Зимни кънки
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Зимен дворец на спорта
в сила от 15 септември 2008 г.
понеделник - петък:
18:30 - 20:00 ч.
събота и неделя:
17:00 - 18:30 ч.
19:00 - 20:30 ч.
вичка -сори бате! кънките са 6,5 или тва праи 40ти номер!!
т.е. продавам кънки граф 501!! на три сезона са -запазени са!!номре 40-41. кънките са швейцарски ! оферти -на ЛС...
снимчици:

в сила от 15 септември 2008 г.
понеделник - петък:
18:30 - 20:00 ч.
събота и неделя:
17:00 - 18:30 ч.
19:00 - 20:30 ч.
вичка -сори бате! кънките са 6,5 или тва праи 40ти номер!!
т.е. продавам кънки граф 501!! на три сезона са -запазени са!!номре 40-41. кънките са швейцарски ! оферти -на ЛС...
снимчици:
Последна промяна SKISA на 24 Окт 2008, 8:39, променена общо 3 пъти
и аз преди ходех да карам но напоследък(откакто почнах да работя) не съм така,че и мен ме броите. Незнам са как е ама на свободната на славия като ходех преди години беше мазало. Разни там карачи хокеистчета се праеха на мъже и пречеха на другите да карат за да впечатляват мадамите. Така,че ако се саберем достатъчно да си наемем пързалката ще можем да покараме на спокоиствие
Не ме бива много да карам но поне ще мога да си потренирам паданията 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Ивчо, как ме е яд за твойте кънки!
Благодарим за таймтейбъла на Зимния. Надявам се, че на повечето ще им е удобно.
Оферта - купувам кънки 42/3 номер до 200лв. хокейни, по възможност фешън!
От моя страна гарантирани 3-ма човека, така че хич няма да се очудя да наемем пистата само за нас си, ще бъде веселба, но като за начало да мислим нещо заедно с децата.
Какво ще кажете за тази Неделя? Моля, които са сигурни или почти сигурни да оставят телефони за връзка, ще се наема да организирам "пързалката".
Още повече ми се доходи.
п.с.
Ае по-скоро имаш мерак, ама пак искаш да изкараш некой лев на старо
(ша ма прощаваш, да не се убидиш, ама съм пил много не-фанти)
п.п.с.
компетентните моля да се изкажат, има ли смисъл да се изхвърлям с цък
или и това ще свърши работа цък

Благодарим за таймтейбъла на Зимния. Надявам се, че на повечето ще им е удобно.
Оферта - купувам кънки 42/3 номер до 200лв. хокейни, по възможност фешън!

От моя страна гарантирани 3-ма човека, така че хич няма да се очудя да наемем пистата само за нас си, ще бъде веселба, но като за начало да мислим нещо заедно с децата.

Какво ще кажете за тази Неделя? Моля, които са сигурни или почти сигурни да оставят телефони за връзка, ще се наема да организирам "пързалката".

Още повече ми се доходи.

п.с.
sonny написа:Аре играчи, имам чисто нови бауери, 45-46 номер, карани 30 минути на ариана, 180лш, кой иска да ги отнася, аз мерак да карам вече нямам
Ае по-скоро имаш мерак, ама пак искаш да изкараш некой лев на старо

п.п.с.
компетентните моля да се изкажат, има ли смисъл да се изхвърлям с цък
или и това ще свърши работа цък
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Предлагам Тъикато съм запален и по зимните спортове предлага една среща на карачите в неделя " 02,Ноември за да имам време да си оправя кънките " на паркинга на Славия ?! одзиви ?
///M

- SKISA
-
-
sonny написа:Аре играчи, имам чисто нови бауери, 45-46 номер, карани 30 минути на ариана, 180лш, кой иска да ги отнася, аз мерак да карам вече нямам
сони дай некъв модел да видя кви са и ги отнасам.
или снимчица ако имаш...!!
вичка влезни тука и ше си намериш -аз снощи търсих ма нема моя номер или не ми харесват ! за до 120лв можеш да си намериш страшни кънки.
http://forums.kunki.org/viewforum.php?f ... c6888ad087
аз пак ви казвам -цената на билета е към 5лв май....!!
ако се събереме 20тина човека ше ни излезе същото да си платиме цялата пързалка и да си джиткаме сами. нема кво некви голфаджии да ни се моткат у бързите крака. ше вида да питам колко е точно цената на цела пързалка и ако сте навити да се метаме.....!!
едно време мноо карах ма имаше време и краци-са ходя заради сина ,ма колко да не се дам на некой младеж се ше закрепим....

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
аре са 4е затвараме парзалката каде 4е позираме
аз карам с едни пластмасови и никак не са фешан пак толко сами удобни са мислим си ги боядишем златисти
тва е якото може си сменям цветовете какс и изкам 

- paco_sf
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318IA Cabrio
Аз карам само на Славия там съм си свикнал а и познавам бая хорица. Аре ако такова там да се сабереме ?
- vicho
- старши ентусиаст
-
alx написа:аз съм играл доста години хокей.
кънките (хокейните) са три марки - bauer, ccm, easton. търси си от тях ако искаш смислени кънки.
и още нещо- наточи ги добре и никога не ходи по цимента със кънките..
успех
Благодаря за съвета.

Някой да знае, дали тези марки се продават в БГ и на каква цена или да поръчвам от Ибей?

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
вичо е са ше звънна на сестрата да я питам че тя е навътре с тия работи и след малко щи пиша в скайп направо 

- SKISA
-
-
vicho написа:alx написа:аз съм играл доста години хокей.
кънките (хокейните) са три марки - bauer, ccm, easton. търси си от тях ако искаш смислени кънки.
и още нещо- наточи ги добре и никога не ходи по цимента със кънките..
успех
Благодаря за съвета.![]()
Някой да знае, дали тези марки се продават в БГ и на каква цена или да поръчвам от Ибей?
влез в сайта дето ти дадох бе баце! там има бол
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Е за тия пари,ако няма кой да ги вземе...Това са кънки един път!sonny написа:Аре играчи, имам чисто нови бауери, 45-46 номер, карани 30 минути на ариана, 180лш, кой иска да ги отнася, аз мерак да карам вече нямам

Ако не те устройват тези на Сони,провери в магазина на Славия имат доста добри-0898788900!vicho написа:Някой да знае, дали тези марки се продават в БГ и на каква цена или да поръчвам от Ибей?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- SKISA
-
-
кънките на сони са запазени - не барайте!!! само ги мерим и ги отнасям!! никой да не бара......
вичка ,бате нови кънки ше се набуташ доста.виж в форума кънки -продава и си земи едни-явно не си карач ,па като станеш фен наистина и вече надобрееш ше си земеш и нови хубави и за здрави пари...!! са е безсмислено да се набуташ 250лв и после да се чудиш дали да ги караш и кога....!! земи нещо за 100тина лева и после изгъзарей
вичка ,бате нови кънки ше се набуташ доста.виж в форума кънки -продава и си земи едни-явно не си карач ,па като станеш фен наистина и вече надобрееш ше си земеш и нови хубави и за здрави пари...!! са е безсмислено да се набуташ 250лв и после да се чудиш дали да ги караш и кога....!! земи нещо за 100тина лева и после изгъзарей
- vicho
- старши ентусиаст
-
Тито, мерси за телефона. Ще им звъня до няколко дни. Тези на Сони са по-големи от моя крак с около 10см.
, нося 41.5-42
Като женичка съм.
Ивчо, може и да те послушам, но това ще стане в случай, че не видя някакви кънки и да кажа "мой са" и после да питам за цената, както обикновенно се получава и после глад 1-2 седмици, защото всичко е профукано за Фешън шукарии от "първа необходимост"
.
И така горе-долу, като разпитах и прочетох насам-натам се насочих, към Бауер, а и по принцип харесвам Найк, така, че това ще е.

Ивчо, може и да те послушам, но това ще стане в случай, че не видя някакви кънки и да кажа "мой са" и после да питам за цената, както обикновенно се получава и после глад 1-2 седмици, защото всичко е профукано за Фешън шукарии от "първа необходимост"

И така горе-долу, като разпитах и прочетох насам-натам се насочих, към Бауер, а и по принцип харесвам Найк, така, че това ще е.

55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4