Да пазим безсмъртните!
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Да пазим безсмъртните!
Днес се прибирам от Бургас към Варна, и си карам след кортежа на братя Диневи. Не че не можех да ги изпреваря, ама последната кола почти през цялото време караше по средата на пътя, и като ги знам колко им е акъла на шофьорите им, кротувах си отзад. По едно време, преди Равда, докато видя кво става, едно Е 46 /черно и с номера А- 2222.../ изпревари доста рисково мен и кортежа, като едва не се заби в насреща идващия автобус. Съвет към колегата с тройката- братле, не рискувай друг път живота си, щото пак така няма да ти направят място и ще се утрепеш някъде.
Последна промяна ktv на 28 Окт 2008, 9:53, променена общо 1 път
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Illusion
- Бургаското явление
-
Сигурен ли си, че е е46, а не е39. Доста често засичам едно със сищия номер и затова питам.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Всеки ден ги виждам такива специалисти по Софийските улици
Ама нали знаеш " На мен няма да ми се случи".....

Ама нали знаеш " На мен няма да ми се случи".....
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Освен ако не е минал с толкова голяма скорост, че да ми се е видяла по- малка колата
99 процента съм сигурен, че беше Е 46. Може би трябваше да озаглавя темата- " Пазете безсмъртните, щото те не се пазят сами" 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Illusion написа:Сигурен ли си, че е е46, а не е39. Доста често засичам едно със сищия номер и затова питам.
Е дръпни се де, що го засичаш

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
а полуромите Диневи за много ценен кадър май се имат,та да им пазим златните кожи??
Живял съм месеци на 200м от къщата им и като излизат е по-голямо събитие от визитата на Клинтън...10 коли и 15 селски сЕкрет сервиз агента...
И наследствените аристократи,дето сами си карат майЕбасите 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Bogat-Beden написа:а полуромите Диневи за много ценен кадър май се имат,та да им пазим златните кожи??Живял съм месеци на 200м от къщата им и като излизат е по-голямо събитие от визитата на Клинтън...10 коли и 15 селски сЕкрет сервиз агента...

- menchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw E36 compact
- Мечтае да кара: BMW X6
Bogat-Beden написа:а полуромите Диневи за много ценен кадър май се имат,та да им пазим златните кожи??Живял съм месеци на 200м от къщата им и като излизат е по-голямо събитие от визитата на Клинтън...10 коли и 15 селски сЕкрет сервиз агента...
много са ми интересни такива комплексари които завиждат на хората само,като могат да си позволят всичко това и като им е кеф да си карат сами колите що да не го правят,нека е така да могат повече завистници като теб да умират от яд.Карай си бангията и остави хората да си живеят живота както намират за добре,без да ги коментирате!Срещу тях да бягате не можете да ги стигнете!

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
menchev написа:Bogat-Beden написа:а полуромите Диневи за много ценен кадър май се имат,та да им пазим златните кожи??Живял съм месеци на 200м от къщата им и като излизат е по-голямо събитие от визитата на Клинтън...10 коли и 15 селски сЕкрет сервиз агента...
много са ми интересни такива комплексари които завиждат на хората само,като могат да си позволят всичко това и като им е кеф да си карат сами колите що да не го правят,нека е така да могат повече завистници като теб да умират от яд.Карай си бангията и остави хората да си живеят живота както намират за добре,без да ги коментирате!Срещу тях да бягате не можете да ги стигнете!
я му прати най-добре мутрите на тоя

- Bogat-Beden
-
-
Мр Селска чест -wanna be ,да не мислиш че те като видни полуграмотници четат форума и ше се трогнат как си им спасил честта и ше те земат да им охраняваш живия плет и обора,за да спреш да тичаш подир козите за късче хляб и домашно кисело млЕко?menchev написа:Bogat-Beden написа:а полуромите Диневи за много ценен кадър май се имат,та да им пазим златните кожи??Живял съм месеци на 200м от къщата им и като излизат е по-голямо събитие от визитата на Клинтън...10 коли и 15 селски сЕкрет сервиз агента...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Bogat-Beden
-
-
мдааа,ако беше минал 3ти клас успешно колегата Menchev-оглав агропсихоаналитик///peter написа:Брат, винаги ще има такива измекярчета дето се кефят на "мутрите"

Bogat-Beden написа:Мр Селска чест -wanna be ,да не мислиш че те като видни полуграмотници четат форума и ше се трогнат как си им спасил честта и ше те земат да им охраняваш живия плет и обора,за да спреш да тичаш подир козите за късче хляб и домашно кисело млЕко?menchev написа:Bogat-Beden написа:а полуромите Диневи за много ценен кадър май се имат,та да им пазим златните кожи??Живял съм месеци на 200м от къщата им и като излизат е по-голямо събитие от визитата на Клинтън...10 коли и 15 селски сЕкрет сервиз агента...
много са ми интересни такива комплексари които завиждат на хората само,като могат да си позволят всичко това и като им е кеф да си карат сами колите що да не го правят,нека е така да могат повече завистници като теб да умират от яд.Карай си бангията и остави хората да си живеят живота както намират за добре,без да ги коментирате!Срещу тях да бягате не можете да ги стигнете!трябва само да минеш интервюто успешно -
,като гледам нямаш проблем с дупеподлагането...
![]()
![]()
Много точно казано! Боли ги фара за някой си! Важни са тия на тяхното или на по-високо обществно положение!
И аз така се нервирах преди заради коментарите по адрес на една известна госпожа, ама сега съм по-зле и от преди да я познавам!
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2