Хайка за тъпи завистливи селяни/наркомани/мангали....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 25 Окт 2008, 19:51

И моята я дерат. На баща ми също. 2 катастрофи направи човека 2 пъти си ремонтира колата, боядиса я цялата и какво да види след 1 месец пак надрана. Когато се сдобих с бмв-то на следващата седмица имаше една дъъълга черта на предния капак. Вече се замислям дали да не си купя един опел та поне да не ме е яд като стане нещо такова. На тези, които ги дерат колите им пожелавам да са живи и здрави, то има карма има и Господ нека той да ги съди.

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 25 Окт 2008, 20:30

Axis написа:Е браво тъкмо се прибирам от работа бесен просто и първото ми желание е да се оплача и ко да видя не съм единствен. Това става днес пред работата ми докато аз си късам гъза за да изкарам някой лев. ****************** :maad: :censored:

Изображение
Изображение
Изображение

Мале мале колега..... :shock: :shock: кво сме им напраили на тия хора бее ?!?!!? :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 25 Окт 2008, 21:09

и при мен яко дране, не оставят лака да изсъхне :>
но скоро ще ги опраа

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с усмивка.

Мнение от Axis » 25 Окт 2008, 21:52

Незанам колега, незнам какво сме им направили. Завидяха ми за 16 годишната кола, за която аз си знам как 3 лета под ред вместо да си пека дупето на плажа аз съм мил чинии на мазни американци на другия край на света, и как когато най-накрая си я купих се просълзих като малко дете, че ми се сбъдна една мечта. Или на това, че в мижавата ни държавичка взимам около 750лв. заплата за 6 дневна седмица с 10 часов работен ден, от която предварително похарчени са около 400 само за наем, ток, вода, без да споменавам храната. Или може би ми завидяха за това, че най-накрая на заплата я закарах на автомивка и ако не друго поне беше единствената чиста кола на паркинага ... незнам. :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 26 Окт 2008, 2:06

За пореден път ми надират колата в бизнес парка в подземния паркинг. Почвам да си мисля че някоя тъпа пут*ка се обляга с гадните си илиенски дънки с капси и шукарии и си влачи гъза по колицата ми. Предния път бяха влачили кашон по покрива й. След това търкали нещо по вратите...

Никой не ме мрази там, а и да има такива, вероятно не ги познавам и нищо не съм им направил... Писна ми да ходя по застрахователи... Баси сбърканата държава...

Ще си постигна целите тук и се махам от тая измислица... 2 пъти се връщам в България... 2 пъти се чудя защо... Мисля третия път като се разкарам от тук, да си карам количката по хубавите пътища, да си плащам данъците и да се усмихвам като изляза на разходка, вместо да изтръпвам при всеки кучешки лай на 5 метра от мен, като пия кафе, хората около мен да се усмихват, а не да гледат накриво, щото са "лоши" (амфетаминови гейчета, останали без пишки от шмъркоч, ама са лоши момчета, гангстери некви).

Тук, какво? Да си плащам данъци, такси, осигуровки...всичко като поп и да ме питат хората... "ти прост ли си да плащаш на таа държава?". Ми явно съм прост...

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 26 Окт 2008, 2:47

леле колеги незнам аз взема ли си бимата най-после май ще трябва да седя с пушката на терасата !!! а и като се сетя и че съм в кв княжето и истръпвам двоито . Тука секи втори е толкова завислив че си нямате и на идея. С бащами имаме едно Пежо 405 но много го испънахме стана уникално преблаидисано с керамичен лак "уш не се дере" дабе даЧ точно както каза колегата даже лака неможа да исъхне и вече хоп една красива завислива чертичка от левия мигач до стопа !!! е как да не ги застреляш :ranting: :ranting: :ranting: :censored: :censored: :censored: :censored: :banghead: :banghead: :banghead: аз съм много луд и ако хвана някои от тези малки ходожници обещавам ви щеме пишат в весниците !!! ОБЕЩАВАМ ВИ !!! ЩЕ ОТМАСТЯ ЗА НЕЗАКОННИТЕ КАРТИНИ ПО КОЛИТЕ НИ РИСЪВАНИ НАЙ-чЕСТО С ПИРАН !!!!!!! :bang: :bang: :bang: :bang:

ВРЕМЕ ЗА РАСПЛАТА !!!!!!!!!!!!!
///M
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 26 Окт 2008, 3:17

Според мой приятел .. го е направил някой от моя блок ... :confused: Неговата идея е да надраскам колите на всички пред блока :mhihi: така виновния ще си получи заслуженото :mhihi: Ако има кола ... ако не като го набарам ще му драскам с пирон по лицето :twisted:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 26 Окт 2008, 16:12

Колеги,това е ш#баната деиствителност.Скоро нема да се оправим,ама ни остава да се надяваме.... :confused:

ЩЕ ОТМАСТЯ ЗА НЕЗАКОННИТЕ КАРТИНИ ПО КОЛИТЕ НИ РИСЪВАНИ НАЙ-чЕСТО С ПИРАН !!!!!!!

ВРЕМЕ ЗА РАСПЛАТА !!!!!!!!!!!!!

Бате,МОЛЯ те, редактирай го поне откъм правопис,за да има по-голяма сериозност.. ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 26 Окт 2008, 21:58

за капак, днес си открих колата накапана с бяла боя.....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 26 Окт 2008, 22:15

аз си намерих целия багажник окапан с мазилка ма кво да се прави.аман от мърля4и

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М40, 1.6

Мнение от Chapai » 26 Окт 2008, 22:25

Ами какво да Ви кажа. Снощи хванахме 60 ( шейсет ) годишен човечец пред блока, който бе спуснал на 10 ( десет ) коли гумите. На въпроса "Защо ?" отговори: "Ами в полза на екологията". Подсказах му, че единствено възраста го пази...
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 26 Окт 2008, 22:44

Chapai написа:Ами какво да Ви кажа. Снощи хванахме 60 ( шейсет ) годишен човечец пред блока, който бе спуснал на 10 ( десет ) коли гумите. На въпроса "Защо ?" отговори: "Ами в полза на екологията". Подсказах му, че единствено възраста го пази...
Ква "екология"ще му дам... :twisted: Ако само ги спуска се преглъща,ноо ако ги реже-кво като е на 60 г.,постригвам го 0 №(че не върви да го тепам),да става за срам на дърти години! :twisted: Д...а и пенсионерите,тия правят най-големите мизерии по колите ни,защото по тяхно време къде да видят толкова коли....ходи им обяснявай,че няма как да паркираш на 2 м.от тротоара и т.н.!Драскат с ключове,веднъж видях едно бабе,ма едвам крета,да налага с бастун една С-овица пред нас....! :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 26 Окт 2008, 23:34

на мен преди 2 седмици ми откраднаха лайсините на бронията. Нова във дарукар е 36лв. бр. колко ли ще спечелят 2-ра ръка....
Сега карам без капачето за куката и няма кога да ходя да си го купя, а то е 6лв...
Изображение

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 27 Окт 2008, 0:27

Българска му работа де каквото може да се вземе се взима !!!
оххх леле аз само един да пипна лелеле ще го самоубия както самоубиха Ахмед Емин !!!!
:bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :ranting:
///M
Изображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 27 Окт 2008, 1:02

Аз пък ви казвам 4е навсякаде има завистливи лайна но в БГ май са мнооооооооогооооооооооо
Преди 1 месец на братов4ед ми на е60ката предния капак , боядисва го преди седмица и 2 дена по късно отново хубаво дълбоко ндраскан, гаранция 4е е едно и съ6то пи6леме .

едит : но пък нбиеШ ли го пи6лемето после много сериозни проблеми изкл. сериозни :!:

едит: баси 2 едит говоря за испания :!:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата