:

ПС нали бях споменал вече за това как имах сурови яйца по колата,спаднали гуми и 4те! с изтръгнати запушалки на вентилите...абсолютна вандалщина!...ония ден пък вдигнати чистачки....
Айде вече да се осъзнаваме а :evil: Ама докато не натупам някой да се влачи по земята,няма да се спре.Идиота само от бой разбира :!:

Потребител
Аватар

Мнение от El_Loco » 29 Окт 2008, 21:00

Обикновенно вдигнатите чистачки говорят за културно отбелязване на факте, че си спрял по начин, по който пречиш на някой. Или пред вход/врата на гараж или си запушил някого.

Ти като си спреш колата, а някой спре зад теб и те запуши така че да не можеш да излезеш, ти какво правиш? Примерно бързаш за работа и няма време да го чакаш да се появи?

Аз примерно като запушвам някой и си оставям телефона на прозореца. Звънка ми и си местя колата ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 30 Окт 2008, 11:13

Айде и аз да се "похваля" с една прекрасна 30 сантиметрова, :evil: :evil: :evil: дълбока драгуна от ключ на задния калник.Снощи някой е рисувал по колата и най-тъпото е че 4ух пейджъра на алармата,ама не излезнах :evil: .Таа т'ва е положението момци,шибана държава сме си и това е ......
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от axsel » 30 Окт 2008, 11:18

El_Loco написа:Обикновенно вдигнатите чистачки говорят за културно отбелязване на факте, че си спрял по начин, по който пречиш на някой. Или пред вход/врата на гараж или си запушил някого.

Ти като си спреш колата, а някой спре зад теб и те запуши така че да не можеш да излезеш, ти какво правиш? Примерно бързаш за работа и няма време да го чакаш да се появи?

Аз примерно като запушвам някой и си оставям телефона на прозореца. Звънка ми и си местя колата ;)

Колега аз културно им спадам гумите и чакам да се поместят без да ме интересува дали имат помпа или не :mhihi: :mhihi: Пък следващия път да се замислят защо така се е случило.При наличие на помпа след това свалям иглички :mhihi: .И те така,нема оправия.....

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории