Ще спрът ли гадните номера?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
преди около седмица бащата си пребоядиса цялата дясна страна на е36-цата,на същата вечер остави колата пред блока и на сутринта кво да видим...ДЕРУГА ОТ КЛЮЧ ПО ЦЯЛАТА ПРЕБОЯДИСАНА СТРАНА
е няма такива гадове...

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Slavi_m написа:А вдигане на чистачки какво означава?
Една сутрин съвсем наскоро си видях колата с вдигнати нагоре чистачки,иначе нищо друго и нямаше.
Да внимаваш,май

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
vanioboy написа:Slavi_m написа:А вдигане на чистачки какво означава?
Една сутрин съвсем наскоро си видях колата с вдигнати нагоре чистачки,иначе нищо друго и нямаше.
Да внимаваш,май
Не бе, някой фен читофайник ти е изчистил листенцата дет са паднали там. И после е видял друго спряло BMW наблизо и в бързината да изпоска и него е забраил да пусне твойте чистачки

- 4efito8898
- Потребител
-
това с вдигнатата чистачка означава, да не спираш повече там, на мене в несебър направо ми бяха огънали рамото на чистачката, а на друго място ми бяха спихнали гумите, ама пред нас, някой ми беше напръскал капака, калника и едната врата с киселина, и боята стана на мехури, откачих, колко проС трябва да си, някой ден съм се зарекъл ще стоя цяла нощ и ще му строша главата, какви са тези хора не мога да разбера, завиждат ли яд ли ги е, какво е това, дразня ли ги,
4efito8898 написа: ....какви са тези хора не мога да разбера, завиждат ли яд ли ги е, какво е това, дразня ли ги,
Да ги дразниш - едва ли

Дори и колата ти да не е най-хващащата окото, има си хора които злобеят от това че е винаги чиста, и че си сядаш сутрин с кеф в нея...
Аз например, си имам двама такива недоброжелателни съседи, + две местни хулиганчета, които ту я ритаха да пищи, ту с камъни я удряха, сега ми свалиха задната емблема... При следващата вандалщина, мисля използвам безотказният, ефективен метод - бухалки, и бухалкаджии , заради уменията им да убеждават и отказват проблемните хора от навици, злоба, и лоши маниери

Sea Eagle написа:При следващата вандалщина, мисля използвам безотказният, ефективен метод - бухалки, и бухалкаджии , заради уменията им да убеждават и отказват проблемните хора от навици, злоба, и лоши маниери
За съжаление, в нашата "държава", май само това е метода.

Въпреки че ми се е случвало да намеря под чистачката културно написана бележка с молба, да не паркирам на въпросното място. В такъв с случай съм се съобразявал и не съм спирал там втори път.
Само че, такива случаи са много рядко се срещат...

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Колега Sea Eagle аз се чудя ти защо като знаеш кои е що търпиш. При такова положение отвръщаш на удара с удар. Ама в другия случаи рискуваш да си намериш колата доста разкрасена след това
. така че и ти има правиш мизерии и така......

vanioboy написа:Slavi_m написа:А вдигане на чистачки какво означава?
Да внимаваш,май
Ех много модерно стана това с вдигането на чистаките, много дразнят да им се не види. Пак по-добре от деруга, ама какво да направиш, какво значи това "спираш на мойто място"... да бее да, ти кой беше и къде пише, че това е твойто място??!!! То ако можеше щяхме да си вкараме всички колите в къщи, ама не може!
Slavi_m написа:А вдигане на чистачки какво означава?
Ми ако е само това ,освен вече изброените от останалите, неща може и да означава някои "начинаещи" хулигани, които ще е добре да изловиш преди да бъдат повищени към "вандали" и да ти прават много повече от вдигане на чистачки.

I reject your reality and substitute my own!
Има явно доста около мен от всички видове..
Предполагам и защото колата ми не е сф номер и селяните ! са се помислили за граждани
При все на това че едва ли не съм първия човек,който живее в този блок и всички останали са след мен
Всеки ден гледам наспирани коли,които не съм виждал досега ама не съм тръгнал да правя мизерий..
Много трябва да си ограничен за да правиш такива неща,ма какво се учудвам-в тази държава всеки втори си няма да друга работа и с какво да се занимава освен да прави мръсно на другите.
Ще спра аз на някое такова място (пред собствения си вход
) и ще дебна...после ще има тема 'забранено за 18-' със снимки
ПС нали бях споменал вече за това как имах сурови яйца по колата,спаднали гуми и 4те! с изтръгнати запушалки на вентилите...абсолютна вандалщина!...ония ден пък вдигнати чистачки....
Айде вече да се осъзнаваме а
Ама докато не натупам някой да се влачи по земята,няма да се спре.Идиота само от бой разбира 
Предполагам и защото колата ми не е сф номер и селяните ! са се помислили за граждани

При все на това че едва ли не съм първия човек,който живее в този блок и всички останали са след мен

Всеки ден гледам наспирани коли,които не съм виждал досега ама не съм тръгнал да правя мизерий..
Много трябва да си ограничен за да правиш такива неща,ма какво се учудвам-в тази държава всеки втори си няма да друга работа и с какво да се занимава освен да прави мръсно на другите.
Ще спра аз на някое такова място (пред собствения си вход

ПС нали бях споменал вече за това как имах сурови яйца по колата,спаднали гуми и 4те! с изтръгнати запушалки на вентилите...абсолютна вандалщина!...ония ден пък вдигнати чистачки....
Айде вече да се осъзнаваме а

Обикновенно вдигнатите чистачки говорят за културно отбелязване на факте, че си спрял по начин, по който пречиш на някой. Или пред вход/врата на гараж или си запушил някого.
Ти като си спреш колата, а някой спре зад теб и те запуши така че да не можеш да излезеш, ти какво правиш? Примерно бързаш за работа и няма време да го чакаш да се появи?
Аз примерно като запушвам някой и си оставям телефона на прозореца. Звънка ми и си местя колата
Ти като си спреш колата, а някой спре зад теб и те запуши така че да не можеш да излезеш, ти какво правиш? Примерно бързаш за работа и няма време да го чакаш да се появи?
Аз примерно като запушвам някой и си оставям телефона на прозореца. Звънка ми и си местя колата

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Айде и аз да се "похваля" с една прекрасна 30 сантиметрова,
дълбока драгуна от ключ на задния калник.Снощи някой е рисувал по колата и най-тъпото е че 4ух пейджъра на алармата,ама не излезнах
.Таа т'ва е положението момци,шибана държава сме си и това е ......

El_Loco написа:Обикновенно вдигнатите чистачки говорят за културно отбелязване на факте, че си спрял по начин, по който пречиш на някой. Или пред вход/врата на гараж или си запушил някого.
Колега аз културно им спадам гумите и чакам да се поместят без да ме интересува дали имат помпа или не

38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3