Хайка за тъпи завистливи селяни/наркомани/мангали....
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
И моята я дерат. На баща ми също. 2 катастрофи направи човека 2 пъти си ремонтира колата, боядиса я цялата и какво да види след 1 месец пак надрана. Когато се сдобих с бмв-то на следващата седмица имаше една дъъълга черта на предния капак. Вече се замислям дали да не си купя един опел та поне да не ме е яд като стане нещо такова. На тези, които ги дерат колите им пожелавам да са живи и здрави, то има карма има и Господ нека той да ги съди.
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
- Axis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с усмивка.
Незанам колега, незнам какво сме им направили. Завидяха ми за 16 годишната кола, за която аз си знам как 3 лета под ред вместо да си пека дупето на плажа аз съм мил чинии на мазни американци на другия край на света, и как когато най-накрая си я купих се просълзих като малко дете, че ми се сбъдна една мечта. Или на това, че в мижавата ни държавичка взимам около 750лв. заплата за 6 дневна седмица с 10 часов работен ден, от която предварително похарчени са около 400 само за наем, ток, вода, без да споменавам храната. Или може би ми завидяха за това, че най-накрая на заплата я закарах на автомивка и ако не друго поне беше единствената чиста кола на паркинага ... незнам. 

За пореден път ми надират колата в бизнес парка в подземния паркинг. Почвам да си мисля че някоя тъпа пут*ка се обляга с гадните си илиенски дънки с капси и шукарии и си влачи гъза по колицата ми. Предния път бяха влачили кашон по покрива й. След това търкали нещо по вратите...
Никой не ме мрази там, а и да има такива, вероятно не ги познавам и нищо не съм им направил... Писна ми да ходя по застрахователи... Баси сбърканата държава...
Ще си постигна целите тук и се махам от тая измислица... 2 пъти се връщам в България... 2 пъти се чудя защо... Мисля третия път като се разкарам от тук, да си карам количката по хубавите пътища, да си плащам данъците и да се усмихвам като изляза на разходка, вместо да изтръпвам при всеки кучешки лай на 5 метра от мен, като пия кафе, хората около мен да се усмихват, а не да гледат накриво, щото са "лоши" (амфетаминови гейчета, останали без пишки от шмъркоч, ама са лоши момчета, гангстери некви).
Тук, какво? Да си плащам данъци, такси, осигуровки...всичко като поп и да ме питат хората... "ти прост ли си да плащаш на таа държава?". Ми явно съм прост...
Никой не ме мрази там, а и да има такива, вероятно не ги познавам и нищо не съм им направил... Писна ми да ходя по застрахователи... Баси сбърканата държава...
Ще си постигна целите тук и се махам от тая измислица... 2 пъти се връщам в България... 2 пъти се чудя защо... Мисля третия път като се разкарам от тук, да си карам количката по хубавите пътища, да си плащам данъците и да се усмихвам като изляза на разходка, вместо да изтръпвам при всеки кучешки лай на 5 метра от мен, като пия кафе, хората около мен да се усмихват, а не да гледат накриво, щото са "лоши" (амфетаминови гейчета, останали без пишки от шмъркоч, ама са лоши момчета, гангстери некви).
Тук, какво? Да си плащам данъци, такси, осигуровки...всичко като поп и да ме питат хората... "ти прост ли си да плащаш на таа държава?". Ми явно съм прост...
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
леле колеги незнам аз взема ли си бимата най-после май ще трябва да седя с пушката на терасата !!! а и като се сетя и че съм в кв княжето и истръпвам двоито . Тука секи втори е толкова завислив че си нямате и на идея. С бащами имаме едно Пежо 405 но много го испънахме стана уникално преблаидисано с керамичен лак "уш не се дере" дабе даЧ точно както каза колегата даже лака неможа да исъхне и вече хоп една красива завислива чертичка от левия мигач до стопа !!! е как да не ги застреляш
аз съм много луд и ако хвана някои от тези малки ходожници обещавам ви щеме пишат в весниците !!! ОБЕЩАВАМ ВИ !!! ЩЕ ОТМАСТЯ ЗА НЕЗАКОННИТЕ КАРТИНИ ПО КОЛИТЕ НИ РИСЪВАНИ НАЙ-чЕСТО С ПИРАН !!!!!!!
ВРЕМЕ ЗА РАСПЛАТА !!!!!!!!!!!!!

///M

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Според мой приятел .. го е направил някой от моя блок ...
Неговата идея е да надраскам колите на всички пред блока
така виновния ще си получи заслуженото
Ако има кола ... ако не като го набарам ще му драскам с пирон по лицето 

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Колеги,това е ш#баната деиствителност.Скоро нема да се оправим,ама ни остава да се надяваме....
Бате,МОЛЯ те, редактирай го поне откъм правопис,за да има по-голяма сериозност..

ЩЕ ОТМАСТЯ ЗА НЕЗАКОННИТЕ КАРТИНИ ПО КОЛИТЕ НИ РИСЪВАНИ НАЙ-чЕСТО С ПИРАН !!!!!!!
Бате,МОЛЯ те, редактирай го поне откъм правопис,за да има по-голяма сериозност..

- pandev22
- младши ентусиаст
-
Ами какво да Ви кажа. Снощи хванахме 60 ( шейсет ) годишен човечец пред блока, който бе спуснал на 10 ( десет ) коли гумите. На въпроса "Защо ?" отговори: "Ами в полза на екологията". Подсказах му, че единствено възраста го пази...
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Ква "екология"ще му дам...Chapai написа:Ами какво да Ви кажа. Снощи хванахме 60 ( шейсет ) годишен човечец пред блока, който бе спуснал на 10 ( десет ) коли гумите. На въпроса "Защо ?" отговори: "Ами в полза на екологията". Подсказах му, че единствено възраста го пази...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
на мен преди 2 седмици ми откраднаха лайсините на бронията. Нова във дарукар е 36лв. бр. колко ли ще спечелят 2-ра ръка....
Сега карам без капачето за куката и няма кога да ходя да си го купя, а то е 6лв...
Сега карам без капачето за куката и няма кога да ходя да си го купя, а то е 6лв...
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Българска му работа де каквото може да се вземе се взима !!!
оххх леле аз само един да пипна лелеле ще го самоубия както самоубиха Ахмед Емин !!!!

оххх леле аз само един да пипна лелеле ще го самоубия както самоубиха Ахмед Емин !!!!

///M

Аз пък ви казвам 4е навсякаде има завистливи лайна но в БГ май са мнооооооооогооооооооооо
Преди 1 месец на братов4ед ми на е60ката предния капак , боядисва го преди седмица и 2 дена по късно отново хубаво дълбоко ндраскан, гаранция 4е е едно и съ6то пи6леме .
едит : но пък нбиеШ ли го пи6лемето после много сериозни проблеми изкл. сериозни
едит: баси 2 едит говоря за испания
Преди 1 месец на братов4ед ми на е60ката предния капак , боядисва го преди седмица и 2 дена по късно отново хубаво дълбоко ндраскан, гаранция 4е е едно и съ6то пи6леме .
едит : но пък нбиеШ ли го пи6лемето после много сериозни проблеми изкл. сериозни

едит: баси 2 едит говоря за испания

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3