Да пазим безсмъртните!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Да пазим безсмъртните!

Мнение от ktv » 27 Окт 2008, 21:37

Днес се прибирам от Бургас към Варна, и си карам след кортежа на братя Диневи. Не че не можех да ги изпреваря, ама последната кола почти през цялото време караше по средата на пътя, и като ги знам колко им е акъла на шофьорите им, кротувах си отзад. По едно време, преди Равда, докато видя кво става, едно Е 46 /черно и с номера А- 2222.../ изпревари доста рисково мен и кортежа, като едва не се заби в насреща идващия автобус. Съвет към колегата с тройката- братле, не рискувай друг път живота си, щото пак така няма да ти направят място и ще се утрепеш някъде.
Последна промяна ktv на 28 Окт 2008, 9:53, променена общо 1 път
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 27 Окт 2008, 21:39

Сигурен ли си, че е е46, а не е39. Доста често засичам едно със сищия номер и затова питам.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 27 Окт 2008, 21:39

Всеки ден ги виждам такива специалисти по Софийските улици :(
Ама нали знаеш " На мен няма да ми се случи".....

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 27 Окт 2008, 21:45

Освен ако не е минал с толкова голяма скорост, че да ми се е видяла по- малка колата :mhihi: 99 процента съм сигурен, че беше Е 46. Може би трябваше да озаглавя темата- " Пазете безсмъртните, щото те не се пазят сами" :idea:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Окт 2008, 21:46

Illusion написа:Сигурен ли си, че е е46, а не е39. Доста често засичам едно със сищия номер и затова питам.

Е дръпни се де, що го засичаш :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Стани » 28 Окт 2008, 13:56

///peter написа:
Illusion написа:Сигурен ли си, че е е46, а не е39. Доста често засичам едно със сищия номер и затова питам.

Е дръпни се де, що го засичаш :mhihi:

:ahah: :ahah: :ahah:
Изображение

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 28 Окт 2008, 15:16

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
///M
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Окт 2008, 15:18

а полуромите Диневи за много ценен кадър май се имат,та да им пазим златните кожи?? :evil: Живял съм месеци на 200м от къщата им и като излизат е по-голямо събитие от визитата на Клинтън...10 коли и 15 селски сЕкрет сервиз агента... :no: И наследствените аристократи,дето сами си карат майЕбасите :help:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 28 Окт 2008, 15:35

Bogat-Beden написа:а полуромите Диневи за много ценен кадър май се имат,та да им пазим златните кожи?? :evil: Живял съм месеци на 200м от къщата им и като излизат е по-голямо събитие от визитата на Клинтън...10 коли и 15 селски сЕкрет сервиз агента... :no: И наследствените аристократи,дето сами си карат майЕбасите :help:
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw E36 compact
Мечтае да кара: BMW X6

Мнение от menchev » 28 Окт 2008, 15:40

Bogat-Beden написа:а полуромите Диневи за много ценен кадър май се имат,та да им пазим златните кожи?? :evil: Живял съм месеци на 200м от къщата им и като излизат е по-голямо събитие от визитата на Клинтън...10 коли и 15 селски сЕкрет сервиз агента... :no: И наследствените аристократи,дето сами си карат майЕбасите :help:

много са ми интересни такива комплексари които завиждат на хората само,като могат да си позволят всичко това и като им е кеф да си карат сами колите що да не го правят,нека е така да могат повече завистници като теб да умират от яд.Карай си бангията и остави хората да си живеят живота както намират за добре,без да ги коментирате!Срещу тях да бягате не можете да ги стигнете! :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 28 Окт 2008, 15:43

menchev написа:

много са ми интересни такива комплексари които завиждат на хората само,като могат да си позволят всичко това и като им е кеф да си карат сами колите що да не го правят,нека е така да могат повече завистници като теб да умират от яд.Карай си бангията и остави хората да си живеят живота както намират за добре,без да ги коментирате!Срещу тях да бягате не можете да ги стигнете! :twisted:

я му прати най-добре мутрите на тоя :smoke:
Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 28 Окт 2008, 15:49

menchev написа:

Мр Селска чест -wanna be ,да не мислиш че те като видни полуграмотници четат форума и ше се трогнат как си им спасил честта и ше те земат да им охраняваш живия плет и обора,за да спреш да тичаш подир козите за късче хляб и домашно кисело млЕко? ;) трябва само да минеш интервюто успешно -Изображение,като гледам нямаш проблем с дупеподлагането... :mhihi: :mhihi: ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 28 Окт 2008, 16:07

Брат, винаги ще има такива измекярчета дето се кефят на "мутрите" ;)

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 28 Окт 2008, 16:11

///peter написа:Брат, винаги ще има такива измекярчета дето се кефят на "мутрите" ;)
мдааа,ако беше минал 3ти клас успешно колегата Menchev-оглав агропсихоаналитик :mhihi: ,щеше да знае че тези коли се купуват с негови пари,ама ...нали... ;) свещена простота дет са вика :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 28 Окт 2008, 16:23

Bogat-Beden написа:
menchev написа:

Мр Селска чест -wanna be ,да не мислиш че те като видни полуграмотници четат форума и ше се трогнат как си им спасил честта и ше те земат да им охраняваш живия плет и обора,за да спреш да тичаш подир козите за късче хляб и домашно кисело млЕко? ;) трябва само да минеш интервюто успешно -Изображение,като гледам нямаш проблем с дупеподлагането... :mhihi: :mhihi: ;)

Много точно казано! Боли ги фара за някой си! Важни са тия на тяхното или на по-високо обществно положение!
И аз така се нервирах преди заради коментарите по адрес на една известна госпожа, ама сега съм по-зле и от преди да я познавам!

Следваща

Назад към Извън Темата